Зоната- тема 5

• 36 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
само аз живея в някакъв свят без пожарникари  Confused
няма също и полицаи, моряци, войници ...  Tired
суша адска  Crossing Arms

# 706
  • Другата България
Не си сама. Mr. Green

# 707
Бубанке, Мери, освен да се съберем някъде трите и да инсценираме един пожар  Mr. Green Иначе полицаи виждам често , но рядко са нещо по-различно от чичаци с шкембенца Crossing Arms

# 708
  • Другата България
Съгласна, ама да дойдат на Янчето пожарникарите. Heart Eyes Crazy

# 709
Осмичке, вие поне гларуси имате, а ние ...  Crossing Arms

пожарникари по поръчка  mrstraetz

# 710
Ако много сте зажаднели, сега по Нова дават филм точно с пожарникари Simple Smile Бубанке, кви гларуси? Нищо интересно няма тук  Crossing Arms Едно време какви гларуси имаше... ехе...... Laughing Щом испанските са красавци, освен да отидем при Яна и да й запалим кухнята, с чисто изследователска цел де Joy

# 711
ми зажаднели сме ... само проскубани гълъби по софийското равно пОле  tantrum

вече ровя за клечки и кибрит   smile3540

# 712

От мен - туба с бензин!  Twisted Evil

# 713
  • Euskal Herria
Мчи, Илате деее  Joy.

Откога ви чакам, ама само си приказвате. Поне една да беше дошла. Че тук - пожарникари, полицаи... избор има. Особено полицаите - през 20 метра стоят по улиците. Че и любезни, отзивчиви  Grinning.

# 714
  • Другата България

hahaha rotfImbo rotfImao doh
Спам е, знам, ама не мога да се въздържа.... Embarassed

# 715
Значи аз пожар в кухнята мога да организирам без проблем.  Миналата седмица оставих котлона да работи 16 часа с едно канче вода на него...

# 716
  • Mediterraneo
Ау, ами да! Полицаите какви са! Няма чичковци с шкембета! Всички са като по калъп избирани- високи, стройни. Като пуснат онези черни бради, добре оформени, като сложат огледалния Рейбан... ммммм! Любезни, усмихнати, готови да помогнат!
Онзи ден паркирам до обекта, където работи ММ. Имало място за паркиране, ама после намазали белите обозначителни линии с черно, т.е. вече няма такова място. Спирам аз, а то точно до един полицейски участък.  Излезе един, аз го зяпнах, щото... ми готин беше! Госпожо, да преместите колата като разтоварите, че ще ви глобя  Laughing А, извинявам се, викам, не сте се справили с премахването на маркировката  Mr. Green И нашият ми вика- С други неща се справяме по- добре  newsm78  Mr. Green Вероятно за глобяването на нарушители идеше реч, м?

# 717
Тарталета, май ти се е искало да те "арестува" Twisted Evil Grinning

# 718
  • Mediterraneo
То добре, че говоря с паузи, докато измисля какво точно и как да го кажа, че ако говорех гладко, нищо чудно да ме арестуват  Laughing  Mr. Green Знам ли, за мръсни помисли, например.

# 719
  • Луната ни пази
 Аз редовно водя учениците на посещение в полицията и пожарната, тъй де, търся си професонални причини да гледам отблизо туй, що наблюдавам всеки ден от дома си, от високо. Защото, другарки, прозорците на спалнята и кухнята ми гледат към двора на пожарната. А напоследък какви стройни младежи са назначили, някои от тях вече БИВШИ мои ученици (явно хванали дикиш от посещенията ни). Ама като ме видят и едно почтително: "Добър ден, госпожо!". Чак се чувствам на около 60.

Общи условия

Активация на акаунт