KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 72

• 39 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

Феновете на Кенан като разберат, че Халит му е взел Джансу,
ще се насочат пак към Берги галиба. Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

# 61
Добрютру! Hug Hug Hug

Това с новините и очаквайте ми хареса много. Очертава се силен сезон от страна на актьорско присъствие. За добър СЦ, добри екранни партньори  и сполучливи проекти само можем да се надяваме.  Grinning

С хубава музика, поздравяваме хубави хора, ха така, косенце,  Heart Eyes  ...вчера, днес, утре - сон нефесе до любимия човек  Grinning  bouquet

# 62
ха така, косенце,  Heart Eyes  ...вчера, днес, утре - сон нефесе до любимия човек  Grinning  bouquet

Джиджи!  love001

Цитат
  "уау"

За едни "уау" , но все някой ще се намери да каже "дропла" ...не може да се угоди на всички. Всеки търси и вижда нещата по свой си начин.Никак не ми харесва това хейтърство срешу Синем, в една от затворените групи.Защо ФБ няма опция "dont like". Мисля, че админа трябва да се намеси. Това е неуважение и към Кенан.
Е и там има хора, които мислят обратно. Слагам това мнение, което ми хареса в спойлер.
Скрит текст:
Umm...am I the only one here who actually likes Sinem? I seriously don't understand all this hate towards this poor girl. To be honest, just witnessing all this pointless and irrational hate towards her is what makes me like her more than I would have if I didn't see her constantly getting attacked by crazy Kenan fans (no offense to anyone here). Honestly though, it's not like Kenan would marry any of his fans if he didn't marry her. I have seen him with many women in the past (we all have), but Sinem is definitely "the one". She is the first woman in his life, whom I feel he truly loves. If you all love Kenan (like you say you do), then you should respect his decision and his girl. If he is happy then his true fans should be happy. I have only seen her in "Analar ve Annelar" and her acting was not at all bad. In fact, she was quite good...her looks is obviously also good, she seems like a decent person and most importantly Kenan chose her because he loves her. No one pointed a gun to his head nor forced him to pick her or decide to spend the rest of his life for her. I like Kenan as an actor and that's it. I am by no means a hardcore fan of his like any of you, and I am not as passionate about him as most of his dedicated fans. However, I do enjoy his acting and for this reason I respect him as an actor, but that is it. It is not my place to be going crazy because he is with someone else and wishing that he would be with me or anything (I feel many of his fans are this way and it is simply sad). It is not anybody's place to be hating on Sinem for no reason. There is actually no logical reason for her to be getting all this hate. I have not seen her do one terrible thing to put her in a position of receiving so much hate from her fiance's fans. I would just like to add that I hope I have not offended anybody, but I have seen this whole anti-Sinem thing on this page for a while and I just couldn't stay quiet without sharing my opinion any longer. I feel like we are all adults here and need to start showing some respect and maturity, especially for people we like or support and anybody associated with that person. I would hate to be in her place or his, because it must be hard on her to get so much hate for doing nothing wrong (she just loves Kenan, and that's not a crime), and believe it or not, it's also hard on him. Just imagine if you loved someone and people who claimed they loved you and didn't know the person you loved at all (at least not nearly as well as you know that person) were constantly judging your love. I truly feel for them and I am very happy for them. Kenan deserves to be happy and I am confident that Sinem is the girl who can give him the happiness that he needs in life. I wish them a successful marriage and a happy life together! smile emoticon

