Прахосмукачка робот - 9 тема

• 101 766
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
УРАААААААААААААААААААААААА.Днес в 11.54 ч.е дошла във Варна.Може би утре ще си дойде у дома.
Браво, супер новина, че както разбирам от прочетеното си почакала повечко от предвиденото! Честито Simple Smile

# 61
  • София
Здравейте, момичета
Записвам се при вас като доволна собственичка на Roomba 880 от близо месец. За момента съм много доволна от придобивката, но откакто я имам ставам все по-мързелива иии... сега искам да си взема и миещо роботче, което да минава с парцала вместо мен  Laughing
По този повод влизам в темата. Можете ли да ми препоръчате марка и модел, който да почиства с вода, но да е подходящ и за ламинат, не само за плочки?

# 62
  • София
Доколкото знам, само Braava е миещ робот.
Аз съм с 390 и съм мноооого доволна Simple Smile Има 2 приставки- за сухо и мокро почистване, така че изборът е твой кой ще използваш. Засега употребявам изключително приставката за мокро и съм изумена, колко време ми е отнемало почистването... и защо по- рано не влезнах в темата, та да се уведомя за незаменимите ми Simple Smile

# 63
Gifty много ти благодаря. Това са полезни неща, който човек може и да пропусне. Така, че наистина много ти благодаря.

gul4i казах ти аз, че съм след тебе. Нашият хубавец е във Варна от 12.10. Дано утре имаме късмет и да си се приберат милите в къщи.

# 64
  • Балчи-Варна
И аз благодаря за разясненията относно ботвака.Дано утре да дойде.Чак на румбичката обясних,че й пристига братче за помощник.Милата тя,толкова ми служи сума ти години.Сега ще направя разлика между двата робота.

# 65
  • Русе
Здравейте, момичета
Записвам се при вас като доволна собственичка на Roomba 880 от близо месец. За момента съм много доволна от придобивката, но откакто я имам ставам все по-мързелива иии... сега искам да си взема и миещо роботче, което да минава с парцала вместо мен  Laughing
По този повод влизам в темата. Можете ли да ми препоръчате марка и модел, който да почиства с вода, но да е подходящ и за ламинат, не само за плочки?

Брава "мие" с влажен моп а Скуба мие с вода.  Peace

# 66
Привет на всички! За колко време ви пристигнаха с GLS роботите, поръчани от myRobotcenter? В Бг кой е партниращият куриер на GLS?

# 67
Около седмица с Интерлогистика

# 68
  • София
Опитах са де потърся информация в нета, но още повече се обърках.
Някой сблъсквал ли се е със съобщението - Charging error 2 и дали има начин да я оправя или ще се налага закупуване на нова батерия за румба?
Имам я от няколко години, но не я използвам никак редовно, обикновено си седи на докинг станцията и само ако се наканя я пускам, веднъж на няколко седмици сигурно. Проблема се появи след като изключих докинг станцията и после пак я включих. След това я чистих оставих я изцяло да и падне батерията, защото ме дразнеше как мига и пак я включих, но нищо не помогна. В нета видях клипче, където се разглобява съвсем и се почистват и зъбните колелета отвътре, които въртят четките, ще пробвам и това довечера.

# 69
Здравейте, някой има ли роботче за почистване от по-ниско бюджетните/450-500 лв./?Трябва ми за близък с двигателни проблеми и роботчето много ще го улесни в домакинството.

# 70
Дойдеее. Куриера е долу.

# 71
  • Пловдив
Aila пробва ли да я включиш директно да се зарежда? Ако да, тогава казва ли я същата грешка?

# 72
Здравейте, някой има ли роботче за почистване от по-ниско бюджетните/450-500 лв./?Трябва ми за близък с двигателни проблеми и роботчето много ще го улесни в домакинството.

Съветвам те да купиш от някакъв Амазон ЛГ дори най-най-евтиния модел да е. И задължително с дистанционно  Peace Да, не са най-евтините, но поне няма да съжаляваш за инвестицията. Това е възможно най- лесния за поддръжка модел.  Е има и други, но са по-скъпи, а тук гоним цена.

# 73
  • Балчи-Варна
bobb пробва ли го,трябва ли първо да се зареди?Моя го няма още.Сигурно до довечера ще дойде.Какво има в кутията,има ли упътване на български?

# 74
Не. Нямаше грам заряд на батерията. Оставих го да се зарежда. Ще почета, че забравих колко време трябва да се заредо първоначално. Иначе няма упътване на български.

Общи условия

Активация на акаунт