*Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече!* Тема 7

• 35 044
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Моята възглавница е тази, доволна съм

Май ще ти изкопирам възглавницата, доста сносна цена спрямо това, което гледах аз и цвета не е лош..

За Токуда аз също съм чувала добри мнения, но и лоши, ,май си зависи от лекаря и момента като навсякъде. Иначе за условита - доста са добре, аз лежах там за операция от миома през 2014 и мога само хубави неща да кажа. Но нямам досег с АГ-та за бременност и раждане..

# 136
Моята възглавница е такава
Както казах вече - направо съм влюбена в нея, но доста време се чудих дали ми се дават такива пари. Иначе има доста и в olx, стига да си ок с това, че е ползвана.

А за раждането и аз много се надявам да удържа фронта по-дълго, за да раждам в Щерев  Praynig

# 137

Аз винаги съм била с избор на лекар до сега, и сега пак ще бъда. Отиваш в началото на 8мия месец при избора си, да те прегледа, да и види случая и вероятно той ще те следи до края паралелно с АГ-то по ЗК. Менкате си телефоните и като дойде момента - звъниш. Simple Smile

Ами явно така ще е, имам една позната акуперка, която работи там, ще се свържа с нея, да ме насочи за доктор, че явно няма да мине без съдействие.
На вчеращният преглед пак ми казаха, че момата върви по едричка, та се притеснявам дали няма да се наложи секцио Simple Smile Ама каквото дойде Wink
Важното е да сме живи и здрави! Желая на всички много хубав ден!

# 138
Момичета да ви питам нещо ако знаете. Кръвната ми група е 0+
Но лекарката ме накара да си пусна и антитела. Знаете ли защо. Аз си мислих, че само ако си "- "
Някой пускал ли е антитела? Излезе резултата, но нищо не разбирам.

# 139
Не, знам, но аз като си пусках антитела в лабораторията от въпросите на лаборантката разбрах, че антитела има различни, и не винаги става дума за резус фактор несъвместимост. Най-добре я питай. Да не би таткото да е "-", но това принципно няма кой знае какво значение. За резултата, ако беше РХ - , е добре и всички антитела да са отрицателни. Е твоя случай- не знам.

# 140
И аз незнам Веси. Мислех, че се прави когато жената е с "-" кръвна група. За кръвната група на мъжа ми въобще не ме е питала. Иначе и двамата сме 0+

# 141
Но лекарката ме накара да си пусна и антитела. Знаете ли защо. Аз си мислих, че само ако си "- "

И аз съм 0+, но до момента не са ми правени антитела.. може би следващия път ще се заинтересувам. И аз знам, че се прави при -

# 142
По принцип е така. Попитай я най-добре, нали ще ходиш да и носиш изследванията.

# 143
Ще питам, но исках преди това да разбера дали вие знаете нещо по въпроса Simple Smile

# 144
maya_katya и цветна палитра - аз съм си решила да раждам в Девата, за мен друга опция просто не съществува. Изпитвам ужас от болници и не бих понесла три дни в държавна. Неонатологията им е добра (Бургасмед свалиха сами степента си), проследяващият ми лекар е в ДМ- беше Костова, сега Татарова, доволна съм. За епидурална упойка и избор на лекар  ще доплащам и в окръжна, така че разликата в парите не е голяма.  
Офелия, на мен мислите ми се насочват към Бургасмед, защото много от лекарите на Девата, се изместиха там newsm78 Не съм решила още де Crazy

# 145
maya_katya и цветна палитра - аз съм си решила да раждам в Девата, за мен друга опция просто не съществува. Изпитвам ужас от болници и не бих понесла три дни в държавна. Неонатологията им е добра (Бургасмед свалиха сами степента си), проследяващият ми лекар е в ДМ- беше Костова, сега Татарова, доволна съм. За епидурална упойка и избор на лекар  ще доплащам и в окръжна, така че разликата в парите не е голяма.  
Офелия, на мен мислите ми се насочват към Бургасмед, защото много от лекарите на Девата, се изместиха там newsm78 Не съм решила още де Crazy
Честно казано, след като и Минчев се премести, и аз започнах да се чудя. Засега лекарят ми е в Девата, но ако Костова до месец-два се върне в Бургасмед или ДМ, ще я последвам  Heart Eyes

# 146
Точно това гледах тази сутрин. Познатите ми, които са раждали в Девата, ми препоръчват трима лекаря за секцио, а те и тримата не са там вече Crazy

# 147
Какво точно пише на резултатите ти?
По принцип антитела могат да се пускат за най-различни неща. Когато не е за кръвна група, при бременност често се пуска за да се провери дали има антитела към някое от опасните заболявания - т.е. дали си го карала преди - напр. листериоза, токсоплазмоза и пр. Има антитела, които показват активна в момента инфекция, и такива, които показват стара инфекция, т.е. имунитет и че вече си я карала. Това са рутинни изследвания. Не е задължително да има проблем или съмнения, за да ги пуснат.
На мен например ми пуснаха тук за рубеола, която е много опасна при бременност. Излязоха ми негативни - нито съм карала, нито са ме ваксинирали като дете. Което не е много добре, но няма какво да се направи точно сега.
Така че ако искаш кажи какво точно пише...

# 148
  • На остров
При мен също са изследвали Рубеола, и дали са ми преливали кръв  Simple Smile

И аз вече съм в отбора на Роси с количка, много съм щастлива, и голямо чудене и избиране падна защото си е голяма покупка, да не кажа най голямата около бебето за нас поне.

# 149
Две в едно и тук честито  Hug

На мен не са ми изследвали тези неща, но аз си знам, че съм карала Рубеолата, а кръв не ми е преливана.

Общи условия

Активация на акаунт