Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 888
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Добро  утро и от мен! bouquet
Смайлзче Hug Hug Hug
Навън вали сняг,вътре сме на топличко и е време за мляко с нес и канела:)

Аз също ви пожелавам приятна  Неделя!

# 61
  • Испания
eleaaHug Харесва ми как звучиш.  Party

fractal, публикувах рецептата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg32362735#msg32362735

Ако имаш някакви корекции, казвай, за да поправям.

# 62
Здравейте момичета Simple Smile
За 5 ПЗ - 0.4 и половин кг ,който ходи нагоре-надолу.Честно казано днес очаквах да е по-голям плюса,защото вчера пресолих рибката,а хапнах и кис.зеле.Вчера си направих шоколадовия чийзкейк,страхотен е,а и ми осигурява сл.закуска за няколко дни.Сега мариновам пилешко по няколко начина и след обяд ги мятам на грил тигана-да приготвя и обяд и вечеря за няколко дни,през седмицата нямам много време.Днес най-после ще пробвам и хрупкавите филенца.Само се чудя какво да си направя с трици за 2-3 дни,нещо като солен кекс ще е но му се чудя още newsm78
Елеа браво на теб,радвам се че се стегна и отново се мотивира,а сега като виждаш че има резултат ще си още по нахъсана Grinning

# 63
При липса на протеин, тези галушки дали няма да станат с царевично нишесте /нали беше сред толерираните продукти/  newsm78

# 64
  • Испания
При липса на протеин, тези галушки дали няма да станат с царевично нишесте /нали беше сред толерираните продукти/  newsm78

Да, толериран продукт е, но мисля, че не може да замести глутена. Съставът и действието им е различно. Но най-добре би могла да каже fractal, като се включи.

Качих рецептата ти на бахура: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg32362939#msg32362939

Само се чудя какво да си направя с трици за 2-3 дни,нещо като солен кекс ще е но му се чудя още newsm78

Виж в темата ми с рецептите. Съдържанието започва със закуски с трици.

# 65
Чуууудно е станало.
Смайлсче, аз имах предвид не да го замени по хранителни качества, а за да може да стане тесто, което да се разточва, защото само трици май няма да могат да се разточат  newsm78

# 66
  • Испания
Чуууудно е станало.
Смайлсче, аз имах предвид не да го замени по хранителни качества, а за да може да стане тесто, което да се разточва, защото само трици май няма да могат да се разточат  newsm78

Мерси.  Embarassed Hug

И аз нямам предвид хранителните качества, Алинка. А точно това, че с нишестето не би могло да стане еластично тесто.  Peace Само с трици не става.

# 67
Аааааааа, значи ще изчакам да мине бедственото положение и ще хукна да търся протеин  Wink

# 68

Коста, какво значи 3 консерви домати, щото аз мога да избухам 3 буркана  от 700 мл. , ама кърито дали ще се близва от кисело. Утре вече смятам да го направя.......ама ако не прилъжа синковеца да яде с мен, ще го ям цяла година.
Alinna много се извинявам за закъснението, бяхме 2 дни на гости в друг град и не съм отваряла форума. Моите консерви са по 400мл  Peace
 Прочетох, че си го направила кърито така или иначе и ти е харесало, много се радвам  Hug
Днес ще готвя пак нещо азиатско (от Бангладеш) - бамя с домати, джинджифил и чесън, става пак много вкусно и върви за гарнитура към всякакво месо.
 Аз мръднах със 100гр надолу  hahaha И аз като eleaa на кила не слабея, но се чувствам по-прибрана като че ли. Купих си дънки, които бая ми стягат, та ще следя по тях. Иначе не знам дали съм отслабнала, защото мерки не си взех в началото и ходя само с клинчета и туники. Сега ще следя по дънките  Mr. Green

# 69
Коста, аз сложих буркани по 700, но пак стана вкусно  Mr. Green

Аз пък днес ще се пробвам да ям дробчета, а иначе ще гледам тъжно как вегетарианците хапват баба гануш......опппа, а щом може да се яде сусамено семе, значи мога да си направя тахан и аз също да се присъединя към тях  261uu

# 70
един снежен привет и от мен  Hug .
Най-накрая открих прословутата слимпаста в една аптека, но имаше само лазаня. Много прецакана се чувствам. На картинката изглеждат като листи лазаня, а като отворих пакетчето плуваха парцалчета като от преварени разпадащи се макарони около 2-3 суп. лъж. за почти 7 лв.  Twisted Evil
Направих си ги на макарони на фурна и си ги ометох  Animal Pig Някой друг купувал ли е, така ли трябва да изглежда лазанята?

# 71
Е тия прословути бонбони най-накрая станаха  Joy

Смених сухото мляко, смених подсладителя... и воаля, мноого са вкусни, да!!!

Хайде лека вечееер

# 72
  • Испания
Е тия прословути бонбони най-накрая станаха  Joy

Смених сухото мляко, смених подсладителя... и воаля, мноого са вкусни, да!!!

Хайде лека вечееер

Ха честито тогава!  Laughing Да не би сухото мляко и/или подсладителят да са били с изтекъл срок на годност?

Публикувах и рецептата за къри на Costa: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg32364299#msg32364299

# 73
Ааааааааааааааааааа, аз забравих да сложа спанак......то късно вече де-къри нЕма.
Смайлсче, и аз така си правя гарам масала. Преди си купувах от Варна, но и там вече няма в ориенталския магазин.

# 74
  • Испания
Алинка, сетих се, че може да има хора /като мен  Wink/, които няма откъде да я купят, та потърсих инфо.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт