Като гледах вчера серията, вече с превод на бг- не че преди това не я гледах и на тр. и на руски  
, но си мислех какво бих правила на мястото на Йомер. Ние знаем в каква ситуация е Дефне, но той не знае. И как да приемеш безрезервна вяра в някого, когато той самият ти казва, че крие нещо от тебе, заради което ще го намразиш?1 Не мисля, че в естествена ситуация такава връзка е възможно- ти ме лъжи, крий от мене, обаче аз ще ти вярвам и ще те обичам- няма как да стане. олмаз.					
 Като гледах вчера серията, вече с превод на бг- не че преди това не я гледах и на тр. и на руски  
, но си мислех какво бих правила на мястото на Йомер. Ние знаем в каква ситуация е Дефне, но той не знае. И как да приемеш безрезервна вяра в някого, когато той самият ти казва, че крие нещо от тебе, заради което ще го намразиш? Не мисля, че в естествена ситуация такава връзка е възможно- ти ме лъжи, крий от мене, обаче аз ще ти вярвам и ще те обичам- няма как да стане. олмаз.
 мн готино,че екипът обяснява ситуацията...ей сега ще видим феновете на сериала,където са готови на всичко за него...да им видим солидарността и рейтинга  

при Зейкер доста често забелязвах Зейно с кривнато едното око ...ама като го гледа под носа  

, но си мислех какво бих правила на мястото на Йомер. Ние знаем в каква ситуация е Дефне, но той не знае. И как да приемеш безрезервна вяра в някого, когато той самият ти казва, че крие нещо от тебе, заради което ще го намразиш? Не мисля, че в естествена ситуация такава връзка е възможно- ти ме лъжи, крий от мене, обаче аз ще ти вярвам и ще те обичам- няма как да стане. олмаз.Препоръчани теми