Лидл ::78::

• 96 227
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Има детски кренвирши, които не миришат на пушек
Но са малки, не големи

# 106
Детските долнища са различни от пролетните - уголемени са. Само, където има светло синьо с сиво комплект са от тези с по-широкия ластик на глезена. Аз ще връщам купените, защото са огромни 110/116, а другите ще са ни къси.
Блузките обаче са по-различни този път - също уголемени, но по-дългъчки и не толкова широки. За нас пасна размер 98/104, а детето си е 110см високо.
Друго не съм гледала, защото приоритет имаха провизиите, че с тая зима и сняг не е добре положението.

# 107
  • Русе
Devil_Rose, как стигна до Лидл? Аз се отказах да ходя в този сняг. Бяха ли заредили хранителни стоки и хляб?   

# 108

аа какво е това пюре от кестени, в асортимента ли е? в буркан ли е, в какво? Много обичам кестени, пък как съм пропуснала  newsm78

# 109
Забелязах, че и при нас хладилната витрина с рибите беше празна днес Rolling Eyes

# 110
Някой да е взимал от момичешките роклички да каже мнение за тях, заради времето не отидох, довечера ще се разходя до лидл но като ви чета този път ще пропуска да се пълня с дрехи от лидл не съм им фен напоследък много.

# 111
Здравейте! Вчера взехме една тарелка шкембе! Днес го отворих цялото е набито с малки черни косми! Няма   очистване.... ooooh! Дали ще мога да го върна, след като е отворено вече?? И ако взема друго....и то ако е същото newsm78

# 112
Има ли в постоянния асортимент шоколадови капки или ги пускат само в промоция?

Взехме си от намалените шоколади на Беларом и едно кафе в кутия. Не сме взимали друг път от него и дано е хубаво.

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 15:41 от *Avalon*

# 113
  • Велико Търново
Някой да е взимал от момичешките роклички да каже мнение за тях, заради времето не отидох, довечера ще се разходя до лидл но като ви чета този път ще пропуска да се пълня с дрехи от лидл не съм им фен напоследък много.

Взех, сториха ми се уголемени. Взех 110-116 от розовата.

# 114
  • Пловдив
При нас долнищата бяха смесени с такива от предната промоция - имаше сиво и зелено,червено и тъмно синьо, с по големия ластик. Тези с по-тънкия ластик отдолу са новите и настина са уголемени  Peace Аз взех едни 98-104 за пролет и едни 110-116 за есен,макар да ми се виждат доста големи  Rolling Eyes
Кренвирши има едни много хубави,в редките случаи,в които взимам е от тях,мисля,че са на Дулано,но не съм сигурна.Помня само,че пише на тях "Немски кренвирши" и са на цена 4 и нещо за 4-5 кренвирша.  Peace

# 115
Благодаря ви момичета за споделените мнения, ще взема каквото има в нашия Лидл, но поне ще поогледам Peace

# 116
Някой беше питал как се слага приставката за пасиране на миксера-преди да я сложиш трябва да сложиш и поне едната приставка за разбъркване.

# 117
Има ли кренвирши в Лидл от които сте доволни, но да не миришат на дим/пушек или каквото и да е. По път ми е, а съм решила да направя питки с кренвирш тия дни, но понеже не купувам никакви кренвирши, та не съм наясно, кое става и кое.
Има едни малки кренвиршчета - "детски" се водят, опаковката е разделена на две части, т.е. са 2х100г /ако не бъркам грамажа/. Много са симпатични, едни такива като кутренца мънички, а са и вкусни. Трябваха ми за едни раирани кифлички и станаха идеални, дребната особено много ги хареса.

# 118
  • на последния етаж
И на нас детските много ни харесват, но идват скъпи.

# 119
Цитат
Има ли в постоянния асортимент шоколадови капки или ги пускат само в промоция?

Шоколадовите капки само по Коледа и май и по Великден пускат, не са в постоянния асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт