Дефицитите на една журналистика

• 362 133
  • 4 321
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не е елитно училището, поизхвърлили са се, но чета на доста места, включително и от учители там, че доста е направил за него директорът.
Наистина, не го познавам изобщо, не знам дори кое е 51во, но това, което се случва, за мен, е срамна история и от сърце се радвам на учители и ученици, които застанаха зад него. За разлика от Кунева, която на секундата го изрита.

# 541
  • София
Ако беше излязъл с изявление, нямаше да има чудене. Или вече е излязъл?

# 542
Не харесвам този човек, още от времето, когато беше директор на друго (попре)хвалено училище. Имала съм контакти с него, има нещо доста неприятно в излъчването му. Това - съвсем субективно, разбира се.

Разследване разбира се е необходимо, и преди то да завърши, не бих защитавала и подкрепяла когото и да било. Ами ако се окаже, че снимките са автентични и изпращани на непълнолетни?
Нека първо разследващите си свършат работата и се види за какво става въпрос, и после да има "Осанна" и "Разпни го".
Първосигналните реакции никога не са добро решение.
А "добър директор, който прави много за училището" през последните няколко години означава само едно: "близък е с когото трябва"  Stop

# 543
  • София
А "добър директор, който прави много за училището" през последните няколко години означава само едно: "близък е с когото трябва"  Stop

За съжаление, и това е вярно.

# 544
  • София

Е, да де, бил е съветник на Кунева. И аз не го познавам, знам го това училище, но не знаех, че се води елитно. Но ако снимките са негови? Как са стигнали да медиите?

# 545
Не харесвам този човек, още от времето, когато беше директор на друго (попре)хвалено училище. Имала съм контакти с него, има нещо доста неприятно в излъчването му. Това - съвсем субективно, разбира се.

Разследване разбира се е необходимо, и преди то да завърши, не бих защитавала и подкрепяла когото и да било. Ами ако се окаже, че снимките са автентични и изпращани на непълнолетни?
Нека първо разследващите си свършат работата и се види за какво става въпрос, и после да има "Осанна" и "Разпни го".
Първосигналните реакции никога не са добро решение.

Подкрепям напълно! Беше редно да излезе и открито да обясни как стоят нещата, а не да плещи глупости как телефонът му бл хакнат, как било навлизано в личния му живот и прочие глупости. Едва ли някой родител би одобрил възрастен мъж да си прави голи селфита. А онази учителка дето с пяна на уста го защитаваше и твърдеше, че били готови и те да се съблекат в знак на протест изтрепа рибата.Не случайно има предложение да им правят психотестове. Иначе въпросният директор е многогодишен съветник в МОН и доста приближен на властта. Като гледам какво е дереджето на образованието явно не е давал много адекватни съвети. А и той е един от авторите на злополучния закон за образование, от когото пищят и учители, и родители, и ученици.Нека прокуратурата си свърши работата.

# 546
  • София
Да се изфукам  Laughing - учила съм в 51-во, когато си беше най-обикновено квартално у-ще, а тогава не можеше да учиш където ти е кеф.
От не зная колко години (но определено е станало след 2004 г.) у-щето е с профил Изкуство, не зная има ли някакъв специализиран изпит. Но зная, че и там родители нощуват на опашката за записване както напр. пред Руската гимназия (133-то). Още повече, че и кварталът е...да кажем престижен.
Има толкова неприятни и нафукани директорКи, че на техен фон този е цвете.
След като снимките са били на сайта, ясно как са стигнали - някой ги е изтеглил и после услужливо пратил където трябва
Вчера четох в някой форум, май в уебкафе "...аз съм бил администратор на един училищен сайт и само един учител имаше ограничени права да качва. Учениците постоянно се опитваха да го хакнат, но само веднъж бяха постигнали временен успех."

# 547
  • София

След като снимките са били на сайта, ясно как са стигнали - някой ги е изтеглил и после услужливо пратил където трябва
Вчера четох в някой форум, май в уебкафе "...аз съм бил администратор на един училищен сайт и само един учител имаше ограничени права да качва. Учениците постоянно се опитваха да го хакнат, но само веднъж бяха постигнали временен успех."
То ясно, че някой ги е пратил, ама откъде ги е взел? Редно ли е Директор на училище на достолепна възраст да си прави голи селфита?
А колкото до това, кой гледа сайта по време на ваканцията. Аз съм от тези хора. От сайтовете се информирах за удължената ваканция (децата ми са в други училища).

# 548
  • София
Скрит текст:
То ясно, че някой ги е пратил, ама откъде ги е взел? Редно ли е Директор на училище на достолепна възраст да си прави голи селфита?
А колкото до това, кой гледа сайта по време на ваканцията. Аз съм от тези хора. От сайтовете се информирах за удължената ваканция (децата ми са в други училища).
Може лицето да е взето от ФБ и монтирани...не е трудно с малко опит във Фотошоп. Не е чак толкова достолепен, има вид на дърто коце.
Излиза, че ако си мацка и пуснеш еротични снимки - може да станеш я консул в Чикаго, я експерт по концесиите, а ако си директор - вече си свръхчовек и не ти отива.
"Прасета не може, а кучета и котки може, така ли?"

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 16:13 от Cuckoo

# 549
  • София
Скрит текст:
Може лицето да е взето от ФБ и монтирани...не е трудно с малко опит във Фотошоп. Не е чак толкова достолепен, има вид на дърто коце.
Излиза, че ако си мацка и пуснеш еротични снимки - може да станеш я консул в Чикаго, я експерт по концесиите, а ако си директор - вече си свръхчовек и не ти отива.
"Прасета не може, а кучета и котки може, така ли?"
Под достолепен имах предвид по-скоро заеманите от него длъжности и възрастта му, не толкова вида му.  Joy

# 550
  • София

Е, да де, бил е съветник на Кунева. И аз не го познавам, знам го това училище, но не знаех, че се води елитно. Но ако снимките са негови? Как са стигнали да медиите?

да не би това да е училището с едно или повече сдружения - Шилер, Луис Карол или не помня още кои бяха?

# 551
  • Ямбол
Интересно ми е колко често учениците посещават сайта на училището и то по време на ваканция  newsm78
...
Точно в тези дни, когато учениците са в очакване на поредното удължаване на ваканцията, посещават сайтовете на училищата си много често. Елементарно.

# 552
Интересно ми е колко често учениците посещават сайта на училището и то по време на ваканция  newsm78
...
Точно в тези дни, когато учениците са в очакване на поредното удължаване на ваканцията, посещават сайтовете на училищата си много често. Елементарно.

И аз си го помислих, но сайтът на това училище няма секция за новини и за ваканция не пише никъде

# 553
Аз друго се чудя. Ако снимките са направени за някоя мадама на негова възраст, какво ги бърка другите? В крайна сметка какво прави човек в личния си живот не е ничия чужда работа. Не сме на селския мегдан, че да обсъждаме Кольо какво е направил и с коя мома се е задянал. Thinking
Не мисля, че сам ги е качил. Ако сайтът няма добра защита, не е невъзможно да се хакне. А като го гледам е разработван мноооого отдавна, има 3 "уж" сертификата за сигурност, което за сефте виждам, а съм в уеб бранша. Отделно е бъкано с "приставки" и "плъгини", които обикновено са слабо място на повечето сайтове.
Та хич няма да ме учуди да е ядосал някого и да се опитват да го разкарат със скандал...

# 554
А вариант да е отмъщение на колежка? Някоя, с която е имал връзка и на която сам е пратил снимките?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт