Лидл ::78::

• 95 393
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
За мен е много малко 250 вата! Моят, новият, е 750W. Слагам по три големи моркова + 2 големи глави лук, нарязани на 3-4 едри парчета и за секунди са надробени на мънички парченца. Вярно, че можеш да го пробваш и да връщаш, ако не ти хареса, ама не си струва според мен. Т.е. за моите нужди де, аз готвя за четирима мъже все пак и готвя големи количества.

# 571
Аз имам такъв, част от комплект с пасатор. Обаче се развали ножа, иначе на устройството на пасатора нищо му няма, затова не ми се купуваше цял комплект. Ще видя моят колко вата е и ще си преценя. Аз също го ползвам много за рязане на моркови и лук при готвене.

Благодаря за отговора, Бижу!

# 572
Не знам дали все още съществуват магазините ТСМ, че и аз не се сетих да потърся инфо като тръгнах да си купувам миналата седмица нов робот. Предишният ми уред беше този, купен преди 18!!! години. Счупи се това стърчащото на чопъра, през което се пускат продуктите, защото изпуснах капака, но си работеше безупречно. Но скоро завъртях каната на блендера накриво и протече, затова го смених, иначе щях да си го ползвам още, макар и толкова стар. Мисълта ми беше, че струваше 55 лв, а работѝ толкова години без проблем с изобилно товарене както го описах горе.

# 573
ТСМ си съществуват, сега се казват Немски магазини.
Но според един германец, когото заведохме да си купи нещо  само името било немско.

# 574
Бижу, да не е марка Bomann? Имам такъв миксер, от баба ми т.е. има няма 25-30 години. Работи безотказно, дори на високите степени Grinning

# 575
Е, не знам, тогава нещата си бяха немски! Имам радио с диск, което също не си знае годините, много е красиво на външен вид - червеничко "яйце" и то си работи безупречно. Масажор с инфраред, който сега приятелка купи на мъжа си за 200 лв!... Имаше попадения в тези магазини някога.
Марката е FIF.
Неугледен е вече на външен вид с тоя спукан капак, голямата кана на блендера тече, но другата си работи и бих го подарила на някоя майка, която наистина не може да си позволи да си купи такъв уред, а си е удобство. Особено за лук! Grinning

# 576
  • София
Доколкото си спомням ръчният чопър преди беше по-различен на външен вид. Май беше с ръчка, която се върти, а не се натискаше отгоре. Аз така и не си купих, за което съжалявам и сега чаках да го пуснат пак... Не знам този дали е добър...

# 577
Килимите хубави ли са?

# 578
  • Варна
Мен ме интересува другия чопър, пускали ли са го преди? 260 вата дали не е много малко, не мога да преценя?
Аз го имам от миналата година-доволна съм. Малко е слабичък наистина, за по-твърдите съставки слагам по малко, за да не го мъча. С другите няма проблем. Върши ми идеална работа.

За какво го ползвате?
Освен за нарязване на лук и морков за готвене на манджи за нещо друго може ли да се ползва?

# 579
Скрит текст:
Мен ме интересува другия чопър, пускали ли са го преди? 260 вата дали не е много малко, не мога да преценя?
Аз го имам от миналата година-доволна съм. Малко е слабичък наистина, за по-твърдите съставки слагам по малко, за да не го мъча. С другите няма проблем. Върши ми идеална работа.

За какво го ползвате?
Освен за нарязване на лук и морков за готвене на манджи за нещо друго може ли да се ползва?
Ползвам го постоянно и за рязане на всичко-ядки, зеленчуци, плодове, сирена... По-конкретно какво те интересува?

# 580
  • Варна
Скрит текст:

За какво го ползвате?
Ползвам го постоянно и за рязане на всичко-ядки, зеленчуци, плодове, сирена... По-конкретно какво те интересува?

Искам да разбера дали наистина имам нужда от този чопър.  Simple Smile
Не ми е проблем да си нарежа един лук за манджата, но стъргането на морков ми е досадно.
Та си викам за едните моркови май няма смисъл да вземам отделен уред, затова и попитах какво още бих могла да правя с него.  Laughing

# 581
Ядки се мелят, домати за сос за паста също. Но не знам този лидълския дали може да се справи с ядки.

# 582
Справя се с ядки, моркови, цвекло, алабаш, броколи, карфиол, сосове, зеле и т.н. За тези твърди се сетих на първо четене.

# 583
И аз имам чопъра, но много рядко го ползвам. Предпочитам за манджата да си нарежа лука и моркова набързо, вместо после да го мия.  Blush А и почти винаги остават големи парчета, та трябва да го спра и да разбъркам с вилица например и да го пусна пак  Tired По-доволна съм от пасатора, който става и на чопър, там грешка няма  Peace

# 584
  • България
Този комбиниран пасатор от Лидл ли е?

Общи условия

Активация на акаунт