Парите в семейството

• 32 937
  • 553
  •   1
Отговори
# 540
Мислех, че аз съм дребнава, но тази тема надминава очакванията ми. Може ли да са толкова повърхностни, алчни и нахални някои жени?! Тяхното си е тяхно, чуждото е общо. Най-много се скача срещу всеки финансов модел, който НЕ се изразява в постоянно бъркане в мъжкия портфейл. Жалка работа.

# 541
  • София
Мислех, че аз съм дребнава, но тази тема надминава очакванията ми. Може ли да са толкова повърхностни, алчни и нахални някои жени?! Тяхното си е тяхно, чуждото е общо. Най-много се скача срещу всеки финансов модел, който НЕ се изразява в постоянно бъркане в мъжкия портфейл. Жалка работа.
Така е, аз като по- възрастна, съвсем съм шокирана.
Такъв безпросветен егоизъм и убеденост, че насреща си имат банкомат, който трябва да притежава единственото човешко чувство- преданост и готовност да отгледа жената и чуждите деца като свои, ме изумява.
И натъжава, защото тези същества са лишени от истинските и стойности качества, правещи човека щастлив и доволен от живота си.

# 542

Такъв безпросветен егоизъм и убеденост, че насреща си имат банкомат, който трябва да притежава единственото човешко чувство- преданост и готовност да отгледа жената и чуждите деца като свои, ме изумява.

Е, какво им пречи на тия мъже, които нямат готовност да отглеждат чуждите деца като свои, да елиминират още в началото жените с деца, вместо да имат близки срещи от полово естество с тях. След като си тръгнал да живееш с дадена жена, ти имаш контакти и с детето ѝ, тя едва ли го крие в килера, докато се виждате. Щом си се решил и семейство да създадеш с тази жена, разбира се, че отглеждаш детето ѝ като свое. Поне такива действия трябва да се показват. Докато детето е малко, може да ти се свиди рожден ден да му платиш (защото не е твое дете), а след няколко години ще ти се свиди да му помогнеш да учи по тази логика.

# 543
Права си, Кукумицинка.
Същото важи и за жените, които не искат мъже с деца. Не после да им е крив света, че плащат издръжка и трябва да вземат детето.

Но пък не одобрявам мъжът да поема всички разходи, а парите на жената да са само нейни.

# 544
Е, какво им пречи на тия мъже, които нямат готовност да отглеждат чуждите деца като свои, да елиминират още в началото жените с деца, вместо да имат близки срещи от полово естество с тях. След като си тръгнал да живееш с дадена жена, ти имаш контакти и с детето ѝ, тя едва ли го крие в килера, докато се виждате. Щом си се решил и семейство да създадеш с тази жена, разбира се, че отглеждаш детето ѝ като свое. Поне такива действия трябва да се показват. Докато детето е малко, може да ти се свиди рожден ден да му платиш (защото не е твое дете), а след няколко години ще ти се свиди да му помогнеш да учи по тази логика.
Имам една позната, която е с ремарке. Момичето няма 25, ражда едва-що влязла да следва. Разделят се с бащата, въпреки че той иска и нея, и детето, но тя не може да го търпи. Сега същата има връзка с някакъв келеш на нейните години, който търпи детето заради нея (т.е. заради секса с нея), но са заедно вече месеци, а никакви изгледи за общ живот. А тя говори за него с повече любов, отколкото аз за Пържолан.
Както казах по-назад, има някакви много грешни очаквания спрямо кой, как и какви ангажименти поема. Дали мъжът ще приеме твоето дете от друг, само защото те клати през вечер (с извинение), си е лично негова работа. Проблемът на жените като авторката е, че те очакват, че всеки, който ги клати, иска да им става съпруг и баща на децата им. И когато това не се случи, се почва - той такъв, той онакъв. И другият проблем е, че на тези жени им се дават достатъчно ясни сигнали, но те просто не искат да видят истината.

# 545
драхокам, извинявай, ама те са семейство живеят заедно и имат общо дете или това си го подминала? по разни законодателства съжителстване си е семейство. явно не става дума за неколко месечно клатене, както ти красиво се изрази.
А изразът с "ремаркето" направо ме уби. кой говори така?

# 546
Дори в темата се срещна няколко пъти този израз за ремаркета Simple Smile
Не съм подминала нищо съществено от темата. Крайното ми впечатление е за жена, която иска на всяка цена да има мъж до себе си и използва всички грозни женски номерца, за да го постигне, вкл. забременяване; агресивна е с първото си дете; очаква да бъде "на отглеждане", само защото смята мъжа си за паралия.
Такива жени нямат оправия. Колкото и да ги надъхваме, че мъжът им е боклук, за тях това няма значение, те си пускат тема, колкото да изпуснат напрежението. Дори по някакво чудо да успеят да се измъкнат от кашата с този конкретен мъж, със следващия ще я забъркат отново. Вечни жертви. Освен ние да поцъкаме с език, понеже сме много по-добре от тях, и да им обясним по 2-3 пъти защо сме по-добре, друго няма да стане.

# 547
Дори в темата се срещна няколко пъти този израз за ремаркета Simple Smile
Не съм подминала нищо съществено от темата. Крайното ми впечатление е за жена, която иска на всяка цена да има мъж до себе си и използва всички грозни женски номерца, за да го постигне, вкл. забременяване; агресивна е с първото си дете; очаква да бъде "на отглеждане", само защото смята мъжа си за паралия.
Такива жени нямат оправия. Колкото и да ги надъхваме, че мъжът им е боклук, за тях това няма значение, те си пускат тема, колкото да изпуснат напрежението. Дори по някакво чудо да успеят да се измъкнат от кашата с този конкретен мъж, със следващия ще я забъркат отново. Вечни жертви. Освен ние да поцъкаме с език, понеже сме много по-добре от тях, и да им обясним по 2-3 пъти защо сме по-добре, друго няма да стане.

Да, обаче той съвсем съзнателно я е забременил мъжът авторката. Даже се е хвалил с шампионския си генетичен материал. Изобщо, винаги се потрисам от такива безсъвестни мъже. Ами не се съгласявай да живееш с тази жена и да ѝ правиш дете. Тя, ако мислиш, че не е с акъла си, ти нали си много умен и с акъла си?

# 548
Той е искал?
Бре, аз като че прочетох назад цитати за точно обратното - че авторката много настоявала, а той се е дърпал.

# 549
Той е искал?
Бре, аз като че прочетох назад цитати за точно обратното - че авторката много настоявала, а той се е дърпал.

Пост 31:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=445292;sa=showPosts;start=30

Почнал е да се държи зле, когато все пак е забременяла.

# 550

Аз не знам колко изкарва. Той си знае. Може и авторката да не знае. Но факт, че познавам и мъже с добри доходи, които смятат, че няма да им стигнат парите за дете, защото изплащат голям ипотечен кредит, имат луксозно возило на лизинг и т.н. Добре, ама като си строиш къща на собствения парцел на село, не е също като да плащаш кредита за жилище всеки месец. Може известно време да позабавиш строежа, ако имаш други, по-належащи разходи. Не е нужно да си пращаш майката на бебето си, което още дори не е проходило, за работи и да ги покрива тези разходи. Като стане на година-две детето, тогава е нормално. Тогава и двамата ще работите на макс и ще натиснеш строежа на селската къща. Не е като да нямаш покрив над главата и затова да бързаш с къщата.

Факт е и, че аз ако бях мъж и не исках да ставам баща, щях да си вземам използвания презерватив след акта и да го нося да го хвърлям в уличния контейнер за боклук даже, а не в кошчето вкъщи. Нямаше да се хваля с "момчетата" си и да правя гол секс в дните на или около овулацията.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 17:13 от Tatti

# 551
Факт е и, че аз ако бях мъж и не исках да ставам баща, щях да си вземам използвания презерватив след акта и да го нося да го хвърлям в уличния контейнер за боклук даже, а не в кошчето вкъщи. Нямаше да се хваля с "момчетата" си и да правя гол секс в дните на или около овулацията.

Признах те! smile3532

Съгласна съм напълно, плюс, че нямаше изобщо да се занимавам с жена с дете, ако не желая да давам пари за деца, които не са мои.
Това с ремаркетата е ужасно грозно!
Също като крава с теле! Twisted Evil

# 552
  • София
Чуруликате си тука, пък авторката се оплака и изчезна Rolling Eyes?

# 553
Ми има си жената работа ...

Общи условия

Активация на акаунт