Лидл ::78::

• 95 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Аз също наскоро прочетох в някакъв сайт, че сметаната се разбивала по-добре и ставала по-хубава като се държи в хладилник преди това, за да е студена. Обикновено като се сетя купувам по 2 кутийки и я държа в шкаф на терасата, и я изкарвам като  ще правя нещо. Не ми е минавало през ум да я държа в хладилник, защото те и в магазина не я държат на студено.

Каквато и да е причината - дано не ти се пресича повече. То не толкоз заради парите, колкото че тъкмо си седнал да правиш нещо и ти се прецаква цялото готвене.

# 706
И особенно,ако си почнал да го приготвяш по късничко,и няма от къде да купиш друго.

# 707
Вчера взех от сладкарската сметана на пилос 30% и ми се пресече.

ell_ell
, възможно е да си прекалила с биенето, като я "пребиеш", тя се разслоява, нещо като масло и суроватка. И да, добре е да стои в хладилник, аз я държа на вратата на хладилника, като ми дотрябва, вадя и разбивам, също не съм имала проблеми с нея досега. Peace

# 708
Онзи ден купих корнишони и всичките бяха ужасни Cry Хем си знаех,че рискувам и пак взех. Нито един от тях не ставаше за ядене.

Какво значи "рискувам"?! Дотук отрицателни отзиви за тях не съм срещала, а и непрекъснато се консумират в къщи.

KaRoLa трябва да уточни за кои корнишони е писала. Оставам с впечатление, че говори за пресни, а те са различни в различните магазини. Ако са били някои престарели или нагарчащи ...

Извинете,че не уточних. Пресните взех, да, не киселите. Рискувам,защото не им е сезона. Тези бях изкуфели всичките, хем гледах да не вземам от поомекналите. Не го правя на проблем, просто ви споделям. Не съм ходила да им ги връщам или да се разправям.

# 709
Аз краставици пресни никакви не купувам от Лидл, откакто лятото попаднах на едни изкуфели. Не ми се рискува просто. Вземам от кварталния магазин.

# 710
  • Mostly in my mind
Сладкарската сметана, за която коментирате,  всъщност не е сладкарска. Аз я използвам за готвене. За сладкишите добавяте допълнително захар, нали? И добре ли се разбива? Понеже съм се чудила дали ще се получи ок заради 30-те %. Simple Smile

# 711
  • В полите на Витоша :)
Има ли останали от мъжките плетени шапки някъде в София?

# 712
  • София
Извинете,че не уточних. Пресните взех, да, не киселите. Рискувам,защото не им е сезона. Тези бях изкуфели всичките, хем гледах да не вземам от поомекналите.
И аз така. Взех 7-8 краставички - на вид твърди и здрави. В къщи след час два ги опипах пак и всичките бяха меки. Поне 1/3 от всяка краставичка изхвърлих. Според мен са мръзнали някъде.

# 713
Според мен са мръзнали някъде.

И аз така мисля

# 714
Минах тази вечер и си взех от розовия суитчер. Доста е плътен, но е големичък. В ЛИДЛ съм за XS, но ще го задържа. Гледах и клиновете, но S-ката беше огромна. Naughty
По принцип знам, че нещата им са уголемени, но този път съвсем големи ми се сториха. Thinking

# 715
Сладкарската сметана, за която коментирате,  всъщност не е сладкарска. Аз я използвам за готвене. За сладкишите добавяте допълнително захар, нали? И добре ли се разбива? Понеже съм се чудила дали ще се получи ок заради 30-те %. Simple Smile

И аз я използвам за готвене на манджички и приготвяне на сладкиши. Всъщност предимно лесната шоколадова торта на Люси правя и домашен сладолед (сметана, кисело мляко, захар, плод -> фризер). Доволна съм, добре се разбива според мен.

# 716
И аз купувах корнишони. На твърдост бяха добре, но на вкус ужасни- удряха на тор и пръст  Sick

# 717
Аз купих от късоплодните краставици и си бяха доста добри и вкусни.

# 718
Аз миналата година харесвах едни къси краставици - не бяха корнишон - турски . Много вкусни и хрупкави - направо вкуса беше като от градината на село.
 Тази година или не съм ги виждала или съм пропуснала.Корнишоните винаги ми изглеждаха някак сухи , Гергана или каквито са там има - на бройка или на кг.
  Зимно време краставици и домати рядко купувам , но онези бяха много хубави.

# 719
Жармен, има ги същите. Такива купувам.  Вкусни са. Доматите на клонка също бяха сочни и плътни като купих последно.

Общи условия

Активация на акаунт