Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 887
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Здравейте, само тук не съм била. Искам само да попитам, ударния период колко дена да го прашч като искам да сваля 10 кг? Овесените трици от първия ден с какво да ги консумирам, ако не искам да пия мляко и броя ли ги за закуска, защото 3с.л. доста насищат?

# 661
Здравейте, само тук не съм била. Искам само да попитам, ударния период колко дена да го прашч като искам да сваля 10 кг? Овесените трици от първия ден с какво да ги консумирам, ако не искам да пия мляко и броя ли ги за закуска, защото 3с.л. доста насищат?
Здравей Simple Smile
4-5 дни трябва да е достатъчно за 1 фаза
Но ако "само тук не съм била" означава, че си минала доста диети до тук - не очаквай чудеса...
Триците - стават за хляб, мъфин, палачинка.. добавка в разни готвени ястия също.. И да, закуска са - все пак не се ядат самостоятелно.

На мен чисти с кисело мляко са ми най-вкусни  Blush

# 662
Здравейте, сладурки!
Чета ви, но нямам какво да пиша, затова рядко се обаждам.
Вчера ми споделиха за някаква уникално действаща комбинация -сутрин за закуска кисело мляко с лъжичка смлян кимион. Жената е отслабнала с 15кг. за три месеца. Яде си каквото иска после...та, ако към триците добавим кимион дали няма да се ускори процеса когато има застой?? Как мислите?

# 663
Здравейте, сладурки!
Чета ви, но нямам какво да пиша, затова рядко се обаждам.
Вчера ми споделиха за някаква уникално действаща комбинация -сутрин за закуска кисело мляко с лъжичка смлян кимион. Жената е отслабнала с 15кг. за три месеца. Яде си каквото иска после...та, ако към триците добавим кимион дали няма да се ускори процеса когато има застой?? Как мислите?
Бре, за канела знаех, ама кимион ..

Но пък ето, има - http://zdravivsekiden.com/kimionat-podpravka-za-otslabvane-kak-plus-recepta/

То ако сложим канела, кимион, куркума, индреше, индийско орехче и люта чушка  Joy Joy Joy накрая съвсем ще се стопим и ще изчезнем  Laughing Laughing Laughing

# 664
Здравейте,бамбини:)
 Правилно сте преценили,че скиторим навън.Не мога да прибера" големия човек" Simple Smile Благодарение на него обаче като се прибрах съм -400 гр:) Озверях от глад,нямам нищо сготвено...В такиваа случчаи какво правите?

Добре дошли на новите Дюканеси!
 Прегръдки на настоящите,и пишете,че наистина с писане се отслябва повече:))))

# 665
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Чета ви редовно за да имам стимул да поддържам диетата, че тази седмица ми е малко сложно - баткото е във ваканция и цял ден ме кара да му готвя и правя сладки неща, готвя на бебе и на всичкото отгоре и ММ се разболя и нещо забрави режима. Та цял ден готвя и не остава време да си приготвя за мен храна. Вчера обаче успях да си направя едни бисквитки с царевично нишесте, яйца и извара - от рецептите на Smiles и толкова ми харесаха, че половината изчезнаха. Тази сутрин обаче бях -300гр, което ме радва много Simple Smile. Гледам да съм стриктна до колкото мога и т. К нямам да свалям много не очаквам бързи минуси. Отивам да правя сега бутчетата с горчица - някой беше споделил снощи и оттогава само за тях мисля Simple Smile

# 666
Никинка, за 2-3-5 кг не си струва даже да четеш режима  Laughing Дразниш ли ни  Crossing Arms

Peace много точно хаха

Фрактал, няма няма, оставам си режимна и ще се правя релефна  hahaha
hahaha

Des яж си режимно, но повече. Просто яж, когато си гладна и докато се заситиш. Аз бих вкарала мазни риби повечко и зеленчуци тоже  Mr. Green
Hug аз твоето меню като го гледам, в по-голямата си част все рибно  smile3521 и пробвах сандвича със сьомга и крема сирене обаче слагам аз, мммммм дилишъс

Отивам да правя сега бутчетата с горчица - някой беше споделил снощи и оттогава само за тях мисля Simple Smile

Joy мнооого са вкусни уви! Чак пак мисля да ги направя....

Правилно сте преценили,че скиторим навън.

Елеаа хайде бе, стига скитори, драсни тук малко позитивизъм  Hug

И ние бяхме навън днес, дааа, само дето като се прибрахме и аз се чудех къде да си полегна, а малката имаше енергия за още толкова лудуване  #Crazy

# 667
Озверях от глад,нямам нищо сготвено...В такиваа случчаи какво правите?

Ям кисело мляко или извара с шарена сол (родопска закуска Simple Smile Simple Smile ) .. докато си сътворя нещо.

Аз днеска щапурках 2*3 км в обедната (разбирайте от работата до нас). Утре смятам пак.
Обикновено ходя с колата, защото все върша нещо в почивката, а за 1 час придвижване + нещоправене пеша много трудно, че сме си почти извънградско Sad Но пък заради хубавото време си отпуснах малко крачкомера.. уж и кантарЪт да се трогне  Laughing

# 668
Озверях от глад,нямам нищо сготвено...В такиваа случчаи какво правите?
моето най-бързо е бъркани яйца Simple Smile
да се похваля чийзкейкът ми стана още по-невероятен, смених местата на ароматите, че ми писна да ми се пресича млякото от степа. В кейка сложих ароматизирано нишесте, а в заливката - ванилия мммммм  Animal Pig
А закуските от известно време ми са един й същ бъркоч - забърквам тройна доза и в повечето случаи ми стигат дори за 4 дни, ако някой не ги е нападнал. 3 яйца, 6 с.л. ов.трици, 3 с.л. пш.трици, извара, 1-2 кис.краставички, 5-6 лъж.кис.мляко, бакпулвер, около 400гр. кайма (редувам пил. и тел. за разнообразие  Mr. Green ) и подправки - сол, чубрица, чер.пипер. Ако е много гъста сместа, добавям малко вода. Разсипвам в мъфинови форми и винаги нося по няколко в дамската чанта за спешно пристъргване Simple Smile

# 669
Така,така комбинирах аз к. мляко и яйца-  спретнах  едни псевдо яйца по Панагюрски и да се похваля,направих мъфини със спанак, овесени и пшен. трици,к.мляко,яйца,извара и малко сирене и сода.
Станаха мн вкусни ...Лошото е,че слагах всичко на око и не знам колко ми се полага на ден:(

Деска, разходките ми спорят ама нещо коремните преси не ми вървят...Дай малко хъз:))))

Смайлзче,къде се загуби?

Пинкпил,тези мъфинки с кайма ми се видяха доста привлекателни,не се бях сетила- ще ги пробвам сигурно.

Лекинка  Hug

# 670
  • Испания
Добро утро!

eleaa, тук съъъъъъм.  Hug

Усмихнат и режимен ден!

# 671
    Добро утро и от мен!Само да кажа,че вече трети ден съм на режима и вече има резултат.За сега върви добре.
    Трудна ми е тук комуникацията с вас...почти не ви познавам а и вие не правите усилие да ме интегрирате...както и да е-не искам да се натрапвам,но ще хвърлям по едно око....

Смайлс  Hug

# 672
  • Испания
   Добро утро и от мен!Само да кажа,че вече трети ден съм на режима и вече има резултат.За сега върви добре.
    Трудна ми е тук комуникацията с вас...почти не ви познавам а и вие не правите усилие да ме интегрирате...както и да е-не искам да се натрапвам,но ще хвърлям по едно око....

Смайлс  Hug

Ихааааааааааа! Браво, Бубчеsmile3501 Пиши, пиши. Много хора са в темата и не всеки може да отговори на всеки.  Hug

# 673
  • София
Момичета някой сеща ли се за алергичен към о.трици? В какво се изразява? Мъжа ми е целия в обрив, последните няколко дни единственото по-различно което е ял е от моите мъфини и кексове с трици.

# 674
Добро утро, дюканки  love001

bub.ka, недей така де  Hug Момичетата още не те познават. Пиши по-често и ще се получат нещата. Както се казва - Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се  Grinning. А снимки няма, крием се щото сме Убавици, да не се урочасаме  Mr. Green ......шегувам се де, не знам, вече все по-рядко се пускат снимки.
И аз вече пиша рядко, та затова и момичетата не си говорят много с мен, ама пък аз си говоря с тях  Joy

Алтче  , как върви четвърта при теб? Играят ли много килограмите?....Оф, сега забравих, трета ли беше, четвърта ли беше? Ха, ха, това с кимиона ще се пробва, то само закуската ми не умирисваше стаята на кебапчета и суджук...време му е  Grinning

eleaa, това с озверяването от глад е голям подводен камък. Затова и в къщи и в службата винаги имах в запас рачешки рулца, тофу, пушено пуешко, а в чантата консерва риба тон  Grinning

Мацето, за съжаление не си спомням някой да се е оплаквал от алергия към триците, а от години следя темата. Да не би яйцата да са му дошли в повече? Друго за което се сещам е, че ако приема някакви лекарства, не е хубаво да са по едно и също време с триците, че се намалява действието на лекарството. Дано откриете проблема.

Хайде дюканки, хубав и отслабващ ден!

Общи условия

Активация на акаунт