Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 35 347
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
 Момичета, ако правите коремни преси, задължително с тях правете упражнения за гръб. Иначе се губи смисълът. Представете си силна коремна стена и прегърбени, защото така се получава, когато има дисбаланс между различните групи мускули.
 И за да не е само спортен спам, да добавя към менюто си сос от кисело мляко с чесън и копър. Реших да си полея черния дроб, че малко сух ми дойде  Sunglasses

# 451
Costa, какви упражнения за гръб препоръчваш?
Ако трябва на лично съобщение, че да не ни се карат  Confused

# 452
Аз отново правя хляб  Mr. Green
 Май този път се изпече, сега остана и да е вкусен  : По-горе търсехте да оползотворите белтъци, сега аз се чудя жълтъците какво да правя newsm78
Ееее хиляди благодарности, без вас нямаше да се справя. Най-после ще закуся с нещо различно от трици с мляко. Мисля да си намажа филийка с крема за мазане, който отново открих благодарение на вас.( Позволено е да се замести нали)

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 19:50 от Elsinor

# 453
  • Испания
( Позволено е да се замести нали)

Браво!

Какво да се замести? Може да разрежеш по дължина дневната доза и да намажеш. Може да си прибавиш и още нещо режимно: пуешка шунка, риба или каквото имаш...

# 454
Мисълта ми беше, може ли вместо задължителните три лъжици трици които аз хапвам сутрин с мляко, да ги заменя с филийка от този хляб?

# 455
  • Плевен
Ехе,супер хлебчета сте си спретнали, Кари, Елси!!! Браво! Леле, ще ме научите май да майсторя и аз по-редовно! Изтощих се и аз във фитнеса, после хапнах две малки пържолки от свинско бон филе, предварително мариновани в малко бяло вино, балсамов оцет и подправки, а после метнати за бързо в грил- тигана. Бяха придружени от зелена салата с репички и пресен лук. За десерт- една елхичка! Бих казала, че много се доближава до Линдор! С тези портокалови стърготинки... такъв аромат! Трябваше да го патентовам! Нищо не бих изменила в рецептата! Лека вечер, сладури!
Елси, разбира се! Това е целта- да ти харесват триците! Да си ги хапваш с кеф!
Кари, ти наистина си лъвица във фитнеса! Много коремни преси! Браво! Аз като не съм правила скоро и сега едва правя х 3 серии горна и долна част х 10-15 пъти... Смятам, че коремните преси тренират и гръб, и бедра, и коремни мускули!

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 20:45 от ArhMih

# 456
  • Испания
Мисълта ми беше, може ли вместо задължителните три лъжици трици които аз хапвам сутрин с мляко, да ги заменя с филийка от този хляб?
Да, разбира се. Ако си го направила с 24 лъжици трици, го режеш на 8 парчета за 8 дни.

# 457
Линдооооор  #Crazy я бързо рецептата и на мен. Ох лигите ми потекоха  Crazy

# 458
  • Плевен
В по- предния ми пост я има под снимката с елхичките. Но ето: 5 с.л.сухо мляко, 2 с.л.какао, разбъркваш с малко прясно мляко на гъста каша. Добавяш 1 жълтък, 15 капки суитли и по желание настъргана кора от портокал. Разсипах го в силиконова форма с 6 места- х 2,5 с.л.от сместта на 1 елхичка. Ако имате други форми- както дойде. Замразявате във фризера и после хапвате и викате мммм! Ама много е студена и я хванах със салфетка тая моя елхичка. Утре ще пробвам с листенца от мента в сместта. Ще ги изсипя в местата на бонбонки тофи фи. Помнете, че се толерира х 2 каф.л.какао на ден. Сухото мляко също - 2 с.л. мисля, (равностойно на 1 чаша разтворено прясно?!).

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 08:31 от ArhMih

# 459
Искаш да кажеш, че ако си ги направя, не мога да ги изям наведнъж  Rolling Eyes

# 460
Добро утро момичета  Hug
 ArhMih извинявай пропуснала съм рецептата, ама бях се развихрила с хлебчето на smileys
Но май ще пропусна този Линдор... имам проблем с хапването на нетермично обработени яйца  Crazy Да взема да пробвам бонбоните пълни с шоколад и без това имам три жълтъка от вчера/надявам се на са ок в хладилника/
Да си призная за рецептата за хлебчето с подправки-замених две от лъжиците трици с две лъжици царевично нишесте  Whistling Whistling Whistling Дали е грешно?
Откакто минах на ПЗ хич не ми се карат П дни Embarassed Вече направих 4 ПЗ и се спотайвам  EmbarassedТрудни са ми само П дните, лошо ми е.Вече и яйце като видя и ми се гади.Спирам да ги ям засега/варени/Те ми бяха за междинни хапвания като прегладнея  Laughing Но май прекалих, толкова яйца през живота си не съм яла.Чак се притесних като видях че кората от 30 яйца е почти свършила Rolling Eyes/Е верно че и доста изхвърлих  Mr. Green/
Усмихнат и топъл ден  Hug

