Дефицитите на една журналистика

• 362 041
  • 4 321
  •   1
Отговори
# 4 125
  • София
Обаче пък искам да похваля новия водещ на сутрешния блок в БНТ! Не знам колко е нов, де, но това момче няма речеви паразити, има приятен глас и изглежда интелигентен, доколкото съм го гледала.

За разлика от колежката му, която казва "И прочие" във всяко изречение. Да не говорим, че понякога се държи с него като учителка с ученик. Особено в началото, като започна в сутрешния блок. Доста злоба излъчва.

# 4 126
Хахаха, не съм ѝ обърнала внимание на колежката. Аз едва отскоро започнах да хвърлям по едно око на предаването, след като случайно попаднах на водещия и ми направи добро впечатление.

# 4 127
Понякога слушам радио Хоризонт, имат много интересни предавания. Обаче кореспондентката от Германия има едно ужасно Ррррррррр, много силно изразено. Страшно ме дразни. Особено за радио журналистите не трябва ли да има все пак някакви изисквания за по-чисто произношение. Това ръркане и ръмжене е подлудяващо.
Това щях да казвам. Преди време имаше един говорител, който фъфли... Може ли такава тъпотия - само и само да уредят на някого роднината, давай карай, нищо че работата му е да говори, а той не може.

# 4 128
Христина сама в сутрешния блок беше много сладка и симпатична,
много ревниво прие да има колегата
Деси Стоянова и тя така се държеше като учителка с мамин Сашко,
но като се махна той, стана ясно кой правеше предаването интересно,
или поне на мен тя ми беше абсолютна флегма и скука

кореспондентката Десислава от Франция всеки път се чудя какво друса

# 4 129
  • на последния етаж
Никога Христина не ми е била сладка и симпатична. Говори бързо, сдъвква думите,  не ги изговаря правилно. И с този фалцет на моменти...

# 4 130
кореспондентката Десислава от Франция всеки път се чудя какво друса

И на мен ми е прекалено експресивна. От журналистите очаквам да ме информират, не да играят театрални етюди.
И изобщо, много репортери напоследък се държат непрофесионално. Едни задъхани, с приповдигнат тон, ръкомахат... Като някакви хлапета, които обясняват на бабите от махалата кой е счупил стъклото на прозореца. Не знам толкова ли е трудно да се държат по-сериозно и да не манипулират драгите зрители с изкуствените си емоции.

# 4 131
Тази Христина от сутрешния блок на БНТ може би има някакъв проблем с младите си колеги, защото от няколко месеца кълве и момъка от прогнозата за времето и в такива моменти е доста неприятна за гледане. Разбирам да не мели с един колега и да не успява да се прикрие, но при нея явно е системно поведение.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 11:13 от EmmaT

# 4 132
Аз съм с друго впечатление, но не гледам редовно БНТ. Чувала съм Христина да сипе комплименти за Симеон.
А тоя от времето тази седмица го чух да говори абсолютни глупости. Иска да се прави на интересен, може би иска да е новият Емо Чолаков, но е неадекватен

# 4 133
За мен Христина и Симеон са най-добрата двойка от сутришните блокове - като беше само не ме кефеше, ама сега Симеон доста промени предаването в + посока. Гледам обаче само до 7 - любопитните факти, спорта /съдето Симеон е много знаещ, и е фен на противниковите отбори на Христина Satisfied, и Флора, и именно това че се джанкат отвреме на време, прави инфото повече и по-интересно.
Може и да е част от сценария, за по-различно и интересно.
Цънцърка и Злати са трагични, дори май ги разделиха  поотделно всеки води май. Той много се промени и наистина слуша какво му диктуват и преповтаря, тя страшно преигрва - единствено Боби Лазоров внася нещо по-интересно.

# 4 134
сутрЕшни

# 4 135
Тази от Франция звучи леко истерично, сякаш е взела някакви интересни субстанции, обаче по-малко ме дразни от Цеца Алексова с нейния погребален глас и тежки мелодраматични паузи. С Президента ни са лика-прилика.

Десислава от Париж е витизчийка и й личи:).
Цеца Алексиева живее и работи в Бургас, но е от Ямбол и ямболският й диалект доста се чувства.

# 4 136
Сутрин мога да изтърпя само Виктор Николаев. На някои теми много внезапно се газира и му личи как се мъчи (без успех) да се овладее.

# 4 137
# 4 138
"Огромен брой барове затварят врати в Лондон" – от БТВ

"Огромният" брой са 34 бара в десет милионният Лондон. Това е все едно в София седем бара да хлопнат кепенците.

# 4 139
Коментар на някакъв мач: ...тази ситуация може да резултира в гол...

Общи условия

Активация на акаунт