Лидл ::78::

• 95 449
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Само да споделя факти. Купих си от различни места охладено месо да си го суша, в т.ч. и свинско контарфиле от Лидл. Всички меса при осоляването потъмняха, с изключение на това от Lidl. Също, уж охладено, а имаше тук-таме кристалчета лед. Забравих да погледна на етикета, дали е описано по какъв начин е постигнат този "свеж" ефект" Simple Smile

Да, аз също купувах охладен свински врат от Лидл и имаше кристалчета лед по него... newsm78

# 466
Забравих да погледна на етикета, дали е описано по какъв начин е постигнат този "свеж" ефект" Simple Smile
По-добре да не знаем... Мъжът ми категорично отказва месо от Лидл както и да му го хвалят.
Отказах се от търсенето на робота с двете кани. Купих си Kenwood.

# 467
Бижу с робота на kenwood няма да съжаляваш. Лолира честито за раничката и аз отивам довечера за нея дано сте оставили в магазина ия има Simple Smile

# 468
  • Mostly in my mind
Това, че е охладено, не означава задължително, че е пресно,  Peace Месото в Лидл не е българско. Кристалчета лед вероятно може да има, защото го превозват замразено и докато дойде време за опаковане, видиш ли станало охладено.

# 469
Това, че е охладено, не означава задължително, че е пресно,  Peace Месото в Лидл не е българско. Кристалчета лед вероятно може да има, защото го превозват замразено и докато дойде време за опаковане, видиш ли станало охладено.

Напротив - българско е. Има и внос от Франция и Испания. Купувала съм и от вносното. Хубаво е.

# 470
  • Mostly in my mind
аз напоследък все вносно гледам, че е. а помня, че преди имаше и българско. говоря за конкретно за свинското.  Simple Smile

# 471
  • София
Извинете, че пиша без да прочета, само да ме ориентирате - комплектите чаршафи памук ли са - от 18 лв. имам предвид?

# 472
  • София

Е, аз под охладено разбирам именно прясно месо. А не размразено.
Щом се замразява, трябва да се продава замразено.

# 473
  • Бургас
Cuckoo не са чист памук.60/40 памук/полиестер са.

# 474
  • Mostly in my mind

ами и аз така си мислех преди, но не винаги е така  Simple Smile  не говоря за Лидл конкретно, а по принцип

# 475
  • на последния етаж
Точно свинското в Лидл е по-често българско.

# 476
  • София
Cuckoo не са чист памук.60/40 памук/полиестер са.
Благодаря много, и аз подозирах нещо такова. Тогава май ще се въздържа, мога да си ушия от хасе на същата цена. Десените поне са хубави, а и все пак са двулицеви.

# 477
Да кажа само, че олекотената завивка е тъничка. Тази нощ ще я пробвам, и ще докладвам дали и колко топли. Аз спя на около 19-20 градуса...

# 478
В брошурата и в сайта виждам само пресните кори за лазаня, има ли от другите, в синя кутия като канелоните?

# 479

Именно! На етикета на свинското контрафиле от LIDL не пише да съдържа нещо друго освен месо, обаче няколко пъти е повторено да не се консумира сурово. Ами сега? Иначе за произход е посочена Испания. И не че познавам в детайли законите, но си е проблем да продават размразено месо за охладено и то да съдържа химикали необявени на етикета.

Общи условия

Активация на акаунт