Искам да кажа ... (69)

• 57 244
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Точно купих омега 3 за мен, кака и ситно. Това за какво се пие? Flutter

Омега 3. Пие се зимата заради недостатъчната слънчева светлина и куп други неща..

# 571
Софи, моля те, сподели снимки.

Пия червено вино, топло е и ми се доспива. Наздраве!

П.П. Появи ми се бебешко бретонче. Това признак за растеж ли е?

# 572
  • Ямбол
Какво е бебешко бретонче?

# 573
И аз раздавам дрехи на приятелки и приемам. Също така пазарувам от вторите употреби, имам страхотни находки.
Много са ми гадни въшките, Ина ще я изчистя, ама мен няма кой даме изчисти, тръпки ме побиват като си помисля.

# 574
Лиляна, къси малки косъмчета над външния ъгъл на веждите в самата коса.   Crazy

# 575
  • София
Чак толкова не съм говорила нещо лошо, просто мнение по споделеното от нея. Както и да е, проблемът си стои, колкото и да се замазва.
Чак толкова не си говорила и нещо добро.  Peace Проблемът стои пред съфорумката и мъжът й, не пред клюкарките във форума. Тези хора не си изхвърлят децата на улицата, за да се вдига вой до небесата. Никой не знае какво преживява в момента тази жена, за да бъде съдена. Най-малко от това има нужда. А разнасянето на проблема й в други теми според мен не е коректно.

Кристин, почти същото е. На Мьолер е (не знам дали така се чете), но на етикета има рибка и още някаква картинка, които да покажат, че е за деца. И пише Cod Liver Oil. Не е толкова гадно, опитах го сутринта.

Лято, на шишето с рибено масло за дъщеря ми пише един куп неща. Пие се за имунната система, за паметта, сърцето, бъбреците, косата, ноктите, кожата... Сигурно има поне още толкова изброени неща, но в момента не мога да се сетя.

# 576
  • Euskal Herria
П.П. Появи ми се бебешко бретонче. Това признак за растеж ли е?
Да.

# 577
  • Ямбол
...
Чак толкова не си говорила и нещо добро.  Peace Проблемът стои пред съфорумката и мъжът й, не пред клюкарките във форума. Тези хора не си изхвърлят децата на улицата, за да се вдига вой до небесата. Никой не знае какво преживява в момента тази жена, за да бъде съдена. Най-малко от това има нужда. А разнасянето на проблема й в други теми според мен не е коректно.
...
Проблема в тази тема не го изнесох аз. Но го коментирах тук, защото съм искала да го кажа. Там е само за оплаквания и съответно съчувствия.Тя сама си изнася проблема в клюкарника, ако не е искала да я обсъждат, да си е мълчала. Аз не съм я съдила. Аз говорех единствено за интересите на децата.

# 578
  • София
Много добре си спомням предупреждението от модератор да не се пренасят други теми в тази.  Peace

# 579
  • Ямбол
Много добре си спомням предупреждението от модератор да не се пренасят други теми в тази.  Peace
Възможно е, аз не го помня. Значи не мога да коментирам никъде, нещо, което е ужасно според моите разбирания?

# 580
На един мъж, като вземат да му растат косми в ушите и носа- се е и.ал в гъза. Да не те отчайвам Бързоходке, но при жените е бретончето. Хохох.

# 581
  • Euskal Herria
Сандо, не си прав. При жените е различно.  Joy

# 582
  • Tам през Атлантическия океан
Много модераторско е станало напоследък тук  Wink
или аз не се застоявам достатъчно вече  Simple Smile и за туЙ ми се струва нещо  не баш така  Rolling Eyes или бъркам ?!  newsm78   А може винаги да си е било така  Rolling Eyes

# 583
  • София
Възможно е, аз не го помня. Значи не мога да коментирам никъде, нещо, което е ужасно според моите разбирания?
Де да знам, питай модераторите.  Grinning

Изгледах един от оскаровите филми - Джой. Филмът ми хареса, но така и не разбрах номинацията на Дженифър Лоурънс за категория "Главна женска роля". Нищо запомнящо се от играта й.

# 584
  • Ямбол
Не е било винаги така, Дес. Но вече се трие за какво ли не. Особено след доклад, а такива не липсват, включително и от моя страна. Но докато аз докладвам пет страници за договори за коли и прочее обяснения, които нямат нищо общо с темата за селските изпълнения, то други докладват мен, че съм си казала мнението някъде тук, където е свободна тема за всичко и съм го направила с нормални думи. Интересно, че са изтрили мен, а има друг коментар тук свързан с тази история, който си стои. Ама нищо де, важното е докладващият да е доволен.

Общи условия

Активация на акаунт