След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 290
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Хайде, стига са падали тези деца от небето! Crossing Arms

# 721
  • Perla

Arkadaşlar lütfen bu yaziyi okuyalim ve anlayışlı olalim yarın dizimizi izleyelim arkasında duralım destek olalim izlememezlik yapmayalim yakışmaz bu bize büyük emek var ortada biz bir aileyiz her daim
приятели, моля, прочетете този член, разбиране, и нека да не позволим това да стане утре, нека да видим нашето шоу, нека застане зад, нека бъдем подкрепа, гледай да ни направи страхотно, не работи е там, ние сме семейство, аз винаги - преводът е автоматичен от ФБ, но се разбира основното.

И двете снимки са от ФБ. На първата изглежда са страниците в туитър на героите от сериала- не разбирам много от тези неща, а втората е обяснение за затрудненията, през които е минал екипът покрай заболяването на Баръш. Има призив да се окаже подкрепа на сериалчето утре, да не бъде изоставено, т.е. да гледаме.

Извинявам се, ако нещо не съм разбрала правилно.

# 722
  • Perla

Оф, не помня тази снимка дали е слагана  Rolling Eyes

# 723
Тия па с тия туитъри на героите  Mr. Green Joy

# 724
Аз да попитам на някоя от вас струва ли му се или Дефне като я заключиха с Йомер нещо ми изглежда напрегната и изнервена.Като,че ли я е страх да не се поддаде я на някоя целувка,я на някоя милувка.
Ако греша ме поправете.
А и бебето не искам да го носи щъркела.Нека си мине по-реда сватба,спалня,бременност и болница.

# 725
Аз да попитам на някоя от вас струва ли му се или Дефне като я заключиха с Йомер нещо ми изглежда напрегната и изнервена.Като,че ли я е страх да не се поддаде я на някоя целувка,я на някоя милувка.
Ако греша ме поправете.
А и бебето не искам да го носи щъркела.Нека си мине по-реда сватба,спалня,бременност и болница.
Хич не грешиш според мен. Няма друга причина да се чуди какво да измисли, че да не застане лице в лице с него. Скочи като попарена от дивана.

Но тя е и леко обидена, че той не й вярва, че ще сдържи обещанието си да отиде един ден при него и да каже "Дойдох и повече няма да си тръгна!" Обидена е, че той не й казва "Вярвам ти, Дефне, ти знаеш какво правиш, знаеш защо не ми казваш! Аз ти вярвам!"

# 726
  • Perla
Ако греша ме поправете.

Гале, Дефне е винаги изнервена, когато е покрай Йомерчо. Неговата близост я прави неспокойна, защото са като огън и барут- чувствата им, желанието им да бъдат заедно  са толкова силни, че дори не могат дъх да си поемат. Колко пъти и тя, и Йомер си казаха, че не могат дори да дишат, включително и в последната серия Дефне си призна, че когато са разделени, тя се чувствала добре, защото сърцето ѝ не биело ускорено, а и можела да диша спокойно. Лъже, ама какво да се прави. Wink

Ддани, писали сме едновременно  Hug Като гледах вчера серията, вече с превод на бг- не че преди това не я гледах и на тр. и на руски  ooooh!, но си мислех какво бих правила на мястото на Йомер. Ние знаем в каква ситуация е Дефне, но той не знае. И как да приемеш безрезервна вяра в някого, когато той самият ти казва, че крие нещо от тебе, заради което ще го намразиш?1 Не мисля, че в естествена ситуация такава връзка е възможно- ти ме лъжи, крий от мене, обаче аз ще ти вярвам и ще те обичам- няма как да стане. олмаз.

# 727
хоп  Mr. Green класирах се на предпоследна страница   Laughing

Привет на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

от сета  newsm78 ама освен екипа никой от главните не виждам  Laughing

# 728
Не съм сгрешила с предположението си.
Дефне,не че не може да е с Йомер просто неговите принципи и това,че мрази лъжата ей това нещо я спира да го прегърне и целуне.
А докато той не се научи да се доверява на нея няма как даса заедно,но това ще стане като научи истината за сделката.А тогава ще избухне такава бомба,че на Нера ще и се вижда тясна къщата и вероятно и на чичото,на Синан и може би на Корай.
Но тогава си мисля,че единственото нещо което може да угаси пожара в Йомер ще е Дефне.

# 729

Ддани, писали сме едновременно  Hug Като гледах вчера серията, вече с превод на бг- не че преди това не я гледах и на тр. и на руски  ooooh!, но си мислех какво бих правила на мястото на Йомер. Ние знаем в каква ситуация е Дефне, но той не знае. И как да приемеш безрезервна вяра в някого, когато той самият ти казва, че крие нещо от тебе, заради което ще го намразиш? Не мисля, че в естествена ситуация такава връзка е възможно- ти ме лъжи, крий от мене, обаче аз ще ти вярвам и ще те обичам- няма как да стане. олмаз.
Дори, напълно споделям написаното. Аз винаги съм разбирала и подкрепяла Йомер повече. Дефне я разбирам, но не оправдавам поведението й. Аз така не мога. Моята максима е Право куме в очи!

Няма любов без пълно доверие, но доверието иска основа, на която да се гради. Дефне руши основите, а вика на Йомер Гради! Доверието не е просто усещане, желание, че искаме всичко да е наред. То е разумно преценяване на фактите!

Дефне не осъзнава, че дори и да върне парите, дори и да развали сделката, тя е част от миналото й, нещо, което я прави да е това, което е. Дори и с развалена сделка, тя ТРЯБВА да каже на Йомер. Да се довери в любовта му.

# 730
Явно Дефне все още не може да разбере или не е порастнала достатъчно за да разбере,че доверието не може да се изгради върхо тайна или лъжа.По-добрият вариант е сега да му каже от колкото Йомер да разбира.И ако Дефне не е разбрала Йомер като си науми нещо го постига тоест ще разбере какво крие.

# 731
Скрит текст:

Скрит текст:
Arkadaşlar lütfen bu yaziyi okuyalim ve anlayışlı olalim yarın dizimizi izleyelim arkasında duralım destek olalim izlememezlik yapmayalim yakışmaz bu bize büyük emek var ortada biz bir aileyiz her daim
приятели, моля, прочетете този член, разбиране, и нека да не позволим това да стане утре, нека да видим нашето шоу, нека застане зад, нека бъдем подкрепа, гледай да ни направи страхотно, не работи е там, ние сме семейство, аз винаги - преводът е автоматичен от ФБ, но се разбира основното.

И двете снимки са от ФБ. На първата изглежда са страниците в туитър на героите от сериала- не разбирам много от тези неща,
а втората е обяснение за затрудненията, през които е минал екипът покрай заболяването на Баръш. Има призив да се окаже подкрепа на сериалчето утре, да не бъде изоставено, т.е. да гледаме.

Извинявам се, ако нещо не съм разбрала правилно.
Peace мн готино,че екипът обяснява ситуацията...ей сега ще видим феновете на сериала,където са готови на всичко за него...да им видим солидарността и рейтинга  Mr. Green

Според мен от толкова близко разстояние няма как очите им да са в средата  hahaha hahaha hahaha при Зейкер доста често забелязвах Зейно с кривнато едното око ...ама като го гледа под носа  hahaha hahaha hahaha
Аз скоро не съм обръщала внимание на Елчин,беше ми направило впечатление е края на 1 епизод,кога Йо я залепи за вратата  Mr. Green

# 732
  • Perla
Скрит текст:

Ддани, писали сме едновременно  Hug Като гледах вчера серията, вече с превод на бг- не че преди това не я гледах и на тр. и на руски  ooooh!, но си мислех какво бих правила на мястото на Йомер. Ние знаем в каква ситуация е Дефне, но той не знае. И как да приемеш безрезервна вяра в някого, когато той самият ти казва, че крие нещо от тебе, заради което ще го намразиш? Не мисля, че в естествена ситуация такава връзка е възможно- ти ме лъжи, крий от мене, обаче аз ще ти вярвам и ще те обичам- няма как да стане. олмаз.
Скрит текст:
Дори, напълно споделям написаното. Аз винаги съм разбирала и подкрепяла Йомер повече. Дефне я разбирам, но не оправдавам поведението й. Аз така не мога. Моята максима е Право куме в очи!

Няма любов без пълно доверие, но доверието иска основа, на която да се гради. Дефне руши основите, а вика на Йомер Гради! Доверието не е просто усещане, желание, че искаме всичко да е наред. То е разумно преценяване на фактите!
Дефне не осъзнава, че дори и да върне парите, дори и да развали сделката, тя е част от миналото й, нещо, което я прави да е това, което е. Дори и с развалена сделка, тя ТРЯБВА да каже на Йомер. Да се довери в любовта му.
+1. Затова не ми е ясно как Дефне възнамерява да оправи нещата, как ще почука на вратата на Йомер, за да му каже, че вече е с него завинаги, ако не е разкрила истината? Думите, които каза в колата, са много силни, обещанието- голямо, но не знам как сценаристите ще решат този проблем. Аз също я разбирам Дефне, разбирам и нейния страх, че ще загуби Йомер, но още по- сигурно би го загубила, ако продължава да крие и той научи от друг.Йомер е много праволинеен и това я спира, но аз също не бих приела връзка, в основата на която има лъжа, макар да има и голяма любов.

# 733
Затова не ми е ясно как Дефне възнамерява да оправи нещата, как ще почука на вратата на Йомер, за да му каже, че вече е с него завинаги, ако не е разкрила истината? Думите, които каза в колата, са много силни, обещанието- голямо, но не знам как сценаристите ще решат този проблем.
Скрит текст:
Аз също я разбирам Дефне, разбирам и нейния страх, че ще загуби Йомер, но още по- сигурно би го загубила, ако продължава да крие и той научи от друг.Йомер е много праволинеен и това я спира, но аз също не бих приела връзка, в основата на която има лъжа, макар да има и голяма любов.
Изключително съм любопитна как ще решат този проблем.

# 734
И аз това питах още като чух обещанието й  ooooh!

Тя и 400 000 да върне на Нера, сделката се е осъществила и няма как да изчисти нещата  Stop

Общи условия

Активация на акаунт