Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 34 931
  • 730
  •   2
Отговори
# 45
  • UK
 Thinking Обездвижването също е причина за задържане на вода, липсата на някои витамини..

При нас не намирам овесени трици. Ходих през 9 планини в 10-та, даже подозирам, че се засякох с друга дюканка в един магазин и тя проверяваше точно преди мене. Продавачката пък ме попита каква реклама дават по тв, че всички питат за овесени трици.  Laughing Казах и, че те имат много фибри. Даже не подозира какви палачинки с канела стават от тях..

Сега какво да правя, 2сл овесени ядки ли да ям или нищо?

# 46
  • Испания

Сега какво да правя, 2сл овесени ядки ли да ям или нищо?

Ядки не бих яла. Имам доста материал с новости за превод, но нямам време да преведа. Оказва се, че Дюкан вече разрешава и сусамено семе. Та, в единия от материалите пише, че ако организмът ни не толерира овесените трици, то могат да бъдат заменени с 1 с. л. ленено семе + 1 с. л. чия + 1 с. л. сусамено семе. Съдържат същото количество полезни фибри, имат същия ефект като триците /да извличат и извеждат от организма шлака и вредни вещества + подпомагане на изгарянето на мазнини/.

# 47
Хих, това с чията и лененото семе го правя от доста време .....тайно, без да си признавам, пък то било режимно. Ама за сусаменото семе-не знаех....

# 48
  • Испания
За първите две много отдавна и многократно съм писала. Има материал в темата ми. За сусама разбрах тези дни.

# 49
  • UK
ако организмът ни не толерира овесените трици, то могат да бъдат заменени с 1 с. л. ленено семе + 1 с. л. чия + 1 с. л. сусамено семе. Съдържат същото количество полезни фибри, имат същия ефект като триците /да извличат и извеждат от организма шлака и вредни вещества + подпомагане на изгарянето на мазнини/.
Мерси  Peace
Имам ленено семе и чия, сусам лесно се намира, азиятците доста го ползват. Накисва ли се всичко и как се приема и кога?

# 50
  • Испания

Имам ленено семе и чия, сусам лесно се намира, азиятците доста го ползват. Накисва ли се всичко и как се приема и кога?

Срещала съм, че някои накисват предварително чията, други - лененото семе. Може да пробваш с накисване и без. От трите ползвам чия. Правя си извара с подсладител, канела и чия. Понякога слагам чия в салатата, но само веднъж съм накисвала и предпочитам да не го правя.

Щом замества триците, е хубаво да се консумира сутрин. В кисело мляко, например.

# 51
  • София
Супер за сусама!

Аз днес си направих един ябълков кекс с трици тип каквото има в хладилнка и вкъщи. Много добре се получи. Wink

# 52
Добър вечер мили дами! Hug
Минавам ,за да ви поздравя bouquet

# 53
  • Испания

Бъди поздравена и ти.  love001 В режима си, нали?  newsm03

Току-що се изпънах на дивана. От сутринта, готвейки режимности и нережимности, кълцах продуктите за бахура на Алина.  food002

# 54

Бъди поздравена и ти.  love001 В режима си, нали?  newsm03

Току-що се изпънах на дивана. От сутринта, готвейки режимности и нережимности, кълцах продуктите за бахура на Алина.  food002

Ох и аз си мечтая да се изпъна,но няма да е скоро JoyСега ще приспивам бебенце,после ще поразтребя малко,после ще мия съдове,после ще му приготвя нощното и сутрешнотомляко,после ще пусна пералня,ще си хвърля душ,евентуално ще прочета някоя друга страничка от книгата и след това мога да се изпъна Joy
Смайлзче,днес обух едни теснинки панталонки,които за моя голяма радост въобще не ме стягаха.Режимът действа Simple SmileНа килограми все още се движа къде 2 къде 3,но като че ли съм се поприбрала:))))Или си внушавам вече Embarassed

# 55
  • Испания

Смайлзче,днес обух едни теснинки панталонки,които за моя голяма радост въобще не ме стягаха.Режимът действа Simple SmileНа килограми все още се движа къде 2 къде 3,но като че ли съм се поприбрала:))))Или си внушавам вече Embarassed

А, така. Видя ли?  Wink Не си внушаваш. Сантиметрита падат по-бързо от килограмите. Браво! Hug

# 56

А, така. Видя ли?  Wink Не си внушаваш. Сантиметрита падат по-бързо от килограмите. Браво! Hug

Видях светлинката на краяа на тунела Simple SmileНяма да я изпускам Joy
Хайде отивам на фитнес(бягам по задачките).Приятна вечер! Hug

# 57
Здравейте, сладуранки!
Радвам ви се на упорството и хъса!
При мен нищо ново. Карам си четвърта...

# 58
Аууууууууууууууууууу,  това къри ми стана любимо ястие. Даже и дребният вегетарианец омота една чиния и реши, че можело понякога да хапва месце  Mr. Green

# 59
  • Испания
Добро утро!

Приключих с бахура, после ще се отчитам. Доволна съм от резултата.

Усмихнат и режимен ден!

Добро утро! Днес ми е 7-ми ден и съм -1,6кг. Свалих повечето с ПЗ. Добре ли е? Стартирах от 64кг.

Модераторите, разбира се, знаят кой стои зад анонимността, но аз не отговарям на анонимни потребители.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт