Зоната- тема 5

• 36 399
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Euskal Herria
Повече хубави мигове в новия дом, Сиси!
Щом нещата се подреждат и сте добре - това е важното!

# 16
  • Луната ни пази
Сиси, и аз ти пожелавам много хубави моменти в новия дом!
Мери, успех със здравната система! И ти пожелавам много сили, нерви и да излезеш от всичко здрава и положителна!

# 17
  • Другата България
Благодаря на всички! Hug
Още не съм ги почнала, но не смятам да им се дам.
И до съд бих ги завела, но не ми се занимава, като знам колко е експедитивна съдебната ни система, докато чакам развитие ще се разболея от нещо друго.... smile3532

# 18
Благодаря ви.  Hug

Вече не сме под наем, наай накрая, че ми писна да им пълня гушите..

# 19
  • Луната ни пази
Благодаря ви.  Hug

Вече не сме под наем, наай накрая, че ми писна да им пълня гушите..
Ей това е много хубаво! Да се радвате на новото жилище и много хубави моменти там!  bouquet

Мери, няма да им се даваш! Hug

# 20
  • Другата България
Няма я, аз по принцип не се давам, особено когато съм убедена в правотата си. Hug

# 21
  • Euskal Herria
До миналия ден сестра ми бе тук, при нас. Хубави не бе заедно тези няколко месеца. Обаче си замина. И сега пак връзката ни ще е по скайп и фейсбук.

Сиси, и Руфъс ли се премести с вас?

# 22
О, естествено, накъде без него.  Wink

# 23
  • Другата България
Как сте в този студ, девойки ?

# 24
  • Euskal Herria
Аз не се оплаквам. В сравнение с България, тук е пролет. Сега е около 8-9 градуса. Иначе за седмицата ни обещават такива:
http://sinoptik.bg/bilbao-spain-103128026/10-days

Дано при вас да няма много студове. Като гледам новините, май не е много добро положението.

# 25
  • Другата България
-19 беше сутринта. Mr. Green

# 26
  • Euskal Herria
Ухаааа! Тук като паднат температурите, примерно около 2-3 градуса и се почва едно вайкане колко било студено. А лятото - мине ли 28-30 градуса температурата - почват обратното "леле, каква жега". Ще рече човек, че има арктическа зима и тропическо лято.  Mr. Green

# 27
  • Другата България
Аз казах вече, че съм със студова алергия и такива градуси направо ме скапват....сега съм си в къщи, втори ден не излизам и не знам пък така колко бих издържала, щото и това писва....изобщо няма угодия. Tired ooooh!

# 28
  • Euskal Herria
Да си призная, при такива минусови температури и без студова алергия бих искала да не излизам, ако не е наложително.
Откакто съм тук и не работя, намерих с какво да се занимавам. Сега поне време за себе си имам предостатъчно. Добре, че има нет  Mr. Green!
Затова и толкова време отделям и на форума

# 29
При нас тази сутрин на единия сайт показа -13, на другия - 19. Не знам колко е било. Под -7-8 ми е все едно. Пакетирах се яко и  ми е добре, а в офиса е топличко, нямам драма. Даже се радвам, че е нормална зима  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт