Зоната- тема 5

• 36 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Euskal Herria
Накрая ще набуча малко лук и чесън и няма да го мисля Joy
Ха, аз това исках, ама пък не стана  Joy. При мен цветята се скъсват да цъфтят, дори и тези, дето съм нарочила за изскубване. Все едно се опитват да ме опровергаят - така избуяват, такъв цвят дават... как да ги изкореня.  Grinning

# 616
  • HH
Моите живеят целогодишно на перваза на прозореца от вътрешната страна. Плюс тези двете имам и едно друго, на което не му знам истинското име. Майка ми му казва зайче. Те с леля ми са големи цветарки, обаче с хибискусите не им върви, пък аз на майтап си взех едно, защото ми хареса в магазина и то взе че не умря, вече втора година  Crazy И наскоро си взех и това, което показах на снимката. Много обичам да имам цветя в спалнята, постоянно си купувам лалета. Тук ги продават на връзки, 10 бр са 2 евро. Обожавам ги просто  Heart Eyes И това е единственото цветно нещо като част от интериора, всичко друго е бяло, легло, шкафове, пердета, стени, абе всичко е бяло при мен  Flutter

# 617
Накрая ще набуча малко лук и чесън и няма да го мисля Joy
Ха, аз това исках, ама пък не стана  Joy. При мен цветята се скъсват да цъфтят, дори и тези, дето съм нарочила за изскубване. Все едно се опитват да ме опровергаят - така избуяват, такъв цвят дават... как да ги изкореня.  Grinning
Янче, те си ми вървят цветята, но не мога да си избера за тази година какво да бучна Simple Smile Стайни имам, на къщата в двора също, сега се опитвам да си харесам нещо за терасата. Crazy

# 618
аз пък се чудя как да си взема още една мишка без да ме изхвърлят от вкъщи  Blush
или да донесат котка  Twisted Evil

# 619
аз пък се чудя как да си взема още една мишка без да ме изхвърлят от вкъщи  Blush
или да донесат котка  Twisted Evil
Joy Колко станаха мишките вече? Направи им една фотосесия да ги видим Simple Smile

# 620
  • Euskal Herria
При мен са целогодишно на прозорците, но климатът позволява. Миналата година имах циклами, мушката, теменужки. Тази година реших на всички прозорци в сандъчетата да засадя мушкато. Обаче една от теменужките и цикламата хич не се предават - вадят цвят след цвят. Лятото бях решила да приспя цикламата - е, ами скъса се да цъфти. Сега новите издънки са препълнили сандъчето.
Пускам снимки на миналогодишните китки:
Скрит текст:

# 621
няма текучество по клетките - всички са живи и здрави, показвала съм ги, но ако утре ме сполети музата, ще ги щракна  Wink

# 622
  • HH
Значи трето ми цвете е като това на Янчето от втората снимка, но е рошаво и бяло и само в краищата има розово. А на това от последната не ми понася ароматът.

Искам и аз да си имам домашен любимен, но като отида някъде за 2-3 седмици, няма кой да се грижи за него.  Crossing Arms

Разказвах ли ви за новото ми хоби. Купих си книжка за оцветяване за възрастни и се зарибих като малко дете  Blush

# 623

Разказвах ли ви за новото ми хоби. Купих си книжка за оцветяване за възрастни и се зарибих като малко дете  Blush
Тук не си, но те четох в нея тема, понеже и аз си купих и оцветявам Mr. Green Покажи малко снимки, ти си напреднала и ги правиш много красиви, аз засега само 2,3 имам готови. Simple Smile

# 624
  • HH
Осмичка, аз май нямам нови оцветени. Сега съм захванала една двойна страница, но няма да я довърша скоро.

Тези са последните 2 довършени, като втората не ми е от най-сполучливите.

https://www.instagram.com/p/BDsh16CgaMh/?taken-by=kitis_lost_ocean

https://www.instagram.com/p/BD-n4cXgaBA/?taken-by=kitis_lost_ocean

# 625
  • Euskal Herria
Ехааа... това с акварелни моливи ли е правено?

Обичам да рисувам, ама засега се въздържам от тези картинки и оцветяването. Последно правих картички за две приятелки тук.

# 626
Аз честно казано не ги мисля особено като цветове и т.н. , просто ми е като медитация, много релаксиращо ми действа Simple Smile Само дето аз взех "Тайната градина" и нещо взе да ми писва да оцветявам листа  Mr. Green Иска ми се книга с различни теми вътре и май ще си купя скоро. Crazy Много са красиви твоите, Кате! Ти си правила и преливки, какви са ти моливите?

# 627
  • HH
Ехааа... това с акварелни моливи ли е правено?

Смесица от моливи и тънкописци, като моливи вече имам няколко вида, но не и акварелни. Недей ми дава още идея, моля те  Joy

Осмичка, аз исках да си купя тази с гората, но я нямаше в книжарницата. Като се върна от Бг ще си поръчам една  Crazy

# 628
Кате, ако можеше да си менкаме страници, на теб сигурно ти е омръзнало от риби пък Mr. Green Акварелни моливи заглеждах и аз и разни тънкописци, но тук се оливат с цените Shocked Досега съм купила 4 комплекта моливи, но реално ползвам два от тях, другите са много твърди.

# 629
  • Euskal Herria
Заредена съм с тънкописци, а и моливи имам достатъчно... Само ми пускате мухата с това оцветяване  Joy.
Ето това последно правих, ама не разполагах с повече от 15 минути, за да ги подаря.
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10447 … 0&oe=57B309B8

Общи условия

Активация на акаунт