Прахосмукачка робот - 9 тема

• 101 770
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря много за новата тема.

# 16
За Румба 621 може ли отделно да се купи стена? Създава ми проблеми с един въртящ се стол с големи метални крака, по които много настървено се катери, накрая успява и почва да пищи отгоре да я свалям. Столът е тип кресло, много тежък и трудно минава и през врата, за да го изнасям непрекъснто.

# 17
Здравейте,
искам да изкажа мнение за сайта http://www.myrobotcenter.eu/en/ и за гаранцията за връщане. За мен сайта е изключително коректен. Хронология:
- понеделник получих робота си. Пробвах го вечерта, работи безупречно, но има нещо което не ме устройва - не влиза под леглото;
- вторник вечерта след работа им писах, че искам да го върна;
- сряда са ми отговорили, че те ще организират връщането, да им пиша кой ден е удобно и т.н.
Междувременно продадох робота на съфорумка, нека си го ползва със здраве. И няма да го връщаме. Но реакцията от сайта беше много бърза и сега отново съм в търсене на робот. Дано да попадна отново на нещо, което е с 5 год. гаранция.
Дано информацията да е полезна на тези, които са пазарували и ще пазаруват от сайта.

# 18
  • София
sevgito благодаря за споделената информция.Харесала съм модел и чакам да го намалят в този сайт.Междувременно дебна и в немския амазон.Да видим откъде ще поръчам в крайна сметка.
Дано скоро си намериш подходящия за теб робот.

# 19
От немския амазон доставката е доста скъпа.
От френският амазон доставката е доста по-евтина от немския.
Това са ми наблюденията.
От Myrobotcenter доставката е 10 евро. Ако решите да върнете робота, възстановяват и тези 10 евро (четох го  условията).

# 20
  • Sofia
Здравейте,
искам да изкажа мнение за сайта http://www.myrobotcenter.eu/en/ и за гаранцията за връщане. За мен сайта е изключително коректен. Хронология:
- понеделник получих робота си. Пробвах го вечерта, работи безупречно, но има нещо което не ме устройва - не влиза под леглото;
- вторник вечерта след работа им писах, че искам да го върна;
- сряда са ми отговорили, че те ще организират връщането, да им пиша кой ден е удобно и т.н.
Междувременно продадох робота на съфорумка, нека си го ползва със здраве. И няма да го връщаме. Но реакцията от сайта беше много бърза и сега отново съм в търсене на робот. Дано да попадна отново на нещо, което е с 5 год. гаранция.
Дано информацията да е полезна на тези, които са пазарували и ще пазаруват от сайта.
LG-то е един от най-нископрофилните. Ако има по-нисък, вероятно ще е от по-ефтинджос марките, ако бъркам, нека някой даде предложение за хубав робот под 8см.
До колкото помня беше казала, че  не достигат на робота около 1см. Мисълта ми е, след като леглото е подвигнато на крачета, не можеше ли самото легло да се повдигне с 1-2 см? Гумени подложки, като тези за пералните (против вибрация) или нещо да се изработи от дърво във формата на диск и да се залепи за крачетата?

# 21
  • Балчи-Варна
Моят Botvac 85 D вчера сутринта е тръгнал от Унгария,а снощи в 22.20 е пристигнала в  Румъния.Куриерската фирма сигурно не работят в неделя и може би в понеделник ще е при мене..С румбата у дома много бяхме се сработили,да видим тази как ще е?От толкова чудене,каква да е,се спрях на тази,дано да не ме разочарова.

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 06:44 от gul4i

# 22

gul4i от къде я поръча?  Аз моята я чакам в понеделник от myrobotcenter.eu, че пишеше 3 работни дни доставка. Иначе е същия модел със същите  чуденки  Joy.

# 23
  • Балчи-Варна
И аз я поръчах от  myrobotcenter.eu,на 12 01. вечерта.В АБВ от писмото от тях я следя.Track & Trace където пише,по-надолу дават движението на пратката.Преди да я поръчам,се обаждах до вносителите тук в БГ.Казах им,че искам да си купя робота и искам някакво намаление и,че искам да си оставя парите тук в БГ.Казаха- 5% намаление.Обясних им,че в Европа са под 1000лв с доставката и така ме губят като клиент.По цял свят правят намаления,а тук няма.Да си ги задържат роботите.Сега ще ми трябва упътване на български.

# 24
Аз сега се сетих, че са ми изпратили гаранцията и забравих да я изтегля. И аз там я следя. За България - в неделя се обадихме да поръчаме модел за тест. Казаха,че сряда четвъртък ще се обадят. Роботът дето се казва ще пристигне от другия край на света, те още се обаждат.
Иначе за упътването се надявам на помощ  и от момичетата тук. Само да пристигнат

Скрит текст:
Вчера в темата за кухненските роботи едно момиче пишеше как подскачала и го целувала. Беше много сладко. Да не се докараме и ние до там от чакане.  Joy

# 25
  • Балчи-Варна
А то и аз целувам моята румба,говоря й,наричам я скъпа,мила.Много си я обичам.Обаче за беля си купих един килим 3д шаги за хола,че чак от Румъния я домъкнах.На нея не се качва.Някой път  трябва да мета и двата етажа едновременно,а с една не става и затова поръчах Ботито.Имам и миячка Брава 380 и на нея говоря и я обичам.Само дето робот за прозорци не смея да купя,заради отрицателните мнения.

# 26
Моето LG дойде с DVD и вътре има упътване на Български предполагам и за другите марки ще е така. И също така да кажа че се качва и слиза без проблем от килим шаги.

Edit: от myrobotcenter.eu е

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 12:16 от Niss

# 27
От същия сайт ли дойде? Дано и с нашите е така.

# 28
  • София
Здравейте,

с интерес следя темата и реших да си взема едно LG (като най-ниско) от myrobotcenter.eu.
Разглеждайки обаче взех да се замислям и за машинка за прозорци. Това ми е най-омразната дейност от всички домакински задачки. Та въпросът ми е дали имате мнение за ето това:
http://www.myrobotcenter.eu/en/household-robots/window-cleaning- … ovacs-winbot-w710

# 29
Много благодаря за последните коментари за четките на  LG.
Макар и късно за мен / че поръчах друго/  е много полезна информация. Не си поръчах LG  точно защото си мислех, че има разлика в четките при моделите за домашни любимци , а цените им ми идваха скъпи.
Ето дребни на вид информации са много полезни.
Така че , още веднъж много ви благодаря.
Коментирано е много пъти, просто се е загубило между постовете  Peace

sevgito
, защо наистина не повдигнете спалнята? Щом разликата е 1 см. Само 1.5 см ще са достатъчни. Под на дъщеря ми леглото влиза съвсем плътно до милиметри, но влиза. Явно е точно по размер там.
При нас се наложи да сложим допълнителен перваз на гардероба, защото стария беше висок точно, колкото робота и по капака на робота оставаха черти. Смятам, че едни такива малки промени в мебелите са нищо в сравнение с работата, която върши робота  Peace Той ни служи - нека и ние го улесним  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт