Зоната- тема 5

• 36 401
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Бяха ли с идеално оформени вежди Grinning

Съмняваш ли се? То на тия идеални прически  Laughing

# 691
Сигурно и краката и гъзовете са им оскубани.

# 692
  • Euskal Herria
Хей, боядисахте ли яйцата?  Mr. Green.

# 693
  • Луната ни пази
В събота. Вчера бях на работа и даже имахме педагогически съвет 😣

# 694
Боядисах ги аз Simple Smile Някоя , ако е придумала половинката за ОНОВА боядисване да показва снимки  Mr. Green

# 695
  • HH

hahaha

Янче, вчера монтираха вратата на холът, днес ще изкъртим тази на кухнята и ще повторим упражнението. Яйцата май ще трябва да ги боядисваме в двора  Mr. Green Mr. Green

ПП: Я кажете каква боя да си купим, ние и това нямаме все още.

# 696
  • Euskal Herria
Готова съм - боядисах яйцата, направих курабии и козунаци. И декорацията ми е готова. Значи - вече да почивам, а за останалото - да се погрижи мъжа ми.
Ми, така де - разпределение на работата, нали?  Mr. Green

# 697
Ууу, добре заварили, доста съм изтървал.

# 698
  • Euskal Herria
Изтърва, изтърва... пропусна кОнкурса за яйцата  Joy.

# 699
Нещо, под масата сте го правили, нелегално, тоя КУРКУРс. Победител има ли?

# 700
  • Mediterraneo
Аз влизам само да ви кажа, че онези пожарникари, които размята Яна преди време, са реални, бе!
Вчера в училището на децата имаше някаква проява и дойде една пожарна. Малиииии, като наслязоха от нея пожарникарите! Децата едва се вредиха от майките да доближат камиона  Mr. Green Ух, че нямах батерия да направя снимки да видите за какво иде реч!

# 701
  • Euskal Herria
Еееех, какъв пропуск!  Grinning
И тукашните си ги бива - гледам, че и те напускаха снимки преди седмица. Че и някакви мероприятия съвместно с децата имаха, във вестниците що мат`рял имаше...
Пфууу, да бях знаела, да отида да гледам и аз - със свободен вход бяха изявите. А пожарната е точно до нас  Wink.

# 702
Аз влизам само да ви кажа, че онези пожарникари, които размята Яна преди време, са реални, бе!
Вчера в училището на децата имаше някаква проява и дойде една пожарна. Малиииии, като наслязоха от нея пожарникарите! Децата едва се вредиха от майките да доближат камиона  Mr. Green Ух, че нямах батерия да направя снимки да видите за какво иде реч!
 Майтап ли си правиш? Аз се чудех кви са тия одити, ден, през ден, с пожарната, на Милото, че и художествена самодейност и ръкоделие, на обмяна на опит правиха. Ей, ся, ми запали бушоните #Crazy newsm78 #Cussing out

# 703
Ще ви замоля испанките като видите вече пожарна да вадите телефоните в готовност Mr. Green И другия път разказ в картинки Twisted Evil

# 704
Аааа и аз имах посещение от пожарникарите, правиха обучение и развеждах два отряда из завода... Ми яко оплакнах окото, жалко че не беше по-топло, че да се поразхвърлят малко  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт