90 дневна диета- килцата стопи и фиданка стани - тема 323

• 31 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от мен  Hug
Пешеходче  bouquet за темата
Мятам се и аз в колата за Бургас  Mr. Green
Тинки дано всичко да минава бързо и по-безболезнено  Hug
Много   Hug на всички и да е много минусова темата

# 31
  • планетата Земя
Добро утро

Пешеходка
,благодаря за новата тема  bouquet
Тинки,ще мине ръката.

# 32
  • по пътя
Благодаря за новата тема,днес съм на въглехидрати

закуска-ябълка
обяд-спагети с лют доматен сос
вечеря-суфле и парче кекс

# 33
  • гр. София
За салата не важи правилото за 1/2 порция, сушени плодове могат да се хапват, но ако са без захар в плодов ден или за закуска.

Благодаря за бързия отговор  bouquet
Само не разбрах проблем ли е да се смесват ядките например бадеми, лешници, кашу?

# 34
Макар и да не пиша, темата ми помага да не се отказвам от диетата. Остава ми още месец до края и.

# 35
  • Sofia
Здравейте, да попитам две неща... На вечеря като се хапва 1/2 от обяда и салатите ли са на този принцип и в плодов ден могат ли да се консумират пакетчетата с миксове от сурови ядки и стафиди?
Благодаря и приятен ден на всички Simple Smile
Миксовете в плодов само след 12 ч. и чети етикетите да са без захар. Не е проблем след0 12 ч да се смесват.

След кафе и 2 зелени чая ще заспя на бюрото... Какво ми стана днес, налягането ли е разбутано....  smile3507

# 36
  • Русе
Ох ,да ви се оплача , такъв огромен плюс ми се спретна на кантара , направо  #Cussing out
Явно солени въглехидрати на вечеря не са добра идея.Другия път торта.
Лунно момиче , а салатата къде е?
Хера според мен не е проблем

# 37
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy
пешеходчееее много благодаря за новата тема, справила си се прекрасно!  Heart Eyes Heart Eyes
Тинкиии много лошо това  с ръката,  Sad , дано се възстановиш по-бързо...  Heart Eyes Heart Eyes
вангобиии  Heart Eyes Heart Eyes
На всички мноого  Heart Eyes Heart Eyes и  Hug Hug,
Набързо да ви сложа почерпката, който каквото му трябва  Mr. Green ,
Днес Удъртях с още една година... Crazy  Crazy

Heart Eyes Heart Eyes До послеее....

# 38
  • Русе
Juliette14 Честит рожден ден! Да си здрава , обичана и много богата!

# 39
  • Sofia
Juliette14, ЧРД! Да си жива и здрава, много късмет и любов!  bdbaloni

# 40
  • планетата Земя
Жулиете,честит рожден ден.Много сбъднати мечти  bouquet

# 41
Джул, Честит рожден ден, бъди здрава, слаба, влюбена bouquet и щастлива!  Heart Eyes

# 42
  • Велико Търново
Juliette14 честит рожден ден и от мен, много успехи и свалени килограми.

# 43
  • У дома
Прочетох ви с кафенцето.
Country Strong, правила си режима, а казваш че гладуваш сега и си гладна newsm78 Така, първата ти грешка е, не ядеш салати, или пък са "по подразбиране" и не ги пишеш, дано е второто Peace Сега втори въпрос,
Скрит текст:
имаш ли спомен конкретно колко смъкна с "Чудото", там е истинско гладуване и съм го сложила като план Б за експресно сваляне на кила до лятото, сега съм 66,8кг Rolling Eyes а да, миналата година започнах януари с 90ДД - 85 оки, искам до май 60, дали ще паднат с чудото newsm78
Лунно момиче, освен салатка, черния шоколад, един ред от късата страна.
Редчето черен шоколад е задължително след ВГХ вечеря, независимо дали е сладка или солена. Това е за всички нови, и най-малко 70%, другото си е шоколад, не може hahaha Joy Някой питаше какъв, аз си взимам на Линд, обожавам го 85%, последно си взех 99%, ами пак не е зле, но мнооооого горчи hahaha
Някой беше ял протеиново барче, че му прилошало, да си провери менюто, яде ли салати, и пие ли достатъчно вода, ако се нахраниш "стабилно" за О, със сигурност няма да ти прилошее в 15 или 16 Rolling Eyes Аз съм една от най-лакомите, ами не огладнявам, знам си часовете и ям тогава, според мен и малко дисциплина трябва, за да се случат нещата.
Тинки, бързо възтановяване, приятно изкарване в чужбина и успех с дипломата Hug
Жулиеткаа, да си жива и здрава, много обичана и щастлива Hug nbirthday

# 44
Добро утро и от мен в новата тема!  bouquet Да върви на доволни фиданки и фиданчовци, с много минуси!  Hug  pe6exodka Благодарско, че заместваш Тинки, на нея ѝ е само до нас с тази счупена ръка, милата...  Embarassed Аз така и не разбрах, лявата или дясната? Стискам палци да можеш да си реализираш пътуването.  Hug

Гушки на Ир и пак pe6exodka, че за поредна сутрин не са ни оставили жадни и гладни.  Heart Eyes Пия и аз едно кафе с фреш за старт на деня.
vangobi Бъди упорита. Аз като се сетя, че и на мен понякога късно вечер ме напада глад и то все за "празни калории" - бисквити, шоколадче, сладки. Ужас.  #2gunfire Влизай в темата, мери тесни гащи, пък и се сещай по-често, че няма да ти е гот точно преди започването на нова врътка да си трупнеш още някое излишно кило.  Peace
dilyanad На мен лично супа ми се вижда по-леко, да. Но пък от друга страна, никаква салата от неутрални зеленчуци не си планирала за целия ден. Няма да е зле да добавиш, а?  Peace
Аничк@ Не, в плодов ден не е разрешено мед.  Naughty
Country Strong Добре дошла, желая ти търпение и успех!  Hug Подминавам забележката ти за годините, защото тук има фиданки на двойно твоите и много успешно свалят, и се чувстват млади.  Naughty Дали ще постигнеш каквото желаеш, зависи само от теб и от това колко си стриктна. Прочети внимателно всичко на първа страничка!  Peace Малко по-подробно по менютата ти сега:
Скрит текст:
1. Ден белтъчини
Нямаш салати, затова си огладняла без време, не само заради ранната вечеря.
2. Ден варива
Пак нямаш салати. Разкарай маргарина от готвенето, по възможност. Олио или зехтин - 100 пъти по-добре.
3. Днес - ВГХ
Нямаш салата на обяд + много малко хляб, имаш право до 300 гр. Вечерята трябва да е 1/2 от обяда - ако е солена. Ако е сладка - до 200 гр! Внимавай да не превишаваш количеството на сладкото в този ден. Веднага след вечеря - независимо дали е сладка или солена - 1 ред черен шоколад (от късата страна, 70% какао или повече).
Като цяло - без салати от неутрални зеленчуци не се прокопсва в 90ДД! Тъй като вече си правила режима, чудя се защо не си го запомнила...  newsm78 Като се хапне една голяма салата, хем чувството за глад не се появява по-дълго време, хем не се нахвърляме в несвяст на режимната храна.  Peace
MinaCankova Дамммм, лоша работа е като изпуснем дисциплината.   ooooh! Нищо, ще се справиш!  Hug Малка забележка - ако ядеш т.нар. френски зелен боб за вечеря, няма да имаш никаква режимна съставка - не е гот.  Naughty Той наистина няма бобчета (по-скоро някакви зачатъци) и е неутрален зеленчук. Така че - трябва някакво истинско вариво или картофи да добавиш на вечеря, макар и малко.  Peace
jujasol Намери си черен шоколад, който отговаря на изискванията.  Peace Не е трудно, а и не е скъпо - в Лидл (откъдето си взела и портокаловия) има избор, само чети етикетите внимателно. Обяснението защо черният шоколад трябва да е над 70% какао не го помня наизуст, но все пак това е правилото и толкова.  Peace
Lunno momi4e Салата на обяд и РЧШ на вечеря?  newsm78
hera25 В плодов ден след 12 ч можеш да ядеш всякакви смесени зеленчуци, плодове (вкл. сушени плодове), фрешове и сурови ядки в рамките на едно хранене. Ядки - максимум 100 гр за деня. Сушени плодове - максимум шепа за деня, че съдържат доста концентрирана плодова захар (в следствие на изсушаването). Всякакви ядки (без фъстъци) и сушени плодове могат да са съставка на тортата (кекса, сладките) в сладка вечеря за ВГХ ден.  Peace
irmanowa То затова повечето тук си хапваме все сладка вечеря...  Peace Нищо, днес с плодовия ще смъкнеш плюса от тази сутрин!  Peace
Juliette14 Честит празник, пожелавам ти да си здрава, усмихната, енергична и обградена с мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого любов!  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Благодаря ти за разнообразната почерпка!  Hug

На всички неспоменати гушки, пожелавам прекрасен ден!  bouquet
ПП Които сме в България - да се зареждаме с последните слънчеви лъчи, че идват виелици и сняг...  ooooh!

Ауууу, аз понеже съм ужасно бъбрива и на първо четене забравих да си напиша отчета и менюто за днес...  hahaha hahaha hahaha
Така че - редактирам и дописвам:
-0.600 от кантара и вече съм 54.6 кг, това е световен рекорд, непознат в моите лични хроники, изобщо нямам спомен кога последно съм била толкова малко.  #Crazy
Меню - белтъчини:
З Фреш грейпфрут
О Салата айсберг с малко риба тон, гъбки и морков; калмари с доматен сос
В Салата айсберг с риба тон и малко миди (ще трябва да напазарувам и още зеленчуци за добавки)

Общи условия

Активация на акаунт