# 63
Мисля, че не става дума за омраза към Синем. По-скоро всичко идва от прекалено високото мнение на феновете за Кенан. О, той е Кенан, той не може да се ожени за коя да е.
Аз съдя и по себе си. Признавам, че не очаквах Кенан да се ожени точно за Синем. Но, както се казва, повредата е в моя телевизор.  Joy Явно имам нереални представи за него. Което е нормално, защото наистина не мога да кажа, че го познавам в степента, в която познавам и усещам Халит и Берг. Те двамата никога досега не са ме изненадвали със своя реакция, поведение, отношение, възглед, позиция и т.н.При общуването ми на живо с тях беше същото. Бяха едно към едно такива каквито са в представите ми и каквито съм ги усещала през медиите. Тогава пак бяха станали някакви политически събития и си спомням, че си мислих, ако ги помолим за снимка, да кажем на Берг, че няма да я публикуваме. И миг след това, без да й казваме, тя сама ни помоли, да не разпространяваме снимките. Просто бях убедена,  че в тези размирни дни, пък беше станал и скандала с хейтърския пост, заради който тя се отказа от ИГ, няма да й е приятно да се разнасят нейни снимки в нета. Но има една съществена подробност. Първо съм ги следила цели 7 години, второ те имат десетки интервюта, в които говорят за себе си, за любовта си, за връзката си, за отношението си към живота, за възгледите си. И това дава по-голяма възможност човек да си изгради що-годе добра представа. А Инстаграм пък беше широко отворен прозорец към света на Бергюзар. Нейни размисли за живота, стихове, книгите, които чете /преведените на български си ги купих и прочетох, за да видя какво я вълнува/, Берг в кухнята, Берг с приятели, Берг с Али, снимки от дома им, снимки, разкриващи хобитата й и какво ли още не.
Такъв прозорец към Кенан нямам, да не говорим пък към Синем. При тях всичко, което коментирам ми е на усещания, вибрации, "така ми говорят звездите".  Joy
Мнението, което съм споделяла за Синем, е такова, каквото бих имала независимо дали е с Кенан или не. Както бих написала как усещам Берен, Туба, Мерием и т.н. Само от това, което виждам като публично поведение и техни интервюта, които съм чела.

# 64
Днес освен Бабинден е и световен ден на прегръдката.

Hug Hug Hug

# 65
При тях всичко, което коментирам ми е на усещания, вибрации, "така ми говорят звездите".  Joy

И аз съм така  Joy Затова почти никога не съм изненадана от него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но точно твоите преводи на интервюта и репортажи ми помогнаха да  опозная Кенан още по- добре...Поне от това, което разкрива...защото той е зодия Близнаци и има две лица...никога не си сигурен с кой от двамата говориш  Wink  hahaha

Не мисля, че феновете са недоволни от избора му защото имат високо мнение за него...някои хора са си просто такива, нямаше да харесат и да беше избрал нобелова лауреатка в областта на  ядрената физика.
Или може би за да угоди на други, трябваше да си избере жена от село с хиджаб на главата . Thinking

# 66
 Joy Joy Joy хиджаб на главата каза  Joy ама си права, сестро, ако минарето си беше отваряло на времето очите и бешИ взело менИ  Crazy сега нямаше и гък да се чува.  Laughing

# 67
Joy Joy Joy хиджаб на главата каза  Joy ама си права, сестро, ако минарето си беше отваряло на времето очите и бешИ взело менИ  Crazy сега нямаше и гък да се чува.  Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ами менИ  Crossing Arms...сега щях да бъда прЪнцеса  hahaha hahaha hahaha

Днес освен Бабинден е и световен ден на прегръдката.

една от любимите ми прегръдки в КД  Hug Heart Eyes Heart Eyes

и една фенско "гуш" за Кенан , във връзка с разговора ни  Laughing Laughing Laughing
https://www.instagram.com/p/5upk5TLlaS/?taken-by=kenanimirzalioglufan

# 68

Не мисля, че феновете са недоволни от избора му защото имат високо мнение за него...някои хора са си просто такива, нямаше да харесат и да беше избрал нобелова лауреатка в областта на  ядрената физика.
Или може би за да угоди на други, трябваше да си избере жена от село с хиджаб на главата . Thinking

Моето впечатление е, че феновете на Кенан много харесват екранните му партньорки и биха искали да го видят с тях или с жени като тях. Което показва, че те живеят с неговите филмови образи. Оттам идва разочарованието от сблъсъка с действителността. Това имам предвид като казвам високо мнение. Мислят за Кенан като за приказния герой от екрана. Харесват филмовите му любови и ако имаше връзка с Джансу, Берг, даже със Селин, нямаше да има такива реакции. Напротив. Мисля, че за поне 80 процента от феновете на Кенан, той е Мехмед, Езел, Махир. Фактът, че имат съвсем други очаквания и представи  за жената до него, е доказателство за това. Така че не е много изненадващо, че феновете на Кенан  "не уважават" неговия избор. Когато си дадеш сметка, че това са в много по-голяма степен фенове на неговите герои и представата, създадена им от тях за Кенан, отколкото на самия него, всичко си идва по местата и виждаш, че няма нищо странно в реакциите. И той не е изключение.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 11:33 от varna_2

# 69
  • Варна
Аз мисля, че не е нужно феновете да се вживяват толкова. В крайна сметка героят и актьорът са две различни личности. И актьорът не е отговорен пред феновете за личния си избор.

# 70

Моето впечатление е, че феновете на Кенан много харесват екранните му партньорки и биха искали да го видят с тях или с жени като тях. Което показва, че те живеят с неговите филмови образи. Оттам идва разочарованието от сблъсъка с действителността. Това имам предвид като казвам високо мнение. Мислят за Кенан като за приказния герой от екрана. Харесват филмовите му любови и ако имаше връзка с Джансу, Берг, даже със Селин, нямаше да има такива реакции. Напротив. Мисля, че за поне 80 процента от феновете на Кенан, той е Мехмед, Езел, Махир. Фактът, че имат съвсем други очаквания и представи  за жената до него, е доказателство за това. Така че не е много изненадващо, че феновете на Кенан  "не уважават" неговия избор. Когато си дадеш сметка, че това са в много по-голяма степен фенове на неговите герои и представата, създадена им от тях за Кенан, отколкото на самия него, всичко си идва по местата и виждаш, че няма нищо странно в реакциите. И той не е изключение.

Така е Варничка  Hug
Затова си мисля, че феновете ще приемат по-леко всичко ако ги видят по-дълго заедно, даже и 5 минути ще са достатъчни ако ги снимат как Кенан я гледа влюбено, така както гледаше Нермин, Ейшан и Фериде  Joy  Joy Joy
И Кенан го знае, ама се инати  Wink ... може скоро да размисли и да се покажат някъде  Heart Eyes Heart Eyes Звездите ми го говорят  Laughing Laughing Laughing

# 71
Моето впечатление е, че феновете на Кенан много харесват екранните му партньорки и биха искали да го видят с тях или с жени като тях. Което показва, че те живеят с неговите филмови образи. Оттам идва разочарованието от сблъсъка с действителността.

Докато четях постовете по-горе си мислех да изкажа същото мнение по въпроса с фенските представи и реалния образ на актьорите. Добрият актьор/иса може и трябва да пресъздава всякакви образи. Но той съвсем не е това, което са героите му/ѝ. От там идва и фенското разочарование. А те са хора като всички - от плът и кръв, със свои характери с доброто и лошото като у всеки човек. Със своите предпочитания. Това, което за теб е добре, за мен може да не е и обратно. А и ако се пресъздава велик образ, не значи, че и човекът - актьор е велик. Не визирам Кенан. А по принцип. Или, поне, не само него. Това, че при семейство Ергенч се усеща нещо, наистина прекрасно, не може да го има при всеки. А и всеки си има своите мисли, чувства, виждания за тези съкровени неща в живота на човека - любовта, приятелството, съпружеството. На мен Синем ми допада. Без да съм осведомена много за нея. Гледала съм я в Малки тайни, и каквото съм попрочела тук и там. Всъщност, това го споделих вече. Но важното е какво мислят и чувстват те, двамата.

# 72
Много ме е яд на тия злобарки, жал ми е за Синем, дано не ги чете, защото колкото и да е подготвена, за такава реакция, това е много неприятно. Вярно е,че която и да беше на нейното място щеше да бъде оплюта и гледана под лупа. Какво си мислят,че ще постигнат с това не знам. Съжалявам,че ми е беден английския,за да им опиша по подробно какво мисля аз за тях. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Joy Joy Joy

# 73

Не "чаткам" езици. Бихте ли ми казали с 2-3 думи за какво иде реч?

# 74

#karadayi  Heart Eyes

"Аз знам. Карадайъ е нещо като Супермен. И може да лети. Фатих ми го каза..."

" Кажи на Фатих, че хората не летят"

из Карадайъ 115-ти епизод  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт