Искам да кажа ... (69)

• 57 347
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Дано бързо се оправи и да пресечете. За изопринозина винаги съм го давала по някаква схема, поне нашия доктор, като ни го е изписвал.
Пропуснах и слънчев Деян и пораснал Тото, верно отстрани бързо растат децата Simple Smile А на Ванини за първи път ги видях и те много изписани и красиви, особено госпожицата е като кукла  Simple Smile

# 151
  • Sofia
Студено ми е,каня се да спортувам,че да се постопля  Mr. Green.Ама ми е студено,щото сутринта се успах...и се намъкнах в апреските без чорапи  ooooh! от бързане...шантава работа.Що не си оставих детето дОма,да ме питаш.Щяхме да се търкаляме и да гледаме Григор,ама на.

За Боянските улици- ние сме на главна,почистена е добре,вътрешните,не знам  newsm78.Онна, не е за пешеходстване в тая пъртина по нашите баири.То и за шофиране не е.С 2 думи не е за ходене на училище  Mr. Green.
Жаки,ах тая Жаки  Heart Eyesи Деян много сладичък.Марияна-също  Hug
Даун,много жега при вас,а  Crossing Arms.Като гледам наш Григор как се барнал по потник  hahaha, не ще да е лесно.Въпреки шумната българска агитка, резултатът е на кантар  ooooh!.

# 152
Тони, не е от висенето. И днес я изведи, ако не се чувства отпаднала и няма температура.

Гена, при нас в събота беше жега, но от вчера се захлади доста. Няма да е дълго слава богу. В Източните щати обаче, вярно е топло сега Simple Smile. Мъже по и без потници Simple Smile.

При нас през почивните дни ще е горещо отново.

# 153
  • Euskal Herria
Честит имен ден на всички, които днес празнуват!

# 154
Честит имен ден на всички празнуващи!

https://web.facebook.com/jadi.dimitrova/videos/10204227903212608/

За Ванини е този клип. Представям си ги Алина и Виктор едновременно щъкащи така  Mr. Green

# 155
  • София
Тони, не е от висенето. И днес я изведи, ако не се чувства отпаднала и няма температура.
Няма как да я изведа, защото ходи на занималня и се прибираме по тъмно.  Wink
А и тя реално се е изкашляла 3-4 пъти за цял ден, но аз веднага се шашнах.
Ще се надявам на най-доброто развитие, пък каквото излезе.

# 156
Представям си ги днес в училище с толкова много сняг какво ще става  Laughing Аз съм го инструктирала да не излиза, а само последния час или след часовете може, за да не седи цял ден мокър, взе ръкавици, шапка, ще може да прави снежни топки и снежни човеци  Simple Smile Миналата година в снежното време се прибираше вир вода, а веднъж си беше забравил и якето дори  Crazy

# 157
Скрит текст:
река Бели Лом на няма  2-3 мин от вкъщи .
 С пожелание за хубав ден - и на себе си на по -усмихнат . След час съм на работа .

# 158
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Онна, много лошо с тези кашлици...не може ли да им помагаш малко с билкови чайове newsm78 От дюлеви листа, от драка, от подбел, от цвят от бъз.
Желе от дюлеви семки.
Чай от истински шипки за вит.С,
киви да ядат - на час по едно, беше ми казала веднъж една лекарка.
Правехме преди сиропче - 6 листа индрише, 6 лукчета, 6 локума и 6 парченца небетшекер се варят в 1 л вода, докато остане наполовина.
Джинджифил на прах - една лъжичка се смесва с три лъжички мед и се ближе по мъничко.
Чай от джинджифилов корен. (ама да не е лют, че няма да го пият.)

Тонка, и ти опитай да помогнеш с чайове и вит. С.
Много е хубав и чай от ябълки: в един л  вода варите 5-6 измити и нарязани ябълки, заедно със семенната част. Ако имате дюли, може да добавите една. Слагате за аромат 3-4 гвоздейчета карамфил, лимонова кора или индрише, или пръчица канела. Може да се подслади с мед. Може да се пие като топличка напитка, а може и студен.

Алина, много сладко дете е Деян. Може да се ползва като лекарство против униние. Joy

Жаки, благодаря за снимките - и на сладкото коте, и на красивите места.
Снимките ме размечтаха. Joy Joy

# 159
  • София
Прибрахме се. Имаше имотиконче с човече бършещо потта от челото си, но не мога да го открия. Идеше ми някъде по пътя да спра колата и да изхвърля децата си като преди това ги нашамаря хубаво. Ей, ужасни, ужасни, ужасни ужасони, ето така  fight през цялото време, особено голямото момче е такава драка отвратителна.  Twisted Evil
Дребосъчко, както си и мислех ще бъде с вентолин няколко дни, а голямото момче го чакат 10 дни антибиотик заради носителството, но нямало проблем да си ходи на училище.
Светалчо, давам им чай от подбел. Предишния път дребосъчко като се беше поразкашлял с него се оправи, но този път явно не успяхме да се преборим само с чая.

# 160
  • София
Онна, този подбел от къде се купува? Извинявам се за невежеството, но има ли го готов на пакетчета за пиене или се вари насипен?  Crazy

# 161
  • София
От аптеките е, Тонка. Но не е на пакетчета, а се вари билката. Аз предишния път бях купила на Билек и на опаковката пишеше 1 с.л. в 200 мл вода и се запарва 30 минути - така и го правех. Сега купих на друга фирма и на тази опаковка пише да се запарва 2 часа Rolling Eyes Компромисно го запарвам 40-50 минути.
Пие се по 50-80 мл три пъти дневно. Приятен е на вкус и децата го харесват

# 162
Колко е студено навън...
Не мога да сваля дънки от простора. Там, където са подгънати крачолите е хванало кора лед и ги разгъвам с ръка за да паднат от въжето. Чорапи хванати по два са мокри на сгънатото и нямат отлепяне.
-5 градуса е, все едно е минус 30.  Close
Искам да сме юни поне.

# 163
Скрит текст:
Навън си е изпитание за ходене, но пък все още е красиво.

# 164
Е не е токова студено де,  или аз имам други  температурни усещания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт