Искам да кажа ... (69)

• 57 059
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Жармен, аз нямах домашна юфка и за това я правих с кори. Другото си е същото, но сложих по-малко яйца от за крем карамел.

С въпросната дама Red Velvet сме имали много спорове и винаги ми е изглеждало, че има нещо не съвсем наред с нея.
Не ми се рови сега по теми и отчетни, да видя за какво става въпрос.

# 691
Добро утро!
Даун, честита прическа.
Марипоса, завидях за поспиването. Аз от моята свекърва не се оплаквам, даже напротив, ама такива екстри не прави Simple Smile А само като се сетя, че в съботя моят ме събуди в 5,40, а вчера в 5, ми прималява Simple Smile Днес си отспахме - до 6.

# 692
  • София
Ох, Съни, съчувствам ти, моята щерка беше така до преди година-две, направо не исках да слушам за спане  ooooh!

# 693
Бърди, благодаря, че ми даваш надежда, че все някога и това ще свърши Simple Smile

# 694
Бебето ни е много ранобудно. Днес се събуди преди 5ч, а аз от недоспиване съм болна Tired. Като си представя, че  с каката спах до 11-12ч всеки ден, ми се реве сега.

# 695
  • Бургас
Съни, а кога заспива вечер?
И двете деца стават рано, но вечер в 8-8.30 са заспали

# 696
Лина, заспива към 9,30. Нощем се върти, мрънка, бълнува и т.н., за да ми е по-весело Simple Smile

# 697
  • София
Няма страшно, Съни, като тръгне на училище и сутрин няма да можеш да го вдигнеш от леглото Wink

# 698
  • Пловдив
Три дни ски и всичко ме боли. Остарявам.

# 699
Три дни ски и всичко ме боли. Остарявам.
Пф, аз от един ден съм с пищяли, все едно някой ме е бил с пръчка, болииии... днес абсурд да бях успяла да си вкарам краката в обувките  ooooh! С краката нямам проблем, но с ръцете, ах ръцете... ама с тях нали от шубе стискам всичко - седалката на лифта, щеките не знам как не съм ги изкривила от стискане също  Mr. Green

# 700
  • Пловдив
На лифта какво му стискаш? Заставаш, седалката те чуква отзад в коленете, ти се пльосваш и смъкваш предпазителя? Мен ръцете ме болят от влека и от влаченето на най-малкия докато го уча.

# 701
  • Sofia
Скиорките, явно кефът компенсира болежките  Peace

Аз от един виртуален тенис,който играх в събота на Уии-то, не мога си помръдна дясното рамо  ooooh!,пък уж съм редовна спортистка...Вятър работа  Whistling.

Някакво никакво ми е,асоциално...хората ми се обаждат, аз се скатавам.

Младежът иска да го вземам цяла седмица на обяд заради пустия му тенис.Даже се одумва за планирано "боледуване"  Naughty.Подадеш му пръст...нахално човече  Heart Eyes.

# 702
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янтра, радвам ти се и ти се възхищавам. Майка скиорка с три деца, които е научила да карат ски, е в очите на човек като мен, който е виждал ски "на живо" само в магазин, е, какво да ти кажа -  като някаква богиня на зимната планина.
С детство в морски град ските и кънките бяха за мен  далечна и недостижима екзотика. А как обичам зимната планина!
На този фон не мога много да съчувствам за болежките  Joy Струва ми се, че са ти компесирани от хубавите страни. Joy  

Още не мога да смеля вчерашната новина за падналото от лифта 5-годишно дете. (Моят Светъл Лъч е на толкова.)
И колко е хубаво, че краят е добър!

Хаха, Гена, и ти си писала същото за болежките и компенсацията! Е наистина сме от една кръвна група с теб. Joy
Скрит текст:
Във Варна имаше лаф "плюли сме си в устата" - ама е некрасив и затова го слагам скришно.

# 703
  • Sofia
СветалчоFlutter,смело пускай всякакви лафове от "нашия край". Имам една пософиянчена Варненска дружка, много си угаждаме  двете на приказки като се съберем, и не само на приказки  Mr. Green
За падналото от лифта дете мислех да отворя дума,ама Янтра ще ни смъмри  Crossing Arms.Не искам да си помисля какво му е било на таткото,докато успее да се върне  Tired

# 704
На лифта какво му стискаш? Заставаш, седалката те чуква отзад в коленете, ти се пльосваш и смъкваш предпазителя? Мен ръцете ме болят от влека и от влаченето на най-малкия докато го уча.
Ще отидем някой път заедно, да видиш какво стискам  Mr. Green Скоро ще ме накарат да платя за изкривени железа по съоръженията  Embarassed, но много ме е страх от високо.

А видяхте ли вчера какво е станало на Симеоновския кабинков лифт, там е допотопна работа, но тия са толкова нагли, едва ли не бащата сам е хвърлил детето. За Витоша винаги ще ме е яд как не я развиват и поддържат за сметка на Боровец и Банско. Това е страхотна възможност при това до столицата, обаче никой не го използва този капацитет.

Общи условия

Активация на акаунт