Искам да кажа ... (69)

• 57 182
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Дес, дай инфо.  Joy
Лиляна, и аз съм с постоянно вързана коса.
Даун, какво четеш? Разучи ли го?

Много ми е студено пък трябва да излизам.  Confused

# 631
Shocked За толкова пари ще се науча сама да си правя косата...
Аз най - много съм давала 120. За сватбената ми прическа. Направо ме смъдна, при положение, че не беше кой знае какво... И 100 като се изрусявах, ама там си беше вече процедура, та не ме беше яд.
Shocked
Какво говориш ти? Моята сватбена беше 30 или 40 лева преди 5 години почти за коса под дупето. Подстригвам се за 4 лева, боядисвам за 8, с моя боя. Тук наемите са ниски, а клиентите - постоянни.

# 632
  • До морето
Пффффффффф, досега кълвах от телефона и всичко ми се затри....

"спижурясват" е много яка дума, мисля да я ползвам от днес нататък  Laughing

Даун, как 20 см? Аз като Гена давам по сантиметър, наааай- много два. Имам детска травма от детството свързана точно с един въшлив период и от тогава се подстригвам горе- долу веднъж на високосна.

Аз може ли да си похваля свекървата тук, че не ми се ходи в другата тема? Онзи ден нещо си изпуснах нервите и й ревнах по телефона, че ми е много сдухано и вече се задушавам вкъщи и тя, жената запалила колата и снощи дойде. Остана с децата вкъщи, а ние с половина излязохме за 2 часа, между кърменията, да хапнем. Днес сутринта станала, направила закуска, занамива се със Сами, а аз спах славно до 9:30. Направо злат-на!

# 633
Светалчо, да говориш с някой от Манчестър е като да говориш с някой от трънско  Joy или родопско. Няма разбиране  Joy.
Естел, качих си милениума.

# 634
  • Бургас
Mariposa_Malva, браво на жената! Завиждам ти благородно Simple Smile

# 635
  • Mediterraneo
Shocked За толкова пари ще се науча сама да си правя косата...
Аз най - много съм давала 120. За сватбената ми прическа. Направо ме смъдна, при положение, че не беше кой знае какво... И 100 като се изрусявах, ама там си беше вече процедура, та не ме беше яд.
Shocked
Какво говориш ти? Моята сватбена беше 30 или 40 лева преди 5 години почти за коса под дупето. Подстригвам се за 4 лева, боядисвам за 8, с моя боя.

И аз съм така  Rolling Eyes след цифрите, споменати за фризьор. Аз изобщо ходя много рядко, сигурно 2 пъти годишно да ми оберат краищата, ако има цъфнали. Сама се боядисвам. На сватбата си направих прическата сама. Почти постоянно съм с дълга коса. Веднъж на 3-4 години ме ухапват калинките и я режа рязко( последно и аз свалих доста см (дарих я за перуки за онкоболни). Расте ми много бързо.
А, и ходя предимно с вързана коса, изключително рядко я пускам, а нямам бебешко бретонче  Mr. Green

# 636
  • Sofia
Ей,Марипоса,браво на жената  Peace
Скрит текст:
И моята е такава  Hug. Винаги е по-загрижена за мен, отколкото за синковеца си  Mr. GreenАма,щото е наясно кой кара влака  Wink.Много ми е читава и много си я обичам  Heart Eyes. Планирам и аз да стана добра свекърва...ако младежът ми случи на свястна булка, кат' майка си  Whistling
Брех,мойто дете как ли не го придумвах да поизлезем- пързалка предлагах,кино,МОЛ  Whistling,склоянва единствено да хапнем за вечеря навън,даже се чуди дали да не си поръчаме за вкъщи  Thinking. Домошар голям.

# 637
  • София
На моите като им предложа да вечеряме навън и започват да се блъскат на вратата кой да излезе пръв  Laughing
Преди малко се прибирам от целодневно миткосване по студа - първо на състезание с голямото момче (пребих се като куче на паркинга в мола докато го чаках), после до Декатлон да купувам разни нужности на децата, след това да се видя с приятелка и на финала да закарам пак голямото момче на тренировка.

# 638
То и аз съм  Shocked, ама няма евтино тука  Sad. За това се престраших да отида в по-евтин салон. След последния шок не съм ходила поне 6 месеца, а косата ми расте супер бързо.

# 639
Даунче, ти нали имаше диплома за фризьор. Да идвам да правим пари. Аз ще събирам сърфистите от плажа, ти ще ги подстригваш, аз ще отговарям за СПА-то 😈

# 640
Само с мъжко се справям и кичури мога да правя. Жени не смея да подстригвам  Grinning.

# 641
Е мъжко де, ще се профилираме в работа със сърфисти  Laughing

# 642
  • Ямбол
Аз пък мъжко не смея да подстригвам, освен на без коса, както е мъжът ми. На дълга момичешка коса обаче нямам проблем.
Тук се фризираме за по 10-15 лева според зависи. Кичури преди като си правех съм стигала най-много до 50 лева. После само се боядисвах - сама. Сега съм я оставила естествен цвят да ѝ се радвам, преди белите коси. Но на подстригване ходя на 2-3-4 месеца, че съм с късо каре, което иска поддръжка.

# 643
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На моите като им предложа да вечеряме навън и започват да се блъскат на вратата кой да излезе пръв  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

На тези с добрите свекърви искам да им кажа, че и те имат заслуга за добрината им - тези отношения са двустранни и няма как свекървите да са смятани за добри, ако снахите са лоши и обратно. Ако търсиш у някого кусури - със сигурност ще намериш.
Аз преди една година и нещо влязох еднократно в нарочната тема и избягах презглава оттам - толкова дребнавост, тесногръдие и злост не бях виждала.
Хубавото беше, че още повече си заобичах снахите Joy Joy Joy

# 644
  • Варна
Досега не съм се занимавала с набиране на персонал за обектите ни, разглеждайки сивита. Само при личен контакт съм изказвала мнение пред моя мъж.
Много било забавно.  hahaha Мъжът ми и детето четат и се заливат от смях.  Shocked
Аз мярнах един кандидат на снимка и се отказах-изплезен, на купон, вдигнал ръцете, защото танцува.
Ох, и едно маце-на снимката циците са почти отвън.  Joy
То не че е толкова смешно, като се замисля.

Общи условия

Активация на акаунт