Дефицитите на една журналистика

• 362 085
  • 4 321
  •   1
Отговори
# 555
А вариант да е отмъщение на колежка? Някоя, с която е имал връзка и на която сам е пратил снимките?  Grinning
А, ей тука вече започна интригата! Mr. Green

# 556
Ами, на мен по-логично ми се струва жена, с която е имал връзка, да има достъп до такива снимки, отколкото негови ученици. Искрено се надявам да е просто обикновен коцкар, а не педофил.

# 557
А всъщност има ли причина да е набеден за педофил или просто някой го измисли това? Thinking

# 558
  • София
На мен ми прилича на приказката за сестрата, че е к...., пък ти доказвай, че нямаш сестра.
Малко офф, ама винаги съм се чудела какво кара хората да си правят не само интимни снимки, но често да си ги качват някъде.

# 559
А, ако това е главата му върху друго тяло? Не казвам, че е така, но го допускам.....тогава наистина ще е трудно да доказва, че няма сестра. Абе, шантава работа, но вървежна, ето медиите веднага го подхванаха.

# 560
  • Ямбол
Ако е само главата му върху друго тяло, той лесно може да го докаже, като намери главата си в друга снимка, но така с телефончето отпред или и то е добавено?

# 561
А, ако това е главата му върху друго тяло?

Това много лесно може да се докаже. Дано е такъв случаят.

Малко офф, ама винаги съм се чудела какво кара хората да си правят не само интимни снимки, но често да си ги качват някъде.

Единственото логично за мен обяснение е, за да съблазнят някого. Не виждам защо иначе.

# 562
За мен не е важно защо се е снимал - негова си работа. Не я е разпространил той. Значи не трябва да е била разпространявана въобще. Някой кретеноид я е докопал и е злепоставил човека.

# 563
Току що по новините казаха, че и други учители щели да се събличат в негова подкрепа.За календар мисля, че казаха.

# 564
Професията не прощава.

# 565
  • София
#навсякаманджамерудията Каролев се е снимал гол в подкрепа. Laughing

# 566
Владимир Каролев е пуснал в профила си във Фейсбук своя гола снимка в подкрепа на учителя. Днес това сигурно е най-разглеждания профил Simple Smile
Упс, писали сме заедно.

# 567
  • София
Току що по новините казаха, че и други учители щели да се събличат в негова подкрепа.За календар мисля, че казаха.

Акъл нямат! Наистина ли си мислят, че ще успеят да впечатлят положително? Или се мислят всички за модели?

# 568
 Вижте  ... ако снимката не е фотошоп на някой "талантлив" ученик
ТО
 Най-вероятно е инцидент. 

Човека е бързал за работа и като се е бръснал, се е порязал.  Ама не е могъл да си види болежката сам, та решил да си я снима... Какво толкова...
/колко  интимни снимки видяхме тук и диагностицирахме пъпки и обриви на какви ли не места    doh/

Сакън да не се снима никой от политиците, че само едни гъзове ще има на стената.

# 569
Каролев е длъжен да пусне гола снимка, както и останалите политици. Народът има право да знае с какво го... опрашват.
При учителите обаче е друго. Хората очакват друго от тях, а не да се наслаждават на разветите им голотии.

ПП Аз се съобразявам, Лиляна. За разлика от някои твои колеги.

Общи условия

Активация на акаунт