Лидл ::78::

• 95 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Само охладени купувам - тази със сирената най-вече .

# 391
Явно аз съм с по-непретенциозен вкус, защото пиците ми допадат. Не намирам и съществена разлика с тези, които се предлагат по заведенията в нашия град. Нищо не слагам отгоре, вадим от фурната и консумираме.
За вечеря, когато няма друго наготвено вкъщи, мисля, че са съвсем приемлив вариант Peace

# 392
Благодаря на всички, които се включиха с мнение за гумените ботушки!  bouquet

Пици съм купувала от замразените в картонени кутии, харесват ни, нищо не им добавям, имат достатъчно плънка отгоре.

# 393
  • Русе
Замразените пици в ЛИДЛ са няколко вида. Явно всеки говори за различен вид. Тези, които са на Алфредо, не са лоши. Тази с моцарела ми харесва най-много. То, не, че купувам често от тях. Може би повече от година не сме купували. Обикновено децата искат и за тях съм вземала.

# 394
  • София
От пиците съм доволна от едни малки в кутия - 10 - 12 бр. Около 5 лв са и вкуса им е по-добър  от другите замразени.
Охладените - биват, ако си много гладен.

# 395
  • София
Цитат
author=mimeime link=topic=898060.msg32402498#msg32402498 date=1453489959]
От тези рокли останаха ли? (в София)  Laughing http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35152
Интересува ме черната. Каква им е дължината?
Купих си черната, точно до коляното е, но както са писали и преди мен, роклята е една безформена, торбеста  Rolling Eyes Като за погребение е.  Embarassed Чудя се дали да я връщам или да я занеса някъде да ми я стеснят малко в горната част. Освен това е и уголемена, обикновено купувам М, тази е С и пак ми е една идея по-широка.  Rolling Eyes
Благодаря!  bouquet Вече се обзаведох с такава и бих я описала точно по същия начин  Peace Ще се стеснява в талията.

# 396
Скоро прочетох, че в топ 10 на най-вредните храни попада замразената пица... Не съм маниак на здравословното хранене/да уточня/, просто споделям. Цитат от долния линк:"Пица - не пицата въобще, а повечето, която масово се продава - например замразената пица. Тя е пълна с изкуствени тестени подобрители и консерванти. Направена е от бяло брашно, което е било "избелвано" и реагира в тялото ви също като захар, водейки до напълняване и дисбаланс на кръвната захар."

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/12343-10-te-nay-vredni-hrani/

# 397
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно робота,който издирвам не е този,който търся.Моя приятелка си беше поръчала от един софиянец,за 70лв и има миксер купа,три бъркалки,шейкър и три рендета.Много е доволна.

# 398
Аз говорех за Алфредо замразени пици-в картонена кутия. Хич нямам и идея какви други видове, защото по принцип не купувам-ММ взе инцидентно и ни харесаха.

Прясната пица също е вредна, мен ако ме пита някой. Чак пък толкова негативи за замразената е пресилено според мен. Всъщност аз тесто, захар и въглехидрати почти не консумирам /на НВ ВМ хранене съм/, тъй че от моята гледна точка еднакво вредни са както прясната, така и замразената пица Mr. Green...

Да попитам за олекотените завивки  - стават ли за зимата? Скоро пускаха пак-каква е разликата? newsm78

# 399
Вчера купих помело - ужасно е , мирише на лекарство

# 400
  • Пловдив
За пиците да кажа - ние от доста време купуваме Маргарита,. Те са най-евтините, при XXL промоцията са по 4 бр. и едната излиза по 1.40. Добавяме шунка и кашкавал и стават чудесни, когато се налага да се приготви нещо набързо.

# 401
  • Плевен/Пловдив
Да ще стане,точно това е размера за вас.Аз не съм доволна от тях,моите не са 100% памук и се заваляха ,отделно се скъсаха на 2 пране.От тези които са100% памук,момичетата са доволни.Сега незнам от кой точно вид ще пуснат,аз ще ги погледна на място и ще си преценя.За гумените ботушки с подплатата-не топлят,крачетата са студени и спарват.

Благодаря  bouquet bouquet bouquet
Ще гледам състава, дано са 100% памук. Оф...... за ботушките се замислих  newsm78 ,но ще решавам на място.

# 402
  • София
Не им се чуди на ботушките. Предстои пролет, освен това и вероятно още няколко киши. Аз им махнах подплатата. Малко се сви при прането и е трудно за слагане, а и много по-добре е с едни термо чорапи, които също са от лидл. Събува термочорапите в градината и остава по обикновени чорапки за в пантофите. Има ги от миналата есен, тогава ги обуваше с подплата и дебели чорапи. Вероятно, ще ги носи и следващата есен. Трябва да се отбелжи, че от толкова носене не се спукаха, а и още светят  Grinning

# 403
Да попитам за олекотените завивки  - стават ли за зимата? Скоро пускаха пак-каква е разликата? newsm78
Аз имам от тези, които са в комплект с възглавници, дебелината изглежда същата - много добра за пролет и есен, но като застудя извадихме зимната. Да уточня, че спалнята почти не се отоплява, спим на 17-18 градуса. За топлени помещения и лидлската ще е добре.

# 404
Гумените ботушки ползвам за дъжд. За киша ми се струва, че държат студено, нищо, че имат едно като чорапче вътре...

Чаршафи - гледам в Кауфланд др.седмица ще има долни чаршафи от бархет. Пише 100 процента памук, мек бартер...Дали ще е като бархетните чаршафи в Лидл, детските? Thinking ..се чудя...?
Аз съм взимала от там и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт