След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 411
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Ще видим как ще го измъдрят по нататък.

# 211
  • near Sofia, Bulgaria
Под звездой уводящей в прошлое, Омер и Дефне встретились тогда, когда больше всего в этом нуждались, следуя по пути любви. В их историях, которые привели их до сегодняшних дней, нас ожидает много сюрпризов. Сколько раз в жизни мы можем упустить любовь? Ладно, а найдет ли она нас, ожидая верного времени, что бы не произошло? Познакомимся с войной каждого с самим собой и эта чудесная сказка прошлого всех Вас очень удивит. Омер и Дефне встретятся, чтобы написать историю своей любви.

Хитри са  Mr. Green

# 212
В едната група при рускините пише, че субки ще има утре, защото много късно са дали фраг. Ето го превода:
ПЕРЕВОД ФРАГА О. Жизнь никогда не состоит из сегодняшнего дня. Я это понял в очень маленьком возрасте. Что самая большая горечь, которую я пережил, что счастье не является самым большим счастьем.

Д. Маму бы подождали что ли?
О. Живя, возможно, мы не замечаем. Да.
Бабушка. Нет, нет. Давайте мы начнем.
О. Но все те воспоминания, которые живут в нас
Д. Ну почему? Возможно, она придет.
О. Становятся частью нашей личной истории
Бабушка. Она не придет.
О. То, что делает нас нами. Сейчас возможно это и есть те моменты, которые мы вспоминаем с улыбкой
Дед. Мы отдадим парня тебе.
О. Прошлое, причиняя боль…
Уста. Твой внук, мой внук.
О. Готовит нас к будущему, делая взрослей.
Дед. В юном возрасте очень много страдал. Потерял мать. Следом за ней, потерял отца.
О. Будущее, которое корнями в прошлом. Вместе с тем, что я имею и не имею. С мечтами, которые я не бросил несмотря ни на что.
Д. Я сдала экзамен!
О. Я здесь

# 213
Дори да са се видели голяма работа, историята им си започна в ресторанта  Peace

# 214
Ей пак се сетих за Клюна пииис  #2gunfire Момчето болно, сума ти народ се чуди какво да прави, а тя се хили кат пача, като и дадоха маските  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А, е дойдохте на моята, че тя е виновна за всичко  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Значи, вероятно ще гледаме следващия епизод как, докато са заключени, си разказват спомените, с гласа на Боре зад кадър и вероятно вмъкнати, заснети от преди кадри. Ако го монтират добре, може и да се ядва, макар че последните две серии за мен бяха отвратително сглобени  Mr. Green Както и да е, ще го преживеем, стига да не се увличат много със спомените  ooooh! Щото нито ми се връзва, нито ми харесва мисълта да са се засичали преди години. Нали идеята беше, че първата им среща в ресторанта е оставила следа в тях, затова и двамата толкова често си спомняха целувката  Wink

И аз ви изоставям, утре ще ви дочитам какво сте изфантазирали тази нощ  Joy  Joy  Joy

Лека нощ  Hug  Hug  Hug

# 215
  • Perla
От друга страна, си мисля, че като не са се виждали толкова време, Борето и Елчинка са се затъжили много един за друг и ...как беше:"падат дрехи и задръжки"  Laughing Някой вчера припяваше това  Wink

Лека нощ! Работата ясна- каквото такова! Борето да е здрав, че да си прегърне Елчинка за наша радост и наслада  Heart Eyes

# 216
Над снимката в Туитър  изказване Bad boy Sadri Usta  Joy Joy Joy Joy Joy

Дори и Майстора намесиха в противообществените прояви на непълнолетния Йомуш  Mr. Green

# 217
Ей пак се сетих за Клюна пииис  #2gunfire Момчето болно, сума ти народ се чуди какво да прави, а тя се хили кат пача, като и дадоха маските  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А, е дойдохте на моята, че тя е виновна за всичко  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Значи, вероятно ще гледаме следващия епизод как, докато са заключени, си разказват спомените, с гласа на Боре зад кадър и вероятно вмъкнати, заснети от преди кадри. Ако го монтират добре, може и да се ядва, макар че последните две серии за мен бяха отвратително сглобени  Mr. Green Както и да е, ще го преживеем, стига да не се увличат много със спомените  ooooh! Щото нито ми се връзва, нито ми харесва мисълта да са се засичали преди години. Нали идеята беше, че първата им среща в ресторанта е оставила следа в тях, затова и двамата толкова често си спомняха целувката  Wink

И аз ви изоставям, утре ще ви дочитам какво сте изфантазирали тази нощ  Joy  Joy  Joy

Лека нощ  Hug  Hug  Hug

+1 Peace както и за 2-то оцветено

# 218
  • София
И за мен първата им среща е в ресторанта. Дано само да си представят.  Simple Smile

# 219
Над снимката в Туитър  изказване Bad boy Sadri Usta  Joy Joy Joy Joy Joy

Дори и Майстора намесиха в противообществените прояви на непълнолетния Йомуш  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
Баръш да е жив и здрав и ще изтърпим една сериа без него.
Но все пак колкото и да е романтична комедия искам да видя как се е превърнал в сегашният Йомер.Тъй като не ми става ясно едно казва,че няма доверие на никого освен на себе си тука идва един въпрос...Как се доверява на Синан примерно Из или чичо му ей това ме гложди мене.
Ако в някоя сериа го има отговора,а аз не съм видяла моля ви кажете ми.

Лека нощ момичета  Hug Hug Hug

# 221
Над снимката в Туитър  изказване Bad boy Sadri Usta  Joy Joy Joy Joy Joy

Дори и Майстора намесиха в противообществените прояви на непълнолетния Йомуш  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 222
# 223
Дори да са се видели голяма работа, историята им си започна в ресторанта  Peace
Точно  Peace
В тоя живот знаете ли с колко хора сме се сблъсквали сигурно по няколко пъти и не ги помним  Peace

Ай сега голям проблем стана за 1 епизод или 2 или 3  Peace

# 224
Дори да са се видели голяма работа, историята им си започна в ресторанта  Peace
Точно  Peace
В тоя живот знаете ли с колко хора сме се сблъсквали сигурно по няколко пъти и не ги помним  Peace

Ай сега голям проблем стана за 1 епизод или 2 или 3  Peace
айнен ойле  Peace

Общи условия

Активация на акаунт