Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 35 371
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
юхууу, бисквитките са готови  Party само, че голяма играчка най-вече в частта с миенето на формичките  Crazy направих двойна доза и ми излязоха 15 бр. другия път ще пробвам в хартийки  Mr. Green щракнах си ги, но с телефона и не мога да ги кача.
благодарности на smileys, на Des Iv и на всички вас, момичета, за живналата тема  Hug
Една идея за крем. Само захарта трябва да се замени с подсладител и да се махнат допълнителните нережимни утраси.

http://recepti.spisanie.to/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82% … D1%8F%D0%BA%D0%BE
страшно кремче, но разбиването на белтъци ми е най-големия крах до момента  Confused дори и да бухнат добре и да са на твърд сняг, след няколко минути ми се втечняват ...

... Относно рецептите: просто замествайте в любимите си рецепти само с режимни продукти...

аз като не съм на режим любимите ми рецепти са да отида в магазина и което ми смигне него да грабна  Embarassed фурната ми не помни такава експлоатация както сега, цялото ми свободно време минава в кухнята . . . затова и сега все чета и преписвам/разпечатвам рецепти. Иска ми се да има дюканска сладкарничка. Да взема аз ли да я отворя  Joy само целувки никой да не си поръчва.

# 421
юхууу, бисквитките са готови  Party само, че голяма играчка най-вече в частта с миенето на формичките  Crazy направих двойна доза и ми излязоха 15 бр. другия път ще пробвам в хартийки  Mr. Green щракнах си ги, но с телефона и не мога да ги кача.
благодарности на smileys, на Des Iv и на всички вас, момичета, за живналата тема  Hug

Пинк аз мисля сега пак да ги правя, купих си 30 яйца и браунито на Смайлс ще пробвам пак  hahaha
Да си пожелаем успех хаха

п.п. Дайте ми рецепта за целувки за да използвам всичките белтъци които ми останаха  Joy

# 422
  • Испания
но разбиването на белтъци ми е най-големия крах до момента  Confused дори и да бухнат добре и да са на твърд сняг, след няколко минути ми се втечняват ...

Нямам проблем с разбиване на белтъците на сняг. Трябва да е сух съда, да са сухи бъркалките на миксера, да са само белтъци и да не е паднала и капчица от жълтък. Трябва да разбиваш с миксер с бъркалки.

Когато ми трябва сладък сняг, слагам няколко капки оцет и 2-3 пакетчета /по 1 г/ подсладител. Когато ми трябва за пандишпанен блат със солена плънка, слагам капки оцет, 1 пак. подсладител и щипка сол. Отначало разбивам на най-ниската степен, след това увеличавам до максимум.

# 423
Фракталче, соевият сос го взимам от един китайски магазин на Пиротска 18, като ходя в София. Той е на едно голямо калъпче, което като се разтвори става около 8 литра-дават го за 6, но е много солено.....стига ми за доста дълго време. Сега правя поръчка в Зоя-та за чия, че вкъщи и тримата я ядем и бързо свършва /там килограмът е 13 лева/, обаче не мога да намеря нито глутен, нито суроватъчен протеин, ама пък има гарам масала/. Намерих вкъщи една корейска къри паста, доколкото си я преведох няма олио и захар /има превод на английски/, обаче много солена и гъста и зверски люта......чудя се с какво да я разреждам, за да стане на къри сос....

# 424
Алинка,защо не разредиш с мляко?

# 425
Успешна, отслабваща и най-вече щастлива седмица! Simple Smile

# 426
  • Испания
Добро утро!

fractal, красота!  Hug

# 427
Добро утро и от мен  Simple Smile

След всички неуспешни опити с брауните и бисквити и тяхната консумация, все пак кантара тази сутрин беше благосклонен 70.4кг  Peace
Добро начало на седмицата! Сега ще пътуваме няколко дена и да видим как ще се справя с режима!
Хубава и успешна седмица на всички bouquet

# 428
Добро утро  Hug
Усмихната седмица и от мен  Nature Sunny
Вчера хвърлих още един "хляб"  Mr. Green
smileys довечера ще направя отново опит с твоя хляб с подправки  Heart Eyes А защо се слагат толкова много белтъци? Притеснявам се да не спихне пак.Мисля си дали пък не трябва да го правя в по-разлята тавичка, за да не се надига много  newsm78 С каква консистенция ви става сместа преди да я пъхнете да се пече?Като за кекс ли?
Намерих сухо мляко само от 1,5% Embarassed

# 429
  • Испания
А защо се слагат толкова много белтъци? Притеснявам се да не спихне пак.Мисля си дали пък не трябва да го правя в по-разлята тавичка, за да не се надига много  newsm78 С каква консистенция ви става сместа преди да я пъхнете да се пече?Като за кекс ли?
Намерих сухо мляко само от 1,5% Embarassed

За да се избегне консумацията на много жълтъци.
Консистенция: по-рядко от кекс.
Правя го и в по-голяма тава /става по-тънък/
Скрит текст:
и в по-висока или силиконови форми /става по-дебел/
Скрит текст:
Досега не съм изхвърляла нищо. Не знам защо не ти се получава.

# 430
Цитат
След всички неуспешни опити с брауните и бисквити и тяхната консумация, все пак кантара тази сутрин беше благосклонен 70.4кг  Peace
Поне имаме утешението, че от готвенето се отслабва!  Simple Smile Майтапа настрана, продуктите са такива, че дори и да нямат фотогеничен вид, поне са достатъчно ОК на вкус и режимни, и полезни; така че мац едно разбито кисело мляко отгоре и му измисляш някое по-засукано име.

Аз още се каня да направя от "шоколада" на Смайлиз и от елхичките на АрхМих, но в момента ми е приоритет размразяването на фризера и хладилника, да използвам последните ( Praynig) нощи със силно минусови температури. Тва размразяване нали ще се брои за фитнес?

Карина, струва ми се, че получи малко отговори, защото май не са много хората с опит в тая област, като Costa...

Алинка, в Зоя няма глутен, има сейтан (вегетарианско "месо" от глутен), от което няма как да се прави паста, понеже вече е сготвено. В БГ глутен намерих тук (проверено) и тук (още непроверено!  Laughing). Суроватъчния протеин го домъкнах от Англия, но и тук трябва да има по спортните/диетичните магазини. За корейската къри паста - с мляко, както казва Елеаа, и на мен ми изглежда като добра идея; сигурно може и с домашен бульон.

Aynat, щом е нещо преходно, докато още ти се уталожат хормоните, дано всичко премине като при Мацето!  Hug

# 431

Карина, струва ми се, че получи малко отговори, защото май не са много хората с опит в тая област, като Costa...

Току що свърших с моята тренировка, така, че Кари, ще те държа в течение!
Днес започнах 4та седмица от режима и 2ра от тренировките, наблюденията са ми слаби, но Costa много ми помага откъм инфо!

Между другото прочетох нещо много интересно от препратките от страницата на Смайлс с рецептите:

ж Още едно решение е схемата 1/1. Този ритъм е най-подходящ за хората с наднормено тегло. Даже да не е чак толкова ефективен в началото, след прилагане в продължение на 20 дни, се достига ефективността на схемата 5/5. Освен това е много по-лека за приложение и помага да се избегне чувството за някакво ограничение.

Имам още 5 дена да стигна до 20 ден П/ПЗ и някак си очаквам нещата да се развият още по-динамично  Hug

# 432
 добро утро  Heart Eyes
 Страхотни снимки на кафе и на разни вкусотийки виждам  Hug
Моят кантар пак тръгннаа нагоре  Crazy 73.4 тзи сутрин, но не съм си го сложила на сърцето, все пак е 73 и нещо, а не 74 и нещо. Важна е генералната посока.
Кари мери си дрехите, щом спортуваш и се храниш достатъчно, няма начин да не отслабнеш. При достатъчно спорт и високопротеинова диета единственият начин да спреш наистина да сваляш е да не ядеш достатъчно и организмът да влезе в "спестовен режим".
 Днес съм на протеини
З - мляко с нес ,
      хляб с пастет и кефир 400мл
О - телешки дроб
Май и вечерята ще ми е дроб  Crazy Не съм яла от 2-3 седмици и ми се е доял, пък и размразих 2 кг, така че пени се, не пени....нали знаете  Joy

# 433
Добро утроооооо  Hug
Вчера беше спортен полуден.. ходихме на ски.. по-скоро мъжете караха, а аз бях дърпачка на шейна с 15 кг отгоре  Mr. Green
И съответно съм +500 гр. .. явно много мускул съм направила  Joy

# 434
Добро утро,Дюканеси!
 Радвам се, че се увеличаваме:)
 Пожелавам на всички голяяяяяям минус! Peace
Аз тези дни се излагам нещо с яденето,не ям много,което не е добре.Странното е,че не чувствам глад...
Обаче вчера опитах от плодовото пюре на бебенце:( Направих го по инерция...Сега ще ми стопира напредъка  Cry

Общи условия

Активация на акаунт