Зоната- тема 5

• 36 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
О, мадамс, драго ми е да ви видя  Hug

# 601
Въх, не мога да смогна на клюките във форума  Mr. Green

# 602
мен една седмица ме нямаше и вече трети ден не мога да наваксам, а за твоя един месец представям си колко се е натрупало  Joy

# 603
  • Луната ни пази
Здравейте, аз също не съм влизала отдавна, а клюките даже не съм ги разучила. Със стоплянето на времето имам и много задачи на вън, проверки в училище, абе не е за приказване ...

# 604
Интересно къде се загуби Мери Ан  Thinking

# 605
  • Другата България
Проблеми. ....неприятности и нова работа....засега.Ще видим докога.

# 606
Ето те!  Hug
Ще те чакаме, когато имаш време да ни осведомяваш  bouquet

# 607
Два дни ми светите и нямам време да ви отворя. И аз съм с работа и проблеми. Между другото станах кръстник, тъй че черпя по едно, айде smile3504 cheers

# 608
Супер, да е живо и здраво кръщелничето.
 Hug

И дано се оправят проблемите...

Мери  Hug

# 609
  • Euskal Herria
Радвам се да ви "видя" всички. Пожелавам повече хубави работи да ви се случват и трудностите да минават.

И при мен има черен период, но...

# 610
момичета и момче,  Hug

имах желание да ви покажа снимка на три цвята люлакови храсти един до дуг, но съм пишман-фотограф /както знаете  Mr. Green/ и не се получи това, което исках
все пак една шарена снимка от мен:

Скрит текст:

# 611
  • HH
Нямам черен период, моят е стресов. Търся си жилище, въпреки че от сегашното никой не ме гони, и хем искам да се изнеса и да сменя малко обствановката, хем като знам какво ме чака с обзавеждания и други подобни направо ми прилошава.

От петък съм отпуска, ще се прибера за малко на България и после един Господ знае, кога ще мога пак да си взема отпуск.

Ооо Бубанка, къде се губиш?
Да ви покажа и моето цвете. В момента цъфти и оранжевото, но нямам снимка на двете  Blush

# 612
Кате, много красиво цвете, знаеш ли как му е името?  Heart Eyes И при мен не е особено спокойно, но да се надяаваме, че при всички ни ще се променят към добро нещата. Hug

# 613
  • HH
Хибискус, но много хора му викат китайска роза  Wink

# 614
Хибискус, но много хора му викат китайска роза  Wink
Благодаря  bouquet Тези дни точно с цветя се занимавам, но не мога да си харесам нещо Rolling Eyes За двора накупих, но за сандъчетата на терасата не мога да си намеря нищо интересно, а ми е писнало от петунии Laughing Накрая ще набуча малко лук и чесън и няма да го мисля Joy

Общи условия

Активация на акаунт