90 дневна диета- килцата стопи и фиданка стани - тема 323

• 31 160
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Деми, ти се храниш режимно, защо си оцветяваш менюто? :hug
Писето, браво Hug
Иринита, всички сме от Понеделник. Ще ваем тела Laughing

# 211
  • Берлин
Писето, браво Hug
Иринита, всички сме от Понеделник. Ще ваем тела Laughing

Каквито сме скулптурии  Joy  Joy  Joy
А за упражненията да питам - на една тренировка всичко или ги разхвърляте на 2-3 пъти за деня? Не съм правила такива предизвикателства  newsm78

# 212
  • Оптимист по принуда

Hug Защото пред себе си не признавам, че съм започнала втора врътка, внушавам си, че само си чистя плюса от почивката с 4ки. Ама така като гледам колко бавно ставаа, ще си изкарам 90те дни,  заради 4 кг Tired

# 213
  • планетата Земя
Добро утро.Днес имам тежка сутрин.Човек като не се наспи,не е човек.Нямам търпение малкото да заспи следобеден сън,за да поспя и аз

Писето,браво на теб.Страхотно постижение  bouquet
Тинки,пътувай спокойно.Щом колегите не знаят,няма опасност.НОИ иначе няма как да разбере,че пътуваш.Нямат връзка с граничен контрол

Днес менюто.з банани о-грах яхния,гъби на фурна,салата в-пилешко бутче със задушени зеленчуци,салата

# 214
Внучо съм го заиграла в скута ми с едни карти и аз ви чета. Писе,и аз карах 90-дн. преди 2 г.  САМО ДА УТОЧНИМ- СТАНАЛА СИ 60 КГ ИЛИ СИ СВАЛИЛА 60 КГ. ? До колкото си спомням, рекордът държеше Нана с 50 свалени, а след нея Василева с 30 свалени.
Иначе да не спорим! Аз съм доаейнът в темата и не си давам старшинството .
Имам  около 1 кг минус. Остават поне още 6, пък после ще видим.
 Днес:з-ябълка; о- зеле с кървавица, останало във фризера от миналия път; в-млечни /старите ми кости си искат калций/.
До скоро!

# 215
От 140 завърших 80кг .
А за предизвикателството с упражненията аз ги правя сутрин преди кафето,когато са повечко клековете и започнат да ми треперят краката спирам за 5сек и после продължавам.в интерес на истината не е толкова трудно

# 216
  • Бургас
Country Strong ,бейби спанак на Лидл пробвала ли си за салата?Много приятно става.Може да комбинираш с чери домати или настъргани моркови.Също салатите от бяла ряпа и червено цвекло
Миленка, как правиш салата? Размразяваш спанака и после вари ли се нещо или бланшира ? Или направо домати и моркови и овкусители? Извинявай за глупавата питанка.  Embarassed

Писето, включвам се, понеже и аз стартирах от 97кг, в подписа виждаш кой ден съм, свалила съм 2 кг. Предния път свалях много повече, което както чета е нормално. Може би задържаш вода? Виж и другите съвети - за следене на кг и т.н. Аз не се надявам на чудеса, опитвам се да настроя мисленето си че нещата ще се случат, макар и бавно и най-важното - храня се правилно, чувствам се прекрасно ! Иначе цял ден работа в офис и на обяд хапвах дюнер, пица, странджанка и т.н. Сега съм сигурна, че помагам на себе си, пък ако сваля сваля. Peace Hug Иначе поздравления за резултата ! И покажи ни някоя снимка преди/след за мотивация!  Heart Eyes

Виляна, да ти е жив и здрав рожденника !  Hug

Курдов, харесах и аз кутията, колко е доставката ?

Днес плодове - два банана дотук, пия една чаша ройбос с карамел / мразя чай без захар или мед Sick / и съм си взела помело и ябълки !

Усмихнат ден !  Heart Eyes

# 217
  • Targovishte
СЪНИ СКАЙ  Hug 8 лева е доставката. А какво значи "в подписа виждаш кой ден съм" - как се вижда  newsm78

# 218
  • Бургас
Амиии, имам лентичка за отброяване на дните. Не се ли вижда, аз чета "на 90 ДД от 11 дни".  Peace Hug

# 219
Здравейте!  Hug
Току-що приключих с обяда, направих прегрешение и сега много ме е яд. Купих си баничка с праз, прибрах се в офиса, седнах да ям и се оказа, че в нея има и сирене.  #2gunfire А на всички други банички пишеше - спанак и сирене, чушка и сирене... На тази си пишеше само праз. И бях толкова гладна, че я изядох въпреки това, като Спаска ми нашепваше, че няма начин това да е сирене, някакъв продукт имитационен и растителен ще да е. Амо то и тия продукти пък са на соева основа, та както и да го погледна, направо си ядох смесено. Поне няма да се чудя после защо този кантар не мърда. Довечера ще ям кекс, но ще гледам да е съвсем малко, да компенсирам доколкото мога обедната си глупост.
Писето, браво на теб! Страхотно постижение! Щом си го направила веднъж, ще се справиш и сега. Моята теория е, че организмът по-лесно се лишава от излишното, но после си пази необходимото. Затова и по-трудно се свалят последните излишни според нас килограми.
В този ред на мисли VAVA, никакво отказване! Миналата година като карахме диетата пак заедно, аз се отказах, защото ми беше писнало от режима, от цитрусите, от пластмасовите зеленчуци. Но тогава бях на 60 кг и всеки ме убеждаваше, че няма нужда да свалям повече, липсваше ми стимул. А сега като се гледам с тия 65 килограми и като ми опъват дрешките оттук-оттам, просто няма начин да се отказвам  Peace
Някой питаше за пълнено пиле със суджук ли, с луканка ли - не помня. Може да се яде в белтъчен, стига да няма ориз, но лично на мен не ми звучи вкусно.  Grinning
Хубав остатък от деня и не се преуморявайте с работа!

# 220
Съни Скай, нпе се вижда лентичката.

# 221
  • Велико Търново
Хм, аз виждам в подписа и "на 90 ДД от 11 дни". Имаше някакви настройки май за виждането на лентичките.

# 222
Лентичките се виждат в профила само, преди се показваха, сега вече не  Peace
Може и да има настройки някакви, но преди си излизаше без настройки!

# 223
Съни Скай, аз мисля, че Милена има предвид от суровия бейби спанак, дето е на листа. Никога не ми е хрумвал и обезателно ще му дам шанс. Благодаря и на другите за идеите - също и за топлата салата с карфиол/броколи. Днес съм на плодове, но още от идната четворка ги подхващам.

Аз сутринта набързо оплющях цяло помело, което баща ми грижливо ми беше почистил. На обед ометох един смесен фреш от портокал и грейпфрут и не съм вярвала, че ще го кажа, обаче ми е тежко, ще се пръсна.  Crazy Целият отчет - довечера, сега минах само да ви нагледам, ама много пишете, бе, не мога да ви насмогна.

Писе, то твоето постижение няма как да се забрави, просто не бях сигурна за конкретната цифра.  bouquet Щом си върнала само 1/4 от свалените, няма страшно, ще ги пребориш и тях. А във фитнеса/аеробиката и прочее няма нищо срамно - напротив, похвално е, че си там и правиш нещо за тялото си. Все пак все отнякъде се започва.  Peace Само трябва да избереш нещо, което щади ставите повече.  Hug

На всички - много  Hug. А аз явно ще трябва да чета темата с тефтер и химикалка, та да си записвам на кого какво имам да казвам, че така е ужасно объркващо.  Blush
Аз отивам на козметик, че не съм ходила от много време и си трябва, пък и ми е някакво никакво и искам да се поглезя малко.

# 224
  • планетата Земя
Лентичките се виждат в профила само, преди се показваха, сега вече не  Peace
Може и да има настройки някакви, но преди си излизаше без настройки!

Аз виждам лентичките на всички,както си чета темата,не само в профила.Има една отметка,която трябва да се махне,за да се виждат.Вижте настройките

Съни Скай, аз мисля, че Милена има предвид от суровия бейби спанак

Да,точно него.Благодарение на Иринита се светнах за него.Много ми харесва на салатка.Продават го в едни пластмасови тарелки и опакован,и си издържа и в хладилника.Аз си взимам по три тарелки и винаги имам от него.

Обядвах,обаче ме влече към шкафа с шоколада .Отивам да правя чайчееееееееееееееее

Общи условия

Активация на акаунт