Лидл ::78::

• 95 415
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Гумените ботуши всички са такива,много пъти съм писала за тях-спарват,изпотяват.Подходящи са само за външни условия,при меко време.Абсурд за у-ще.На същият принцип са и апреските с гума/в Лидл са ги пускали, в Колев и Колев/.Много топлят но са само за сняг,дъжд,киша,кал и т.н.-навън,влезите ли вътре в помещение спарват и изпотяват,и трябва да се свалят.Не пропускат,потапяла съм ги в леген с вода за 24 часа.Пробвайте и вие.За у-ще си трябва апреска от шушляк или ботуш от ест.кожа/доколко последните няма да пропуснат,никой не гарантира/.

# 556
  • София
В училище на обяд излизат на двора, преди занималнята и голямо шляпане пада. И понеже естествената й кожа пропуснаха миналата седмица, затова ги взех гумените. Ама май, няма да ги бъде  ooooh!

А в класа имат няколко момиченца, които цяла зима си ходят с гумени ботуши на училище. Как са им крачетата се чудя?

# 557
пюрето от кестени не е много добро но става за сладкиши, вкуса му е по-различен от тези в бурканчета които съм купувала.
Аз го сложих в тестото на сладкиш

# 558
Купете си импрегниращ спрей по-добе и пръскайте редовно обувчиците
Обувки тип туристически също са добър вариант
Но не гумени
Гумени за топло време с много дъжд и големи локви, което тук рядко имаме

# 559
Пак не намерих от силиконовите капаци и може би са свършили.
Отново взех от крушите и сушени домати, че ги бях пропуснала предния път.

# 560
От понеделник ще има ръчен чопър. Спомням си че при предното пускане много го хвалехте. Моля, някой който го има, да каже дали е същия модел.

# 561
  • София
Ако си от София, вчера си взех от магазина до Дома на киното

# 562
Аз имам ръчния чопър, ма нещо не се разбрахме с него
Имам подобен и от Икеа, също не се разбрахме

# 563
Купих спрея за унищожаване на мухъл. По написаното ми звучи като "слаба ракия", ама ще видим.

# 564
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Голяма хвалба на тия круши,ама при нас видях два вида-на килограм и във тарелки.Взех от килограма,дано съм улучила.Ние втора зима ходим с гумени ботуши,но не Лидълски.Много съм доволна,не ни изпотяват краката,но като се има впредвид не стои два-три часа със тях.

# 565
Ако си от София, вчера си взех от магазина до Дома на киното
Не съм от София, от Пловдив съм, благодаря  bouquet

Крушите са от тези на кг.

# 566
Мен ме интересува другия чопър, пускали ли са го преди? 260 вата дали не е много малко, не мога да преценя?

# 567
  • Mostly in my mind
Мен ме интересува другия чопър, пускали ли са го преди? 260 вата дали не е много малко, не мога да преценя?
вероятно, да.  Simple Smile моят е 650 вата и е доста добре като мощност.

# 568
Аз го имам от миналата година-доволна съм. Малко е слабичък наистина, за по-твърдите съставки слагам по малко, за да не го мъча. С другите няма проблем. Върши ми идеална работа.

# 569
Благодаря, момичета bouquet

Общи условия

Активация на акаунт