Искам да кажа ... (69)

• 57 207
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • Tам през Атлантическия океан

отиди в 'покажи се' и ще ти турнат  Mr. Green

# 601

Рано ти е  Laughing На достолепната възраст 70+ ще се покажат Wink Ми, физиология......

# 602
  • Ямбол
Аа, виждала съм  и на моята възраст.
В Покажи се са способни да изкарат всякаква жена като най-неземна красавица. Пък аз нямам нужда от това. Който има - да се показва.

Стана ми интересно за предупреждението да не се коментират други теми. Само за тук ли важи, понеже съм виждала в други да си коментират барабар с модовете.

# 603
Прегледах темата, Тонка и Лиляна са виновни, че не пиша. Обладана съм от киндъла си Simple Smile.
Лиляна, за въшките, гребена помага. Струва повече от 20 евро, та не знам какъв Тарти е купила.

Вчера се подстригах и махнах над 20 см.коса Simple Smile. Приличам на нищо, но ще го преживея Simple Smile.

# 604
  • Варна
На мен ми расте също нова коса, отдавам го на маските
с тривитаминол и добавките за коса, кожа, нокти. Като
се вържа и залижа  ми щръкват едни рошки -красота.

Down Under честито, смела промяна.

От луната ли е що... цяла вечер се мятах като риба
на сухо. Не се наспах и се кукнах  в 5 ч. децата и те.

# 605
Добро утро!
Даунче, честита прическа! Много е зарибяващ Киндъла, нали Simple Smile

При нас е страшен студ и снощи установихме, че дограмата ни не е хубава  Crazy Духа, та чак се местят щорите. Аман вече, постоянно има да се прави нещо по това жилище, писна ми... И няма да ни стигнат пелетите, ще трябва да купуваме още. А и телевизията ни изчезна снощи. Един вид мрънкащо ми е Simple Smile Та днес ще се възползваме от списъка на Тонка с филмите. Довечера ще имаме гости и така.

Хубав ден ви пожелавам!

# 606
  • Ямбол
Алечка, ние си намерихме слънчогледови пелети за 120 лева за тон. Перфектни са.

Даун, справяш ли се вече с Киндъла? Много е удобно и приятно, нали?

# 607
  • Sofia
И мен са ме изтрили в оная тема,пък пожелах късмет на жената...както и да е.

Можех да дремна още, обаче младежът ми пусна котката в спалнята и до там беше  ooooh!.Гладни и двамата, няма как  Mr. Green. Налапахме се с палачинки и пак прилегнахме  hahaha.И тоя дребен ме засича: "Ти нали уж палачинки не ядеш  Rolling Eyes?"  hahaha Crossing Arms
Планът ми беше да не помръдваме днес,но подозирам,че ще саклетясаме цял ден дОма newsm78. Може едно детско кино и Хепи да си организираме.

# 608
Лиляна, а горелката как ги понася? В упътването на нашата изрично пише широколистни и като идваха да я пуснат от фирмата пак ни казаха такива да вземаме само. Слънчогледовите много зацапвали горелката. Аз грам не разбирам, а като за първи път се нашихме от най-скъпите да вземем.

# 609
Вчера се подстригах и махнах над 20 см.коса Simple Smile. Приличам на нищо, но ще го преживея Simple Smile.
Друго е да отрежеш 65 сантиметра наведнъж Whistling. Фризьорката чак на рев я изби.
Тонка, благодаря! Знам за какво се пие омега 3, пия от 4 години, но на показаното тук не пишеше, че е такова, а нещо друго, затова попитах. Тези, които съм взела, са от iHerb. Peace

# 610
  • Ямбол
Алечка, първоначално и ние се притеснявахме, защото ни бяха казали, че били много калорични и може да увредят системата, ако развият много висока температура. Но ни донесоха първо едно чувалче за проба и нищо кой знае какво не стана. После си взехме почти тон и вече почти месец сме с тях. Моят мъж обаче регулира подаването, вентилатора и следи температурата така, че да не препълва и да не превишава определени стойности. Но това беше само първоначално. Сега само зарежда и пуска. Вечер го спираме за по-сигурно, но вкъщи е топло и не се усеща.

# 611
Лиляна, мерси за разяснението, може и да пробваме.

# 612
  • Euskal Herria
И ние обмисляме да преминем към пелети. Определено е по-чисто.

# 613
Ние сме на газ. Доволни сме.

# 614
Янче и  изобщо не му баеш, а е топло. Нашия леден апартамент само парното му беше спасение, ама няма сила, която да ме накара да сложа печка на дърва. Аз не мога да вдигам тежко, мъжът ми работи на смени, няма кой да се занимава. С пелетите само пълниш бункера и забравяш. И чистенето е по-лесно.

И ние мислехме за газ, но в нашия квартал няма.

Общи условия

Активация на акаунт