Отговори
# 405
  • Сандански
Момичета, приеха ме за наблюдение и ме подготвят утре за секцио. Имам минимално разкритие, плацентата е трета степен, а и тоновете сутринта не бяха много добре.

# 406
София, стискам тм палци всичко да мине по най-добрия начин.
Моя дребс снощи си показа магариите и характера Mr. Green като ревна към 9 та до към 12 бяхме на ръце. Чувах й чревцата и не беше акала, та не знам от какво беше. С кърменето още сме на проба-грешка. Надявам се ще се получи Simple Smile

Кате, моля те обясни ми за силиконовите зърна, ти нали ползва. Една от сестрите в детска стая ми помогна първия път, пак ще ги помоля, но и теб да питам. Зърното за да залепне добре трябва ли да е мокро? Щото първия път беше мокро от стерилизацията и се получи, но ако сухо се чудя как ще стане?

# 407
Софи, стискам палци мила   Hug Знам, че ти е напрегнато, но се постарай да запозиш спокойствие. Мисли си как скоро ще се гушкате с бебко  Hug
И на мен днес ми каза че плацентата ми е много зряла, док каза че направо светела на ехографа, но то си е нормално като вече преносваме...
На мен док ми каза ако го докараме до 4 см разкритие че ще ми сложи система, но иначе няма смисъл... Щом нямаш и ти разкритие по-добре според мен на този етап да не те мъчат със система... Но в крайна сметка лекарите най-добре ще ти кажат.
Днес док ме пита дали ще и дам да ме прегледа, все едно бих и отказала, предпочитам да ме боли от прегледа но да имаме реална представа какво е положението...

# 408
Диди, честито бебешорче, да бъде здраво  и усмихнато дете! Hug
Софиа, успех и безболез  bouquet
Пурплетка, и аз влизам да проверя как е около теб .
Сашко се разциври...

# 409
  • Бургас
София, стискам палци всичко да е наред!
Диди, аз още ползвам силиконовите зърна. По-добре залепват на мокро, иначе трябва да ги придържаш, че падат. Аз например мия гърдата преди всяко кърмене и още докато е мокра залепям зърното.

# 410
Мерси, Таня! Надявам се да е временно ползване им, но ако се наложи и постоянно, важното е да има кърма. Ох, засега сме без много успех.

# 411
София, и аз ти пожелавам много късмет утре. Да минава бързо и безпроблемно, че да гушкаш бебчо!

# 412
  • София
 София, късмет!!!! Praynig

# 413
София,късмет,не е страшно,само спокойно,чакаме да се похвалиш  Peace

# 414
  • Бургас
Оох, да се оплача че съм настинала. Тече ми носа и леко ме боли гърло. Пих осцилококцинум, киснах си краката в гореща вода със сол, пия чай, витамин Ц, смуча лукчета. Други идеи имате ли?

# 415
Чай от джинджифил? Става ли за кърмачки  newsm78 Фреш, ама само по един на ден, мед със сода... Не се сещам друго сега  Hug
Освен Ангин хийл за гърло и Еуфорбиум за нос - те стават за бременни, така че и за кърмачки трябва да са ок... Успех  Hug

# 416
Оох, да се оплача че съм настинала. Тече ми носа и леко ме боли гърло. Пих осцилококцинум, киснах си краката в гореща вода със сол, пия чай, витамин Ц, смуча лукчета. Други идеи имате ли?

Пий клеева тинтура, както и памук в носа с разтвор от клеева тинктура и вода.

# 417
Медът е алерген и не би следвало да се консумира от кърмачки.

# 418
Таня, компрес на гърлото с ракия или извара знам. Промивки на носа със солена вода.

Момичета, благодаря за милите пожелания. Вече съм потопена в бебешката въртележка. За късмет Таня има ужасни колики. Нощем поне 2-3 часа се гърчи и не спим, денем също, само че по-дълго. Лефакса помага сякаш временно. Чай не иска да пие. Вчера ѝ приложиха тереапията на Боуен и цял следобед спа свръх спокойно, нощта обаче беше ад. Мен пък ме изби някаква алергия по лицето и шията. Лек оток и подлудяващ сърбеж. Не издържах и се мазах с фенистил стик, щото джипито вчера се направи на луда и не каза нищо какво да правя. И въпрос, как държите бебчовците да оригат? На Таня все не  ѝ се получава. Държа я на рамо и не. Чак като се събуди понякога.Това бебе е съвсем различно ви казвам, нищо общо със сина ми.

София, Пурплетка, палчета и от мен. Важно е всички да са здрави накрая.

Вече забравих как се чувствах като бременна, коремът ми доста се прибра, а от днес сложих и стягащ колан. Килограмите  останаха. Влезнах 67, след 10 дни болница, всъщност ядях по 6 пъти там, у нас на 13 ден реших да се претегля-59 съм.  6 до стартовите и 9 до нормалните ми. Дано се получи, че докато дойде време за дългите разходки, свалянето ще е бавно.

# 419
Здравейте момичета  Simple Smile Успех и чакаме хубави новини от мамите 2в1. Честито на родилите, живи и здрави бебчета  baby_neutral
 Да се похвалим, ние вече сме на 40 дни и днес ходихме на църква за Сарандисване   Laughing Бяхме и на лекар, пораснали сме 4,200 и 54,5см,само на кърма сме вече и показваме характер за типичен козирог   Joy 
Спокойна нощ, дано поспим  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт