Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 891
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Какво стана със Захирчо  Rolling Eyes

# 646
Здравейте, момичета  love001

Чета ви редовно, но рядко пиша. Няма какво толкова да кажа, карам си четвърта и всичко е под контрол...вече  Simple Smile
ArhMih  Hug, май налучка верния път, много се радвам на резултатите ти. По малко, но редовно.

Кари, Des Iv, аз нали съм си гадна  Mr. Green и щото питате, да кажа само, че това с отцеждането на зехтина не е режимно. Хитруши, а?  Ще отцеждат  Grinning. Друг е въпросът, че имам малко особено мнение за ползите и вредите от мазнините, особено за нас жените, но като е казал доктора, а и ако това е начина да махнем излишните килограми, няма как. Сега в четвърта гледам да си ги доставям с мазни риби, ядки и определено не съм фен на обезмаслените продукти.

On the run, първия път в трета свалих още, втория път обаче не се получи така. Може да е и от това, че имах малко за сваляне.

meri66, хайде, пожелавам  трайно да видиш седмичката.

Хубав и успешен ден от мен!

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 10:57 от Пиратка

# 647
Здлавейте. Днес съм 1кг.400г надолу

То е ясно, че няма винаги да е така. Днес тае бо и ще видим какво ще ям. Вчера беше малко моно само пиле.
Успех.

# 648
Добро утрооо,
днес +100гр...
Вчера ядох много малко, ама много и през нощта корема ме боля и ставах в 3 часа да ям сьомга #Crazy А после сънувах едни шоколадови яйца, че ми подаряват и аз като почнах да ям, изядох 3 и после викам ооо нееееее аз съм режимна, не могааа и мъжа ми вика, колко изяме 1 ли, а аз, не 3 и той - ами отивай да поврящаш  Joy Joy Joy Joy и се събудих!!!

Какво да ви кажа глупости на търкала!

On the run мерси за кафенцето  newsm10
K&D браво, голям минус!!! Peace

Пиратка много пък си наблюдателна, не пропускаш нищо  hahaha hahaha Hug

Аз вече започвам да се впечатлявам повече от перките, отколкото от килограмите!
Продължавам си днес с тренировката и, ще ям по-често и така  newsm44

Между другото какво оредяха редиците тук...... КЪДЕ СТЕ ВСИЧКИ Thinking Thinking

# 649
Ей, Пиратче, уби и малкото надежда в мен за рибката  Cry
Дес, времето навън се разпролети и хората се възползват. Ето на, и аз сега ще извеждам малката да събере малко вит. Д  Grinning
Иначе да се поФаля с още едни 200 г надолу  Mr. Green
Хайде навън на разходки!  Hug

# 650
Да дааа, права си  Wink
Честит минус и на теб  Peace
Май май и ние ще излезем, само да си направя тренировката!
Хайде хубав ви ден newsm10

# 651
  • Sofia
Здравейте! Казвам се Николета. На 27.06.2015 родих първата си рожба и вече съм на вълна да си върна килограмите. Останаха ми 2-3 кг отпреди да забременея, но искам поне 5 да сваля. От вчера започнах ударния период.

# 652
Добрютро, банда! Вярно, що така понамаляхме?  newsm78
Една доза смях към кафето:
Цитат
- Имате ли боксови ръкавици?
- Не!
- Имате ли шапка за плуване?
- Не!
- А имате ли кънки?
- Но Господине, ние продаваме шоколад!
- Тогава ми дайте 3 големи шоколада, но Господ ми е свидетел, че исках да спортувам...

За мен е донякъде актуално (само донякъде! без шоколада!), тъй като съм решила да проуча басейните за плуване в Русе.

