Искам да кажа ... (69)

• 57 736
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Ако искате да ви вали сняг, докато сте в топъл минерален басейн, ви препоръчвам Чифлика. Ходили сме веднъж, скъпичко е, но си заслужава. И в басейните не се киснеш, освен, ако не си си взел питието в ръка.  Wink
То тук пък другия център на бурния нощен живот, освен да се киснеш в басейните какво? Чукари, дърва и камънак разнообразявани от някоя рекичка.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Не ме разбирайте грешно - и Сапарева баня, и Чифлика харесвам. Места за улегнали хора (ние и с деца), които спят нощем. Joy Joy Joy Joy

# 286
  • София
Кой Чифлик, Тонка, този ли?
Аз не го харесвам. Последно преди почти 3 години сме го посещавали, дребосъчко тъкмо прохождаше и си разби главата на ръба на едно легло. Що кръв изтече... Но не това е причината да не харесвам хотела де. Беше запуснато,захабено  и непочистено за категорията и цените

# 287
  • Пловдив
Аз под "Чифлика" разбирам село Чифлик, Троянско. Ние там обикновено спим в "Дива".

# 288
  • В Космоса
Чифлика е по-голям комерс. Миналата година малката я разболяхме там. Естествено! Tired

# 289
  • някъде ... тук ...
И в Чифлик, и в Огняново става за киснене на открито с питие в ръка Simple Smile
Родителите ми бяха в старата Веника в Чифлик тази година и бяха супер разочаровани. Нямам идея другите хотели в Чифлик как са.

Много не разбрах дали Градската баня с вътрешните, външни басейни и спа е заедно с басейните на аква-клуб "Котвата". Входовете са два - през Котвата само за външните басейни и през банята за каквито пакети пожелаеш. Дават едни часовници, с които можеш да влизаш и излизаш.
Иначе бяхме в една новооткрита къща за гости точно зад басейните. Имат си голямо джакузи, парна баня и сауна. Доволна съм като цяло като изключим слабата връзка на нета. Собственичката каза, че все още не може да се справи с местния доставчик на нет и тв.
Така или иначе за два дни нямам кой знае какви впечатления от градчето и какво предлага Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 16:19 от ЕлиТ

# 290
  • В Космоса
Аз под "Чифлика" разбирам село Чифлик, Троянско. Ние там обикновено спим в "Дива".

И ние там бяхме. Не е зле.

# 291
  • София
Да, става въпрос за местността, извън с. Чифлика. Ние бяхме във Веника Палас.

# 292
  • София
"Веника палас" не е ли точно "Чифлика палас"? Просто го прекръстиха преди няколко години?

# 293
  • Пловдив
"Веника палас" не е ли точно "Чифлика палас"? Просто го прекръстиха преди няколко години?
Така ми изглежда и на мен. Не съм била в "Чифлика палас", но прилича по снимките на "Веника".

# 294
Аз съм много пишман турист - не мога да плувам, но не обичам просто да се кисна - в джакузи, басейн и т.н. Ходим обикновено някъде с такива екстри заради мъжете ми, те се радват.

# 295
  • София
Когато ходихме (точно след откриването му), беше Веника. Сега погледнах и явно ще да е прекръстен, да, защото е същият. Тоест вече е Чифлика Палас, както отбелязахте.

# 296
  • Пловдив
Когато ходихме (точно след откриването му), беше Веника. Сега погледнах и явно ще да е прекръстен, да, защото е същият. Тоест вече е Чифлика Палас, както отбелязахте.
Хм. Кога е било откриването? Аз помня тази сграда от дете. Имам снимки на паркинга отпред на чакъл и аз зъзна до фамилната жигула (няма да я пусна тази снимка тук за нищо на света).

# 297
  • София
Що? Жигулите си бяха лукс коли едно време. Тея с москвичите и варбурзите (варбурзи.. варбурги newsm78) само завиждаха  Wink

Току що прочетох, че " от утре ще има стеснение при изграждането на бъдещата метростанция на бул. „Птриарх Евтимий” и ул. „Граф Игнатиев”, както и при тази на бул „Патриарх Евтомий” и бул. „Витоша”. " Аман просто  Tired

"Птриах" - а е творение на журналистите, не мое  Laughing

# 298
  • някъде ... тук ...
Аз мисля, че помниш стара Веника, Янтре - сега Чифлик хотел (**), а не Палас, което беше Веника палас и аз го знам като новата Веника.
Какво обяснение му дръпнах, дано ме разбра ooooh!

# 299
  • Пловдив
Не заради жигулата Simple Smile Не ме е срам от нея. Аз изглеждам като момче. На снимката са три момчета и аз (двете деца на приятелско семейство на нашите и аз и брат ми). Ама ако не кажа коя съм аз - 4ри момчета все едно.

Аз мисля, че помниш стара Веника, Янтре - сега Чифлик хотел (**), а не Палас, което беше Веника палас и аз го знам като новата Веника.
Какво обяснение му дръпнах, дано ме разбра ooooh!
Размишлявам по обяснението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт