Искам да кажа ... (69)

• 57 220
  • 763
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Аз не разбрах, че тук са те трили. Помислих, че става дума за другата тема - с оплакванията. Обаче едно не разбирам - как излавяш, че са те трили? Аз напиша ли нещо не се връщам назад.

# 586
Гледам и мен са ме затрили. Барем да бях казала нещо лошо.

Омега 3 и аз смятам са започна да пия. Комбинирам то с Q10 и Селен.

# 587
  • Tам през Атлантическия океан
Ясно  Wink
малко се задържам тук ,  но ми направи впечатление  Rolling Eyes та за туЙ питам , да си знам  Mr. Green

# 588
  • Ямбол
Аз не разбрах, че тук са те трили. Помислих, че става дума за другата тема - с оплакванията. Обаче едно не разбирам - как излавяш, че са те трили? Аз напиша ли нещо не се връщам назад.
И аз не се връщам, но помня долу горе в коя тема докъде съм чела и какво съм писала последно. Днес отварям темата и последното мнение е онова, което е било доста преди моите коментари, а тях ги няма. Така разбирам, че са ме изтрили. Иначе не всичко, което ми трият го разбирам, особено ако съм чела доста коментари след това, няма как да разбера. Обаче, когато последният е моят и отворя на последен друг, става ясно.

# 589
Значи посред зима ми расте коса. Нещо съм се повредила.
Сандо, как така? В косата?

# 590
Не е коса, а косми. Сами си избират къде да растат.

# 591
  • Телиш/Плевен
Хм, щом е трито, това обяснява много неща. Защото по едно време и аз като влязох в темата, ми се стори, че нещо не е както трябва, ама аз обикновено отварям по 3-4 теми и прескачам от една в друга, та реших, че така си е било и просто съм забравила. newsm78 Успокоявам се, че не ме е налазила склерозата още. Laughing

# 592
  • Ямбол
Такова израстване на коса съм забелязала при хората, които често стоят с вързана, прибрана назад коса, особено с тези без бретон.
При някои се забелязват и бакенбарди.

# 593
Такова бретонче съм имала винаги.

# 594
А мустаците, кога започват да никнат? При жените, питам, при нас знам.

# 595
  • София
Кой ти гледа мустаците. Нещата отиват на зле, ако тръгне и брада.  Mr. Green

# 596
Нищо в природата не се губи, само си сменя местоположението. Зле отива, като почнат да растат горе, пъък долу почнат да падат. Майтап, Бързоходке, добре изглеждаш още, ни съ отчайвай, хохох.

# 597
Знам млади жени  с 'брада' , по скоро косъмчета  (които се махат де ) , при някои е до хормонални нарушения при други може и ген  Simple Smile

Има една  артистка , латина в темата 'звездни компромати' и бяха пуснали нейна не обработена снимка , та момичето си има косъмчета а пък си е хубавка иначе  Grinning

# 598
Естел , дай да те запозная с брат ми  Simple Smile

# 599
  • Ямбол
Аз нямам мустаци.

Общи условия

Активация на акаунт