Искам да кажа ... (69)

• 57 141
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Стейси, това ми беше любимото занимание на първата ми работа - да набираме персонал за някого. Е няма такъв филм. Класацията ми води един мъж, който се беше снимал на лов, с пушката, стъпил върху убитото прасе. И това за мениджърска позиция  Joy Девойки с минимално количество дрехи и нацупени устни, неграмотници с вишу... С колежката сме се скъсвали от смях. Трагично е.

# 646
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Навремето един колега се отдели от нас и си направи фирма. Помоли ме да му проведа конкурс за преводач-кореспондентка, която да изпълнява и секретарска функция. Имаше десетина кандидатки, написали, че владеят езика писмено и устно. Оказа се, че голямата част могат да си кажат само името и най-много къде живеят, но не съвсем правилно. Joy Като ги питахме как са си представяли воденето на кореспонденцията, повечето казаха, че кво толкоз, ше се научат. Нямаше нито една, която да може да преведе дори три изречения, камо ли текст, да не говорим за договор.
Но всичките бяха сметнали, че показването на крака и деколте е предимство.

# 647
  • Sofia
Клиенти-мечта сме с младежа  Flutter. Знаем предварително какво ще ядем, със сядането поръчваме, ядем  без да се разсейваме и почти без да говорим, спазвайки руската максима :"Когда я ем, я глух и нем"  hahaha и за 40 минути сме освободили терена  bowuu.

Светалчо, за  хвалбите между свекърви-снахи съм съгласна, че е  в резултат от взаимно добро отношение, като всички други взаимоотношения, всъщност. Ама, то и аз не пропускам да се поФаля  Crazy,че да не чакам само на циганката  Mr. Green.В моя случай не съм се старала никак, по естествен път си стана.Виж,със сестрите е дуга работа  newsm78. Ничия сестра, досега, не съм харесала  Crossing Arms.

Тъй де, на език и кореспонденция ш'сЪ научат кандидатките, ама ако бедърът  и деколтето са за рекламация...няма файда от другите умения  hahaha.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 19:54 от GeNa

# 648
Стейси, забавата е голяма до момента, в който осъзнаеш че няма нищо смешно.

В моята класация имаше снимка от ритуалната зала - булка, младоженец, кум и кума. Така и не разбрахме кой точно от тях кандидатства   hahaha
Имаше едно момиче, снимката обща с целия род на една поляна, а тя се очертала с кръгче и стрелка завършваща с великия надпис "това съм аз".
И един, който пиеше кафе, а на снимката се виждаше дъното на чашата, а отгоре очите му. Просто неописуема снимка.
Фотосесиите по бански и снимки от кръчми бяха безбройни.
А е-мейлите за контакт много креативни - секси_коте, смукачката, готин_пич  Crazy

С две думи, успех ти желая, дано намерите служители   Peace

# 649
  • Sofia

В моята класация имаше снимка от ритуалната зала - булка, младоженец, кум и кума. Така и не разбрахме кой точно от тях кандидатства   hahaha
Имаше едно момиче, снимката обща с целия род на една поляна, а тя се очертала с кръгче и стрелка завършваща с великия надпис "това съм аз".
И един, който пиеше кафе, а на снимката се виждаше дъното на чашата, а отгоре очите му. Просто неописуема снимка.
Фотосесиите по бански и снимки от кръчми бяха безбройни.
А е-мейлите за контакт много креативни - секси_коте, смукачката, готин_пич  Crazy
Joy,Руми,не вярвам,честно  Laughing

# 650
  • Ямбол
В някои от часовете за текстообработваща програма, отделям специално внимание на учениците си как да си напишат CV и какво е редно да попълнят, както и снимката, която да сложат.Подчертавам многократно, да се пазят от изпълнения в стил дискотека или излет с приятели, както и да се постараят да пишат грамотно.

# 651
Какво ви е мнението за грейките без ръкави? Според мъжа ми са нефункционални, аз не съм а същото мнение обаче. Та искам да чуя и други мнения. По принцип за сина се чудя да взема ли, но ако наистина не се носи и това да ми се подмята като излишно.
Днес пообиколихме молчетата, прибрахме се след 17 часа -  цял ден Simple Smile

# 652
  • Mediterraneo
Всеки от четиримата у нас има грейка без ръкави. Носим ги много, особено пък тук сега, когато не ни се е налагало да обличаме зимни якета изобщо. С дънково яке отдолу или някаква жилетка си ги носехме и в Бг, сега обличам елека само върху тънък пуловер. Та, да- функционални са ми на мен.

# 653
Вкъщи децата ги носят. От няколко години не са оставали без грейка в гардероба  Peace

Гена, за съжаление е вярно.

# 654
Такова чудо нямам, както и анцуг и дънково яке.

# 655
 Искам да кажа
Скрит текст:
"- Искам да те попитам нещо, Според теб има ли такова нещо като идеален ден?
- Какво?
- Идеален ден. От начало до края. Ден, в който не се случва нищо лошо, тъжно или незначително. Мислиш, ли че е възможно?
- Не знам.
- Имала ли си такъв ден?
- Не.
- Аз също, но все си мисля, че ще ми се случи."

Из "Всички наши места" на Дженифър Ивън
 Хубава вечер ви желая  Hug
  И дано ми се случи .....
Скрит текст:
Всеки ден отивам на работа с нагласата,че деня ще е хубав и за жалост ми се доказва ,че може и повече да е зле.

# 656
Такова чудо нямам, както и анцуг и дънково яке.
И аз нямам тези трите плюс боди.
Трябва да с пусн такава тема, ммм, да.

Даун, много добър избор си направила! Ела при нас в Литратурния.

И последно - гласувайте за Книга на годината защото почти н остана врем. Интресно ми е дали миналогодишния победител ще победи и тази година.

# 657
  • Ямбол
Миналогодишният победител изобщо не присъства в тазгодишната класация. Смятай каква еднодневка си избрахме миналата година, за която тази никой дори не споменава.
Може би имаш предвид победителят за 2013 година. И защо да не, все пак авторът не е кой да е.

Извинете, но няма начин да не се говори за други теми.

# 658
Да, победителя от 2013 дали ще победи и 2015.  Объркала съм се.
Разликата в момента е един глас.

Видях кой е миналогодишния победител. Не можах да се сетя за какво точно беше та погледнах в Гугъл и се сетих, че съм я чела. Тя е първия ми и последен сблъсък със сиклита.
Не е кой знае какво, но е победител. В класацията е имало и хубави книги.

# 659
Добре, че сте вие да си спомня, че имам грейка Simple Smile Миналата есен-зима, не ми ставаше, тъй като е XS-S, а аз бях в напреднала бременност и си отлежаваше на дъното на гардероба. Установих, че вече ми е по мярка и при първа възможност ще си я поднося пак.

Общи условия

Активация на акаунт