# 461
  • Плевен
Дааа, Алинче! Не може наведнъж всичките! Само х 1 на ден е добре, но впрочем като се подсетих сега за количеството толерирани - гледам, че може и 3 да си хапнеш за деня! Май е по-добре хич да не си правим големи вкусотии! Но пък е приятно да чувстваш любим вкус в устата, а да знаеш, че е разрешено и режимно, почти изцяло протеиново!  Laughing
Елси, и царевичното нишесте е толериран продукт - х 1 с.л. на ден и х 2 толерирани продукта на ден:
Скрит текст:
В първа фаза – без толерирани
Във втора – 2 дневно
В трета – 3 дневно

Внимание: в случай на задържане се откажете от толерираните храни, докато не започнете отново да губите тегло

Актуализация от 28. 01. 2011 Според информацията, публикувана в английския чат /26. 01. 2011/ за втора фаза ако се консумират повече от 2 супени лъжици трици дневно, останалото количество да се счита за консумация на толериран продукт.

Зехтин – 3 капки дневно
Обезмаслено какао без захар – 2 чаени лъжички на ден
Дъвки без захар – максимум  10 на ден
Бонбони без захар - максимум 4 на ден
Готово гаспачо – 150 мл на ден
Соево брашно – 1 супена лъжица на ден /може да замести Маисената/
Кокосово мляко – 100 мл на седмица
Соево прясно мляко – 1 чаша на ден
Бирена мая под формата на ядки – максимум 1 супена лъжица на ден
Маисена /царевично нишесте/ -  1 супена лъжица /20 г/ на ден
Сметана лайт /3% мазнини/ - 2 супени лъжици на ден
Сreme fraiche 3 - 4 %MG /вид френска сметана/ - 1 ч. л. дневно
Соеви протеини – 50 г на седмица
Кремообразно сирене /максимум 4% мазнини/ - 40 г два пъти седмично
Сирене лайт с по-малко от 6-7% мазнини – 30 г дневно
Ревен – 100 г дневно
Пилешки кренвирш /много добре изпечен, за да изгуби макс. количество мазнини/ - 1 на ден
Хамон/прошуто - 3 тънки парчета дневно /без мазнина и без кожа/*
Сладък соев сос – 1 чаена лъжичка дневно
Соев сос несладък – 2 супени лъжици дневно
Сос Teriyaki - 4 супени лъжици дневно
Бяло вино за готвене /трябва да се готви без капак, за да се изпари/ - 3 супени лъжици на ден
Кисело мляко с парченца плод – 1-2 дневно, ако е с максимум 6 г въглехидрати
Actimel 0% - 1 дневно
Соево кисело мляко – 1 дневно
Обезмаслено сухо мляко на прах - 4 кафени лъжички дневно
Какао без захар /макс. 11% мазнини, без захар/ - 1 чаена лъжичка дневно
Годжибери - За първа фаза: 1 супена лъжица дневно
                       За втора фаза: 2 супени лъжици
                       За трета фаза: 3 супени лъжици
                       За четвърта: 30 бр. дневно, за предпочитане сутринта, в продължение на 3 месеца
Соев Tempeh - 50 г на ден
Аз днес съм -200 грама - пак си е добре! Хепиии! Вчера след фитнеса ми беше доста изморено и днес ще прескоча това занимание, но пък ще си походя пеша след работа до в къщи! Хубав и режимен ден!

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 08:40 от ArhMih

# 462
  • Испания
Добро утро!

Усмихнат и режимен ден!

# 463
Тогава няма да си правя елхички  smile3515
Не мога аз така да си взема само една, пък другите да тъгуват сами във фризера.

# 464
Добро утро,Дюканеси!
 Смайлзче  Hug
Време е за кафенце+ мляко и студени бонбони Joy
Иначе съм хвърлила око на браунитата на Смайлзче,но ще видим кога ще ми останв време.

Вчера имах гости- братовчедка ми с детето.Не се бяхме виждаали от 3-4 седмици и ми каза,че съм се вталила:)) Както Вещи каза,явно силуетът се променя.
Много съм шастлива.Благодарности за подкрепата,момичета
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт