Искам да кажа ... (69)

• 57 196
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • Euskal Herria
При нас котелът на парното е в избата, така че не се цапа етажа. Но все пак си има доста мръсотия, а и пепелта не е малко. При пелетите определено е по-чисто. Все още не е газифициран квартала ни, иначе бихме се вързали.
Тук апартаментът си има парно и топла вода - на газ, централно.

# 616
За пепелта ми беше думата Simple Smile Малкото, което се събира в контейнерчето изпразвам в торбичка, а иначе почиствам с бракуваната прахосмукачка (като е изстинала камината). Обърсвам стъклото с мокра кърпичка и толкова. И това горе долу веднъж в седмицата.

На газ бяхме в квартирата в София. Няма такъв кеф. Доста време ми отне да свикна да се къпя на бойлер, който свършва в един момент  Laughing

# 617
Лиляна, направо съм влюбена. Мога да чета на всякаква светлина и не ми окапва ръката Simple Smile.
Днес ми е самотно Sad. Искам на купон Simple Smile.
Много ме беше страх от газ, но свикнах. Тук бойлера, печката и отоплението е на газ.

Бойлера е проточен и никога не свършва водата (сам да не се развали).

# 618
  • Euskal Herria
Даун, честита прическа! Тъкмо за жегите ще ти е прохладно.

# 619
  • Телиш/Плевен
Честита прическа, Даун! Hug

Софи, да се надяваме ли на някоя снимка? Heart Eyes

# 620
Мерси момичета Simple Smile, а Яна ме светна как да си изтегля книги Simple Smile

Късичка ми е косата, но ще го преживея Simple Smile

# 621
Даунче, сигурна съм, че си хубава. Свиква се с късата коса, макар, че аз от началото все се стрясках като се погледна или като се пипна Simple Smile

# 622
Даунче, сигурна съм, че си хубава. Свиква се с късата коса, макар, че аз от началото все се стрясках като се погледна или като се пипна Simple Smile

Алечка, девойката е от Манчестър и нищо не и се разбира, а и тя не разбира  Joy. опитах се да обясня, ама не се получи, но в крайна сметка съм доволна. За тези пари си заслужава.

# 623
  • Euskal Herria
Ха, това ме подсеща как мъжа ми ходеше по-рано тук на фризьор, близо до нас. Както и да обясняваше, в крайна сметка фризьорът (арабин) го подстригваше както той си иска. Сега решихме проблема, като купихме машинка и аз го играя стилист у нас  Laughing.

# 624
  • Sofia
Аз се сдухвам яко, ако ми отрежат и сантиметър повече  Thinking."Боледувам" после сума време и кълна фризьорката. Уж си знае и много внимава,а и аз зорко следя колко реже, въртя се, надничам, не съм от лесните клиентки  Crazy.И като цяло не долюбвам ходенето на фризьор, тегаво ми е висенето там с часове, празните приказки...

Едвам не се задуших преди малко  Rolling Eyes,хрупайки ябълка.Добре,че детето ме стисна силно и потупа по гърба. Глътнах парченце накриво, в трахеята и само хриптя. Лакомия  Embarassed
Прочетох му една статия за оказване на първа помощ  Peace,че всичко се случва.Ей тъй,от нищото,уж.

# 625
Най-добре си е в къщи Simple Smile. Аз имах драма, защото последния път платих $375 и реших, че ми е за последен път! Девойката се справи не лошо и ще я ползвам, не ми пука, че е евтин салон.

Моята коса расте много бързо.
Добре, че си се справила със задавянето. Мен много ме е страх, защото съм сама.

# 626
  • Sofia
Най-добре си е в къщи Simple Smile. Аз имах драма, защото последния път платих $375 и реших, че ми е за последен път! Девойката се справи не лошо и ще я ползвам, не ми пука, че е евтин салон.
#Crazy  ooooh! Tired
Добре си ни е в Б-я  Peace.
Най-много съм плащала 190 лв. и като се прибрах, никой не разбра,че съм била на фризьор  hahaha.Далаверско,както и ми поляха дънките,с които бях, с окислител  ooooh!.Та,го помня  Sick

# 627
Моята прекали. Започна от 150 и всеки път ми взимаше все повече. За това не бях ходила от година.

# 628
 Shocked За толкова пари ще се науча сама да си правя косата...
Аз най - много съм давала 120. За сватбената ми прическа. Направо ме смъдна, при положение, че не беше кой знае какво... И 100 като се изрусявах, ама там си беше вече процедура, та не ме беше яд.

# 629
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Успокоихте ме. Мислех, че само аз не мога да обясня как искам да ме подстрижат Joy Каквото и да обяснявам, винаги правят нещо друго, като или ти обясняват, че няма да ти отива, или, че не може, щото косата не позволява - или е къса, или е тънка - а бе все нещо им пречи. Мойта фризьорчица, с която сме приятелки вече 15 години, напоследък нещо накриво ме подстригва -от едната страна по-дълго.  Отидох при едно момче със слава на страхотен подстригвач да видя дали и той така - т.е. аз ли съм съм се изкривла нещо, или фризьорката я "тегли" на една страна  Joy. Той хубаво ме подсрига, но нямаше нищо общо с исканата от мен прическа, пък и много късо, а аз не обичам да ми гол вратът - та ще чакам сега да ми порасне косата Joy Не че ме яд, суетата остана в миналото, но ми е чудно защо така не могат да направят, каквото искаш.
На всичкото отгоре фризьорът се оказа дървен философ и трябваше да изтърпя разсъжденията му за американците (не е ходил в Америка!), западноевропейците (и в Западна Европа не е бил) и българите и за живота въобще. По принцип обичам да слушам, но не и теории, започващи с "парите са най-важното нещо" в тоА живот. Наслушала съм се на тази теория във всичките й вариации.

Искам дави кажа, че си купихме от Лидл букет розички, да си украсим живота малко, но им се радвахме само два дни - на третия им увиснаха главичките и взеха да вехнат. И вместо радост - тръгна да ни става тъжно, та ги метнах в кофата, да не гледам как се спижурясват.

Общи условия

Активация на акаунт