След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 287
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Да бяха сложили друг кадър, а не кулата на девицата  Laughing Mr. Green

# 646
# 647
Лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 648
# 649
А от мен Добрутро  Mr. Green   Hug Hug Hug

Те,като искат ги направят някви зубъри или по-смотани, им слагат цайси  Joy Joy Принципно е възможно да си носил  очила на по-млади години и после да нямаш...при късогледството  Wink но при Йомер няма такъв ефект...при Яса според мен са уцелили  Mr. Green пък Синан си е вярно като доктор-даскал  Joy

# 650

Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 651
Добро утро  Hug  Hug  Hug

# 652
  • Perla

Малко красотичка за добро утро Hug

Обаче са забелязали, че Йомко е с медал Joy Joy Joy

Скрит текст:

Дали от спорт нещо или от даскалото newsm78, ще разберем, ама ей го пак Великолепни от малък  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Сигурно сега ще ходят да си правят татуто с Изата  Mr. Green Нали беше някакъв шампионски облог Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 653

Новсти ЛН. Журнал En moda выбрал лучших года. Награду за лучшую музыку сериала получила #любовьнапрокат.

Пише зад кадър. Снимат в Шери, да видим какво и с кой  newsm78

# 654
  • Perla
Ей го какъв си ни е джентълмен тук Party Heart Eyes, а не да спринтира по ескалатора напред Mr. Green Joy

И за кръстчето я държи, пък тя се кипри доволна.Абе какво ме заблуждават те мене- аз човек на толкоз години да не съм расла в гората- виждам им погледчетата и ги разбирам какво си мислят  Joy Joy Joy Най- малкото- аз си го мисля за тях  Laughing

# 655
  • София
Добро утро! Hug Hug Hug

Утре чакаме великата серия. Laughing

# 656
Добро утро, милички!
И един тематичен музикален поздрав. Част от текста: "Не ме гледай така, ще разберат!"

https://www.youtube.com/watch?v=1eygDyGCZ80

https://www.youtube.com/watch?v=1eygDyGCZ80

# 657
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ани  Hug Галя  Hug Диди  Hug Дори  Hug Миши  Hug Дданни  Hug

# 658
Ели  Hug
На горната снимка Ханде изглежда доста окръглена Tired

# 659
И двамата си знаят какво изпитват един към друг.Ама все пак Борето като е с Елка е джентълмен,а като е с оная Гюпсе бяга,тоест стой на разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт