Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 790
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
smileys ти си злато  Hug Hug Hug Много ти благодаря и за рецептата и за цитата от книгата предполагам.Едно към едно ми се случва всичко и на мен.Къде бих могла и аз да чета.

# 196
Добро утро момичета Simple Smile
не съм влизала един ден и ми трябваше доста време да изчета всичко Grinning
Относно плодовите млека-в Лидъл има едни обезмаслени -0.1 по 125 гр.,малко са скъпички,има и кис.мляко за пиене в бутилки,но са доста подсладени,не пише да е с изкуствен подсладител и не съм купувала.

# 197
И що се пени това обезмазненото......да не сте си купили веро  newsm78
Хм, като се пооправя от дисковите хернии и аз бих погнала това пиле ......
Пък кръвната ми захар е 6,4 на гладно......демек тънък намек, че имам ИР.....

# 198
  Добро утро, момичета  Hug
 Не съм писала от няколко дни, защото няма нищо ново при мен. Карам си режима и си седя на 74..+ -. Вчера бях 73.8, днес съм 74.1. Това ми е четвърта седмица на режима и след ударния - нищо. Но продължавам, както казах, още 2 месеца и ако не тръгнат нещата ще трябва да търся друг вариант  Cry А такава вяра имах в Дюкан.... Tired

# 199
Пиши, пиши, Коста. Ако постнеш още някоя екзотична рецепта, току виж съм прояла месото. Вече 3-ти път правя къри  Hug

# 200
  • Испания
eleaaHug

Elsinor, за нищо.  Simple Smile Да, от книгата е. Писах ти ЛС.

Costa, не може да не може. Пиши си менюто, може би някъде грешиш.  Peace

# 201
  Добро утро, момичета  Hug
 Не съм писала от няколко дни, защото няма нищо ново при мен. Карам си режима и си седя на 74..+ -. Вчера бях 73.8, днес съм 74.1. Това ми е четвърта седмица на режима и след ударния - нищо. Но продължавам, както казах, още 2 месеца и ако не тръгнат нещата ще трябва да търся друг вариант  Cry А такава вяра имах в Дюкан.... Tired
Дай малко менюта (какво хапваш)... смени храните - може някои да не ти действат добре, въпреки, че са режимни  newsm78
Експериментирай смело!

# 202
Коста ако ядеш шунка,моля те недей...
 Знам,че нямааш проблеми с месото,защото аз наабляягах на млечните и малко надвишавах 1 кг.
Сега се поправих и мисля,че кантарът се пораздвижи.Въпреки че мъжът ми не отрази килограмчетата ми...Каза,че зя да си личи трябвало минимум да сваля 15 кг, много ми скапа самочувствието...
 На сантиметри как си?Мериш ли се?

# 203
  • Испания
Въпреки че мъжът ми не отрази килофграмчетата ми...Каза,че зя да си личи трябвало минимум да сваля 15 кг, много ми скапа самочувствието...

На мъжа ти много здраве от мен. #2gunfire Гледай си режима и не му обръщай внимание.  Hug

# 204
Аааааа, Елеа, на мен ако ми кажат така-веднага смяна  Mr. Green
Аз тук се търкалям като топка и половинът се опитва да ме убеди, че не съм дебела.....чак изпадам в умиление  Laughing

# 205
Еми моят си мисли,че така ще ме надъха,но има обратен ефект...Обиждам се.Но определено усещам,че не е щастлив относно визията ми,просто го познавам и това още повече ме подтиска...После ми вика не се обиждай,аз всякак те обичам- тогава защо го казваш.....Ох,ядосах се,ей така се самонавивам цял ден и довечера ще имя тупаник ,усещам  Crossing Arms

# 206
Мен пък ми е комплексирано, защото половинът се храни здравословно, спортува всеки ден и има идеална фигура пък аз.......се търкалям  #Cussing out

# 207
Мен пък ми е комплексирано, защото половинът се храни здравословно, спортува всеки ден и има идеална фигура пък аз.......се търкалям  #Cussing out
Моят е същият и сигурно иска и аз да съм такава ...

# 208
Елеа,спазвай режима и скоро ще изненадаш ТМ. ММ онзи ден отчете ефекта и ми каза "личи си,отслабнала си",което много ме мотивира. Инъче ми казваше да не започвам диета,че съм си била добре,така ме обичал и т.н.,но аз си знам,че много качих и имах нужда да променя това.

Коста,дано скоро се раздвижи кантарът,меркки взимаш ли си,може пък там да има движение.

Алина,дано вкараш скоро нещата в релси.отиди на лекар и си пусни изследванията.

Смайлс,страхотна си,както винаги,рецептите са уникални.

Плодово мляко си правя с малко степче.Купувам 0,1% от Лидл,че ми се струва,че е най-малко нишестяно.Коментирахме преди време.Аз не злоупотребявам и вече 1 пакетче го консумирам 2ра седмица, слагам съвсем малко,колкото за идеята.Може и месец да изкарам с едно,не смятам,че толкова вреди

Хубав ден от мен и много минусчета.

# 209
  • Испания
Момичета, сваляйте килограми заради вас самите, за да сте здрави, за да изглеждате добре!  Peace

И моят покоен първи съпруг преди години ми казваше, че и 200 кг да стана, пак ще ме обича и харесва. И ме обичаше, ама аз не се обичах и, успокоена от думите му + наследствена предразположеност, се бях докарала до 110 кг. Нито за миг в продължение на вече почти осем години не съжалих, че започнах дюканския режим и всеки божи ден се моля Господ здраве да му дава на нашия доктор.  Laughing

не смятам,че толкова вреди

Не вреди повече от захарта, брашното и наднорменото тегло.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт