Искам да кажа ... (69)

• 57 752
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Искам да кажа, че къдравата баничка на Жермен е супер , и красива, и вкусна ми се получи (и на мен ми умря циганката) Simple Smile

# 301
  • Варна
Искам да кажа всички да оздравяват . Hug
Боли ме единият бъбрек от петък и вече
взе да ми писва ... баси!

# 302
Евил, това е много неприятно. Дано вече ти мине.

# 303
  • София, Младост
Днес цял ден се опитвам да се разппиша и все не ми се получава.
Исках разни неща да кажа, но ми мина.
Във Веника на Чифлика съм била преди 12-13 години сигурно (новата, старата  Thinking), но издържахме 1 нощ и не ни хареса, преместихме се на друго място, но спомените ми изневеряват вече. Аз обичам да се кисна в гореща вода в студеното време. Това удоволствие открих в хотел Хисар,гр. Хисаря.
Заинтригува ме Сепарева баня и къщата за гости, която полаза ЕлиТ.

# 304
  • Sofia
Къде ме върнахте с тоя Чифлик  Crazy...
Преди 13-14 години като ходих за сефте,беше голяма гъзария, толкова посещаемо,та се налагаха резервации от по месец напред.За хотел "Дива" баш иде реч. Последното ни ходене беше преди 3 години и няма да си го причиним пак  Naughty.Неподдържано, а с претенции.  За това и ползвахме басейна на Веника 2 , понастоящем Чифлика палас, явно.
Моите мъже са любители и на кисненето,и на плуването.Аз-не. Общи гьолове не ползвам. Само лични такива  Mr. Green Дори и в нашия личен рядко влизам,ама аз съм си аз  bowuu.

Вие ми се свят и ми се гади  newsm78.Какво ли пък да е това  ooooh!.

Следобяд на няколко пъти си осигурих силни усещания,минавайки за по-напряко и по-набързо през непочистени улички  Rolling Eyes  ooooh!.Дори в Борисовата градина алеите се оказаха по-почистени/утъпкани от кварталните в Лозенец  Crossing Arms.

# 305
Може от кръвното да  ти е лошо, полегни си. Peace

# 306
  • Sofia
Може от кръвното да  ти е лошо, полегни си. Peace
Бързо ме уговори  Wink Hug.

# 307
  • Бургас
Аз съм се киснала във външен басейн и във Винарната във Старосел.

Вадиха ми мъдрец. Вече взе да ме пуска упойката и взе да ми е крив света. На всичкото отгоре Мариана не спа цял ден

# 308
Радвай се, че лошото е минало, мъдреците са гадни, но утре няма да ти има нищо.
Аз утре съм на почистване на зъбите,  правя си редовно. Развален зъб, плака  или други проблеми  в устста не търпя.

# 309
Аз съм се киснала във външен басейн и във Винарната във Старосел.

Вадиха ми мъдрец. Вече взе да ме пуска упойката и взе да ми е крив света. На всичкото отгоре Мариана не спа цял ден

Там в бъчва вино ли си се киснала?  hahaha hahaha hahaha

# 310
И на сина ми Sad

# 311
  • Варна

Евил, това е много неприятно. Дано вече ти мине.
Абе, зобя едни хапове и пия чай като китайка... с литри.
Крайно време е да ми мине. Случва ми се веднъж годишно,
ама този път продължи необичайно дълго. Ще издържа  Crazy

Децата ще ме подлудят ... как пък 5 минути не
се заиграха и не настъпи тишина в тази къща бреее...

# 312
  • Пловдив
Радвай се, че лошото е минало, мъдреците са гадни, но утре няма да ти има нищо.
Аз утре съм на почистване на зъбите,  правя си редовно. Развален зъб, плака  или други проблеми  в устста не търпя.
Да ти кажа - почистването с ултразвук не е най-полезното нещо за тия зъби. Мхм.
Честото почистване.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 20:22 от Янтра

# 313

От допрочетеното в старата тема разбрах, че със Силвия сме колежки по техникум и специалност. Аз си продължих и с висшето, че и това си работя.

ЕлиТ, и родителите ми са геодезисти,баща ми е учил  в Софийския техникум, а майка ми в Търново. Аз работех като геодезист между 12 и 19 години Всяка ваканция работех . Няколко лета бях с тях и още 7-8 техни колеги в командировка в Белмекен. Живеехме в миньорското село, денем докато обикаляхме из горите пълнехме джипа с манатарки, вечер се продаваха в Сестримо и се купуваше водка.  Joy За съжаление бях малка тогава, и не се заглеждах по гребците, които бяха на лагер там. Едно лято трасирахме едно село, аз бях с рулетката, като излезехме с приятели едва се удържах по улиците да не клякам по инерция през 20 метра  Joy

# 314
Аз днес успешно минах КАТ в 15:00 часа. Накараха ме да платя два пъти талон, тъй като в КАТ Ямбол са сгрешили модела на колата. Нашите преписали, ама не било тяхна грешка, за това го плащах пак. Щото е моя може би.

Общи условия

Активация на акаунт