Дефицитите на една журналистика

• 361 975
  • 4 321
  •   1
Отговори
# 570
  • София
уау, стига, де. всяко съсловие има издънки. означава ли да загубим уважение към него заради това?

# 571
Те и артистите се събличаха...  ooooh! още имам стрес от някои "стафиди" ....

Сакън, нИдейте да си го помисляте.   Stop

Утре никой няма да си спомня, като знаем паметта на  всички ...   

# 572

Това е по сайтовете, заявено по бтв.

# 573
  • Ямбол
Темата е за дефицитите на журналистите. В случая дефицит имат потребителите им.

Това е по сайтовете, заявено по бтв.
Това е написано от журналист, няма видео, в което да става ясно, че точно това са твърдели учителите.

# 574
Опитват се да провокират учителите и още повече да унизят професията.
Дано разума надделее в гилдията и не се подвежда под разни лозунги за спасяване.
Ако някой е допуснал грешка да си я понесе достойно.
Ако е колаж - онова червейче,  да бъде изключено и с намалено поведение.

# 575
Това е написано от журналист, няма видео, в което да става ясно, че точно това са твърдели учителите.

След 18.43

Просто са ядосани, по-скоро е като реакция на въпросите на журналистите.

# 576
Вчера попаднах на част от интервю на Виктор  Николаев, ако не греша името, с Росен Плевнелиев.
Че не съм фенка на Плевнелиев, не съм, но за Николаев имах по-високо мнение.
Доплака ми се, когато започна да разпитва човека за загубата на сина му. Очите на президента се насълзиха веднага, беше толкова мъчително за гледане. Превключих канала.
Защо трябва тези лешояди да бъркат в най-голямата рана?

# 577
Не вярвам президента да не е бил предварително информиран за въпросите, които ще му бъдат зададени на интервюто.  Peace А и след като знае какво ще го питат защо се е съгласил да бъркат в раната?

# 578
  • София
Хванах тази сутрин по нова - той сам бил казал, че са му хакнали снимките, явно не е отрекъл, че се е снимал. А това с календара е глупост на квадрат. Някои учители ги затресе някакъв инфантилизъм да правят напук, не толкова да подкрепят. Най-добре отговорните фактори да си свършат работата и да се разбере хакнато ли е, кой, къде и как. Абсолютно неутрална съм по отношение на конкретния човек, не зная нищо за него.

# 579
Не вярвам президента да не е бил предварително информиран за въпросите, които ще му бъдат зададени на интервюто.  Peace А и след като знае какво ще го питат защо се е съгласил да бъркат в раната?

И аз, пък и си имаше готов отговор на въпроса  Peace

# 580
  • София
А това с календара е глупост на квадрат. Някои учители ги затресе някакъв инфантилизъм да правят напук, не толкова да подкрепят. Най-добре отговорните фактори да си свършат работата и да се разбере хакнато ли е, кой, къде и как. Абсолютно неутрална съм по отношение на конкретния човек, не зная нищо за него.

Абсолютно! Не гледам новини, но сутринта го четох като новина в уебкафе това за учителите и направо ми се повдигна.

# 581
  • Луната ни пази
А това с календара е глупост на квадрат. Някои учители ги затресе някакъв инфантилизъм да правят напук, не толкова да подкрепят. Най-добре отговорните фактори да си свършат работата и да се разбере хакнато ли е, кой, къде и как. Абсолютно неутрална съм по отношение на конкретния човек, не зная нищо за него.

Абсолютно! Не гледам новини, но сутринта го четох като новина в уебкафе това за учителите и направо ми се повдигна.
Има колеги, които са абсолютен срам за професията!!!Лошото е, че журналистите търсят точно такива екземпляри и те, с пословичната си глупост, сами се пъхат пред камерата! Много рядко се отразяват добрите примери, не че ги няма, даже са мнозинство! Но на база отразеното в медиите, се правят обобщения за съсловието, което не е в наша полза, а още по- лошо е, че това мнение се затвърждава в обществото (видно и от темата). И пак казвам, има екземпляри, но се отразяват основно те!!!

# 582
http://www.segabg.com/article.php?id=838076

Цитат
Учители ще позират голи за календар

Акцията е в знак на подкрепа за директора на 51-о СОУ
Учители ще се снимат голи в календар. Идеята е да подкрепят директора на столичното 51-во училище Асен Александров след скандала с разпространените негови голи снимки, съобщи bTV.
Те вече са уредили фотограф и финансиране на издаването. Имало и желаещи да украсят всяка страница, посветена на месец от годината.
Това е не само подкрепа за Асен Александров, а и за състоянието на българското образование, коментира учителят по математика и физика Калин Ангелов.
Той подчерта, че личното пространство на професионалиста трябва да бъде неприкосновено.
"Ако личните му действия не водят до престъпни нарушения и пречка на неговата работа, то трябва да бъде напълно неприкосновено", каза Ангелов.
Голотата не е срамна, изтъкна Данко Калапиш, директор на училище "Цанко Церковски". По думите му Александров е един от новаторите в българското образование и оттам произтича проблемът.
Икономистът Владимир Каролев, който е съветник на икономическия министър, качи свои голи снимки във Фейсбук в знак на подкрепа за Александров

Коментарите отдолу сами можете да си ги прочетете.

# 583
Това ми е малко в повече и какво точно ще постигнат с тази изява

# 584
Честно казано има нещо, щом е решил да подаде оставка

Ако се смята за невинен, (по неговите думи снимката е манипулирана, а той е само  "От главата до кръста." ) защо се дава без бой. Интелигентен човек би трябвало да е, щом е директор  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт