След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 459
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Суде е като от улица Сезам  Mr. Green А Изата - Мортиша  Thinking Stop

Синан тук ми изглежда и по-възрастен , че и на един министър ми заприлича, но кой........... Thinking

Кориша  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 316
Изата не я познах.  Peace  Laughing Ааа сега на последната снимка прилича на себе си.  Laughing

На всички снимки обаче или младия Йо е все ядосан или устните му-изражението му- някак все намръщен. (не мога да преценя) Thinking

# 317
  • Керодиспансера
Laughing

ДЕРЖИТЕ СВОЙ НЕГАТИВ ПРИ СЕБЕ!
ЗА ОСКОРБЛЕНИЕ АКТЕРА, ИГРАЮЩЕГО МОЛОДОГО ОМЕРА В БАН БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!
 Naughty Joy Joy Joy

# 318

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 319
Значи, че ако всичко е наред с лечението на Баръш  Praynig към края на другата седмица трябва да се върне на сета  Thinking
Скрит текст:
Пародия на популярен турски сериал в петък по Стар ТВ от 20 часа! Както винаги, пълна с любов и изненади! Не пропускайте!

Ще е забавно! Grinning

Пародията може да се излъчи и следващата седмица. Туит на Боня с публикация, в която се казва, че Баръш няма да е на сета в продължение на три седмици.
https://twitter.com/bonya6/status/689455742798004225

Ако Боня разбуни Туитър, може и да има официално изявление.
Само да не е любовта на Из и тийн Йо  Mr. Green Crossing Arms Whistling
Не бе, той още от бебе е влюбен в Дефне, ама не знае. В този епизод ще се осъзнае!  Mr. Green

Виви,
да не би Синан да ти прилича на Симеон Дянков?

Терка, и аз изчислявах от кога е болен. Наградите на университета бяха на 7 януари, нали. Тогава беше болен. Но новината, че е пневмония излезе май чак на 9 януари. Болен от 7ми, плюс 21 дена лечение - трябва да се лекува до 28 януари някъде. Ами ако лечението включва домашен покой! До края на месеца!

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 17:14 от Дданни

# 320
Боже от всички Дефне най-нормална.  Joy

# 321
# 322
Суде е като от улица Сезам  Mr. Green А Изата - Мортиша  Thinking Stop

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Е не не мога  Joy Joy Joy,единствено им се е получило подмладяването на Синан, Дафа гримирана както и в настоящето и някакси изглежда по голяма от това което искат да ни я представят, за младия Йо ще  smile3505, Нера  Joy с тоя патладжан на главата си е ужасна а за другите две  ooooh!

А сега Привет на все  Hug Hug  Hug

# 323
# 324
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сигурно на Милен Велчев ти прилича Синанчик,  с очилцата  Mr. Green

# 325
Еми ако бяха сменили всички актьори с по млади нямаше да я има пародията  Peace
По добре че е заместен Йо ,току виж в Петък запеете друга песен  Peace

Аз си чакам епизода с кеф,бана не че има промени...те са временни ..какво ще му стеням кат знам че ще мине  hahaha
И хич не мисля че е голяма пародия както смятате всички  Naughty  рождения ден ..даа защото големи актьори ги правят тийнове за съжаление  Rolling Eyes
Но като започнат да дават за живота на Йо и Дефне и колко са изстрадали да не вземе да ви хареса епизода  hahaha  hahaha само залудо де си стеняте  :hahaha
На никой не му е кеф да се правят такива промени било то за серия или две  Peace

# 326
Значи, че ако всичко е наред с лечението на Баръш  Praynig към края на другата седмица трябва да се върне на сета  Thinking
Скрит текст:
Пародия на популярен турски сериал в петък по Стар ТВ от 20 часа! Както винаги, пълна с любов и изненади! Не пропускайте!

Ще е забавно! Grinning

Пародията може да се излъчи и следващата седмица. Туит на Боня с публикация, в която се казва, че Баръш няма да е на сета в продължение на три седмици.
https://twitter.com/bonya6/status/689455742798004225

Ако Боня разбуни Туитър, може и да има официално изявление.
Само да не е любовта на Из и тийн Йо  Mr. Green Crossing Arms Whistling
Не бе, той още от бебе е влюбен в Дефне, ама не знае. В този епизод ще се осъзнае!  Mr. Green

Виви,
да не би Синан да ти прилича на Симеон Дянков?

И аз изчислявах от кога е болен. Наградите на университета бяха на 7 януари мисля. Тогава беше болен. Но новината, че е пневмония излезе май чак на 9 януари. Болен от 7, плюс 21 дена лечение - трябва да се лекува до 28 януари някъде. Ами ако лечението включва домашен покой! До края на месеца!
Дани  Hug Симеон Дянков, да  Joy Joy Joy Joy Joy

Да, в този епизод ще осъзнае това, а пък в следващия, че и в предишния живот също е бил влюбен в Дафа  Mr. Green

# 327
Не ма хахаха на Серго Станишев е  hahaha

# 328
Сигурно на Милен Велчев ти прилича Синанчик,  с очилцата  Mr. Green
Не ма хахаха на Серго Станишев е  hahaha

А сега де,пуснете анкета да гласуваме на кого прилича  Joy hahaha

# 329
Синан и Йо освен всичко друго са си направили и лазерни операции на очите за коригиране на зрението, щом в зряла възраст не носят очила  Joy Joy Joy Joy

Не ма хахаха на Серго Станишев е  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
И на Серго мяза
Ма този Милен Велчев не го помнех или съм го забравила, била съм малка, когато е бил министър  Rolling EyesТа сега го видях, но той е без очила
Значи анкетта е с два избора - или Серго или Постната пица

Общи условия

Активация на акаунт