Тъжна съм, самотна съм, объркана съм

• 30 761
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
Както и да излезе, ще намери нещо - пазара е голям. За жените е по-лесно, понеже винаги им се навърта по някой ухажор.

# 166
Никого не обвинявам, но си е факт, че жената я преценяват първо визуално.

Фаиона, съмнява ме да си дунда, сигурно си "дебела" по българските стандарти, както и аз, където всички дебели са жени над 45 килограма, на които краката не са клечки.

Обаче ще се съгласите, че не е актив да тръскаш гънки по корема. И че ако искаш да разпалиш романтиката, разсъблечете се и картинката е сланинеста, може да не се постигне желаният ефект.

# 167
bubanka, казах, че трябва да се разберат за време без компютър, което да прекарват заедно. Не виждам кое е смешното и невероятното. Стига да има желание за диалог и запазване на семейството, това е едно от най-разумните действия - едва ли някой от тук списващите ще отрече, че интернет/компютърните игри ядат време. Rolling Eyes

"да се разберат" ДВАМАТА е едно
ТЯ "да му спре рутера" е друго
като дългогодишна интернет пристрастена представям си, ако той ми спре насила рутера как ще го заобичам, направо пълна програма го очаква, но от друг тип  ooooh!  Mr. Green
единственият начин да ми спре рутера е с моя пръст върху копчето, защото аз така искам  Wink

# 168
Не съм казал, че е лошо. Хубаво е... ама защо се фитва? Да излиза на пазара дебела Simple Smile

Амчи как дебела бре. Колкото повече ухажари, толкова по-голям избор.
По-хубаво е 10 да точат лиги по теб, а не само един-двама  Embarassed

# 169
  • София
Извинявайте, че се намесвам, но само да вметна към колегата корн вал, чийто мнения ценя принципно, но - корн вал, не е задължително една жена да е фиданка, за да се флиртува с нея и да грабва окото. Не може точно ти да не знаеш този факт.....
Нещата са много по-дълбоки за флирт - чар, излъчване, настроение, енергия, състояние..... тя и едни краци да е, намусен темерут ли е, заеби - не ми я хвали.

# 170
Извинявайте, че се намесвам, но само да вметна към колегата корн вал, чийто мнения ценя принципно, но - корн вал, не е задължително една жена да е фиданка, за да се флиртува с нея и да грабва окото. Не може точно ти да не знаеш този факт.....
Нещата са много по-дълбоки за флирт - чар, излъчване, настроение, енергия, състояние..... тя и едни краци да е, намусен темерут ли е, заеби - не ми я хвали.

за мъжете важи същото - не е нужно да е Аполон или младеж, за да хване окото и да подкоси краката

# 171
Аз доколкото схващам от написаното от авторката, проблемите им са започнали още преди детето, преди прословутото напълняване.

Цитат
Няма емоция, няма тръпка, няма ласки, няма интимност. И сега като се замисля назад във времето, все така е било май, още от преди да имаме дете.

Затова си мисля, че няма хич полезни ходове. Става дума за поне 5 години нефункционираща връзка, а не за някаква временна криза. Тя се е омъжила за първия си мъж в живота, без да е имала база за сравнение. Вероятно ако не беше настъпила бременност щяха да се разделят по живо, по здраво, щом нещата са се изчерпали... Оттук нататък каква промяна да се очаква у този мъж? Той се е примирил със ситуацията и си кюта, може и 50 години да изкарат така. Въпросът е тя дали ще може да търпи и колко...

# 172
Имах предвид- да се разберат, но И да си спрат рутера, така за по-сигурно, да не се изкушава.

# 173
Имах предвид- да се разберат, но И да си спрат рутера, така за по-сигурно, да не се изкушава.

което ще го направи нервен, злобен и груб, ако му се прище, а не може
ще стане, ще излезе и ще иде на място с нет ...

явно не разбирате, че това наистина е дрога  Laughing

ако се разберат и издържи  - ок
но ако се разберат и изключат - просто няма да стане
това, че НЕ МОЖЕ усилва всяко желание

# 174
Няма как да се разберат. Един пристрастен към нета никога не би се съгласил с това. Даже няма и да го обсъди. Ще махне с ръка, все едно пропъжда досадна муха.

# 175
Човекът не е супер вманиачен, нали намира време да се занимава с детето

# 176
Няма как да се разберат. Един пристрастен към нета никога не би се съгласил с това. Даже няма и да го обсъди. Ще махне с ръка, все едно пропъжда досадна муха.

да, желанието да бъде с тази жена трябва да е по-силно от "дрогата"

Това че някой  е пристрастен към нета, не значи занемаряване на всичко останало.

+1

# 177
Това че някой  е пристрастен към нета, не значи занемаряване на всичко останало.

# 178
  • Варна
Наистина е пристрастеност. Затова отдавам отдалечеността му и липсата на желание за секс именно на това. Ще е изнервен първите няколко пъти, ако поне отчасти успее да преодолее себе си, след седмица вече ще има и други мераци, освен да сърфира денонощно. Разбира се, всичко това е валидно само, ако за него има смисъл да запази семейството/жена си - тогава би трябвало поне да положи усилия. Peace Ако не - какъв е смисъла от подобно партньорство? Rolling Eyes

# 179
Авторката най-добре си познава мъжа и най-добре може да се досети какво му се върти из главата. Ние можем само да налучкваме.

Общи условия

Активация на акаунт