Лидл ::78::

• 95 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз пък се сдобих с боксерки. Най-накрая модел, който не е с централен шев отдолу, заради който да се впиват и да се опитват да влязат където не им е мястото  Whistling
И изцяло дантела отзад, няма да се очертават под дрехите.

# 301
  • Варна
Някой има ли отзиви за робота, който ще е другата събота? Основно ме интересува функцията рендосване, че резачка(чопърче) си имам  

За всички, които имат интерес към робота! В момента на Владислав има бройки роботи от разпродажбата. Разликата с този от новата брошура е, че има и блендер. Цена с намалението - 55 лв. Аз имам такъв и съм много доволна. В този новия просто са си спестили именно блендера. Ако смятате, че ще ви е полезно, звънете на националния, ако може да ви изтеглят бройки  Hug

# 302
  • Варна
Някой има ли отзиви за робота, който ще е другата събота? Основно ме интересува функцията рендосване, че резачка(чопърче) си имам  

За всички, които имат интерес към робота! В момента на Владислав има бройки роботи от разпродажбата. Разликата с този от новата брошура е, че има и блендер. Цена с намалението - 55 лв. Аз имам такъв и съм много доволна. В този новия просто са си спестили именно блендера. Ако смятате, че ще ви е полезно, звънете на националния, ако може да ви изтеглят бройки  Hug

Сподели моля те повече, как се справя с нарязването на различни неща: зеле, моркови, лук например. Че нещо му хвърлих око, а пък и цената много добра. Благодаря предварително за инфото!

# 303
Днес като ходих нямаше нови брошури в магазина - и в пощенската кутия тоже .
В сайта не го намирам този кухненски робот - ако може линк .
 Сусамените блокчета и на мен са ми любими.

# 304
  • Русе
... В сайта не го намирам този кухненски робот - ако може линк .
В брошурата на последната страница е. В събота ще е, за това го няма в сайта.

# 305
  • Mostly in my mind
... И силиконов капак не видях, а исках, не ми вървеше днес на планирани неща.
Той ще е другата седмица. Не се ядосвай Wink

viki_1974, явно съм чела-недочела нещо, бях сигурна, че е от днес. Ще разгледам брошурата и сайта им.  bouquet
В сайта не го намерих аз капака. Но в брошурата го има. От понеделник е, 25-ти.  Peace

# 306
  • Варна
Пускам този, който разпродават - мисля, че е 1:1 с този:
http://www.lidl.de/de/silvercrest-kuechenmaschine-skm-500-b1/p195569

Новият е само в събота, намира се на последната страница.

Принципно не го ползвам много често, нямам място за съхранение, а ми е подарък. Набутала съм го в един шкаф и вадя само за по-големи количества продукти. Специално блендерът/чопър ме възхищава как смила за 3-4 секунди орехи на прах. За стъргането - има си и защитна шапка с шипове за захващане на зеленчуците, да не си остържете пръстите. Доволна съм, само трябва да си отделите едно свободно шкафче за съхранение.

# 307
  • Русе
... И силиконов капак не видях, а исках, не ми вървеше днес на планирани неща.
Той ще е другата седмица. Не се ядосвай Wink
viki_1974, явно съм чела-недочела нещо, бях сигурна, че е от днес. Ще разгледам брошурата и сайта им.  bouquet
В сайта не го намерих аз капака. Но в брошурата го има. От понеделник е, 25-ти.  Peace
И в сайта го има, но е при италианските неща Peace

# 308
абе момичета , тези замразени морски деликатеси , минали ли са някаква термична обработка ? смисъл за добавяне в салати как се процедира ? може ли да се размразят и директно в салатата или трябва да се джъзнат леко на тигана ?

Май се минаваха през сгорещен тиган

# 309
И в сайта го има, но е при италианските неща Peace

Ето го в три цвята силиконовият капак-решетка.

# 310
  • Майничка
Наколенките с гел някой ползвал ли е? Докато им се начудя лятото, зачезнаха, а естествено, след това ми се наложи да сглобявам разни неща и дори избор имах - болки в кръста или в колената. Mr. Green

# 311
Кои са тези наколенки с гел ?

# 312
# 313
  • Перник
Наколенките с гел някой ползвал ли е? Докато им се начудя лятото, зачезнаха, а естествено, след това ми се наложи да сглобявам разни неща и дори избор имах - болки в кръста или в колената. Mr. Green

Мъжът ми ги купи, но не сме ги ползвали. Ако се сетя, ще ги вкарам в употреба напролет, като почна да ровя из градината. Изглеждат удобни все пак.

# 314
Имам няколко въпроса и все не успявам да стигна до темата:

1.Кафемелачката- какво друго бих могла да меля в нея, така че да не я прецакам- Имам предвид ленено семе, ядки и подобни?

2.Стойката за джиесем за кола със силиконово залепване- някой взе ли я и става ли?

3.Сушилникът от миналата седмица, на който едната част се маха- здрави ли са му пръчките, че ми се виждат много тънки? bouquet

P.S. Забравих 4. Импрегниращият спрей кога се появява?
И, все пак, да похваля Страчатела кекс- у дома се изяжда за нула време. От миналата ххл седмица- и двата вида бяха супер.

Общи условия

Активация на акаунт