Кама3ка, ако ти е съвсем невъзможно да спазиш режима по време на пътуването, поне се постарай да спазваш стриктно 3та фаза, а после ще се върнеш във втора. Втора е много по-лесна, но това си е лично мнение. Колко време ще си на път? Ще се връщаш и заминаваш, или плътно ще стоиш във Виена? Ако в хотела има хладилник, и ако съм сама в стаята, не ми е проблем да издържа една седмица под обсада от съблазни. За повече - трябва да се проучи местният пазар. А бе не е лесно. Пиши и тук, с квото можем, ще помагаме.  Hug

# 653
 Доро утро  Hug
 Честити минусчета, момичета! Много ви се раадвам  Heart Eyes
 Кака ви си седи на 73  Crossing Arms Не е истина колко бавно вървят нещата при мен (всъщност дано да вървят де  Joy  )
Менюто за днес:
З - сандвич с извара и сьомга, мляко с нес
О - ще правя фиш кейкс и ако станат сполучливи ще ги снимам и ще пусна рецептата
сл.З - мляко с нес
В - салата с риба тон или фиш кейкс, в зависимост колко са успешни и дали е останало нещо от обяд  Mr. Green
Никинка добре дошла. Макар че на твое място не бих правила сериозна диета като Дюкан за 2-3 и дори 5кг. Включи спорт и не яж боклуци и за 2-3 мес си ги свалила. Плюс, че няма да изглеждаш само слаба, но и стегната Peace

# 654
Цитат
- Имате ли боксови ръкавици?
- Не!
- Имате ли шапка за плуване?
- Не!
- А имате ли кънки?
- Но Господине, ние продаваме шоколад!
- Тогава ми дайте 3 големи шоколада, но Господ ми е свидетел, че исках да спортувам...

Много яко  Joy Аз така обичам да плувам!!!!! Бях спасителка на басейн 4 години и много ми липсва! Честно казано, откакто качих и започнах да не си харесвам тялото, просто спрях да го показвам  #2gunfire #2gunfire
Направих тренировката, доста е тежка, мислите ли че мога да си позволя нещо допълнително заради калориите, който ми трябват и какво да е то!?!

# 655
Ами, Дес, трябват ти въглехидрати, и излиза, че или няма да си режимна, или ще ти е зле известно време.   Confused Costa да дава идеи, тя ни е консултанта по спортните въпроси. Не знам доколко е успешно топло мляко с канела?

# 656
Ами, хладилник - дръжки.. по хотели.
3 дни седмично през седмица... до края март поне.
Зауската е ОК, яе на блок-масата винаги мога да си харесам нещо що-годе пдходящо, но усещам, че % на мазнините трудно ще е към нула - ще гледам да минимален, ако няма други опции.
Обяд обикновено са сандвичи на крак в офиса, което никак не искам да ми се случва Sad По-скоро няма да ям на обед усещам ..
Вечерята на ресторант - там също мога да импровизирам по-нормално.

Ще се отчитам като мога да ме посритвате Simple Smile

Никинка, за 2-3-5 кг не си струва даже да четеш режима  Laughing Дразниш ли ни  Crossing Arms

# 657
Мдам, и аз обожавам мазнинки, особено чисто масло и зехтин, ама вярно, е че хитрушките удариха на камък. Колкото и да се отцежда зехтина-рибката си е попила мазнината и не е режимна....
Що не казвате като питам аз? М? Та къде е Захирчо. Беше ми такава мотивация с неговото скоростно смъкване на килца....

# 658
Хм, ако няма хладилник в хотела, може поне минибар да има? Споко, 3 дена се издържа - кисело мляко за обяд? Вълча салата с извара (извара плюс шунка или някоя друга режимна мръвка)?Из темата на Смайлиз няма начин да няма някои протеинови сухарчета, крекери, солени бисквити, които ще изтраят 3 дена и без хладилник. Ще ти измислим менюто, тва да не е Сървайвъл...  Flutter
Алинка, Захир - това Ланистър ли е? И аз се чудех къде изчезна това момче... Май никой не знае, затова мълчат.
П.С. Като вариант - да минеш на схема 3/3 или 3/4 (4 ПЗ)?

# 659
Des яж си режимно, но повече. Просто яж, когато си гладна и докато се заситиш. Аз бих вкарала мазни риби повечко и зеленчуци тоже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт