Дефицитите на една журналистика

• 361 761
  • 4 320
  •   2
Отговори
# 4 080
Много изтъркано и глуповато е постоянно да се пишат заглавия "Еди-кой-си проговори" или "разкри". Голямо проговаряне, голямо нещо. Сякаш са го били 2 седмици и е мълчал упорито. А "разкри" е отделна тема - само и само да не кажат в заглавието нещо смислено и да чакат някой да им чете разкритията.

# 4 081
  • Пловдив
Още по-яко е "Еди-кой си: няма да мълча повече". В подобна ситуация. Като Еди-кой си не го е казал баш така.

# 4 082
  • София
"Безконтролна употреба на подобни трагедии"! дори да го е казал точно така, можеха да го преразкажат и да оправят грешката.
Както се казва - грешката е вярна. Медиите правят точно това - безконтролно употребяват (иначе разбирам забележката ти)

# 4 083
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Евала, Ангеле!
...Спокойно, но се усеща напрежение...
...Всички са ликвидирани,ни някои са успели да избягат...

# 4 084
  • Германия

Евала, Ангеле!
...Спокойно, но се усеща напрежение...
...Всички са ликвидирани,ни някои са успели да избягат...

"Въоръжени само с ножове, но се са чули изстрели"...

Толкова много противоречия, че чак се чудя, дали не е нарочно написано така. Началото на статията ми напомня за "Както си вървях по едно долно нанагорнище, видях в близката далечина един млад старец, който седеше на дървен камък и весело плачеше..."

# 4 085
  • Пловдив
Май че е нарочно.
"Обширната африканска държава Чад - голяма колкото Франция, Германия и Полша, взети заедно - сякаш живее в тези две взаимноизключващи се състояния едновременно". Това е следващото изречение.

# 4 086

...тотална липса на малшанс...
Joy

Пренасям го от интересните картинки и не знам кой е източника.

# 4 087
Не го научиха тоя малшанс и това е! Laughing Явно им звучи сложно и добре да го имаш в речника.

# 4 088
Е как може да не знаеш малшанс какво е...

# 4 089
Може Simple Smile На мен ми е останало в главата едно интервю на Божинов след някакъв мач, в което започна с "Не ни достигна малшанс..."

# 4 090
Може Simple Smile На мен ми е останало в главата едно интервю на Божинов след някакъв мач, в което започна с "Не ни достигна малшанс..."

Представям си, ако беше повече, че да им стигне.

# 4 091
  • София
Божинката е жив класик, долу ръцете от него Simple Smile

# 4 092
  • Пловдив
Не че нещо кой знае какво, от заглавията цъкалки. Чета заглавие: "Родена е в Панагюрище и има най-странната фамилия". Аз вече си представям нещо от сорта на Годжевъргова, отварям с любопитство - Соня Немска, моля ви съ.

# 4 093
Началото

И края на статията

Толкоз за истината и обективната журналистика.

# 4 094

18+

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт