Дефицитите на една журналистика

• 364 604
  • 4 350
  •   1
Отговори
# 1 110

Цял министър излезе да го призовава да се предаде на властите, на родителите си............Поне толкова реципрочна информация да даваха и за пострадалите хора. Peace

# 1 111
Аз пък си мисля, може и да греша, че това дете е роднина на някой ДПС деец и в момента просто му се чисти името. Извинявайте, но такова четкане не съм виждала от репортажите и статиите за бат Бойко, когато беше главен секретар.

# 1 112
  • София
Аз пък си мисля, може и да греша, че това дете е роднина на някой ДПС деец и в момента просто му се чисти името. Извинявайте, но такова четкане не съм виждала от репортажите и статиите за бат Бойко, когато беше главен секретар.

"Детето" е люлински келеш, който е бил при баба си в Триград. Сто на сто роднините му го укриват и разиграват стотици хора да го търсят.

# 1 113
  • София
естествено, че го укриват! Аз този случай не го следя, но снощи или онази вечер беше по новините гледах как си говореха с майката през заключената врата. Ами, не ми звучеше като притеснена майка, която няколко дни не знае къде е синът й. Повече звучеше като майка, която просто иска да й се махнат от главата и повече никой да не рови.

# 1 114
И да го укриват колко време могат да го укриват? Няма цял живот да се крие. Или чакат да мине олелията и след това скрито покрито да уредят проблема?

# 1 115
  • София
ще се надяват са се измирише от медийния интерес. Още три дни.

# 1 116
Отвратителна е тази история с "изчезналия" келеш.  Sick

# 1 117

"Прокуратурата погва мъртвите делфини" - заглавие от в-к Телеграф.

# 1 118
  • sofia
О Боже! Днес обявиха, че МунДьо бил взел интервю от "нейно величество Гала"! Майкооооо!
Сега в Сутрешният блок, Мондьо високопарно каканиже за Гала.
Когато разбрала, че баща и умрял без време, първата и работа била да отвори гардероба и да потърси черни дрехи...Което за мен говори много за плиткоумието и на Мондьо(който с патос го разказва) и на Нейно величество(както си я е кръстил)...
Въобще тъпотия и еснафщина.

# 1 119
  • Пловдив
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно:
Цитат
Георги Любенов от БНТ направи страшен гаф, предоверявайки се на фалшива новина от Фейсбук. Той бе поканил в студиото Антон Кутев и Антон Тодоров. Разговаряйки с Антон Тодоров, Георги Любенов сподели, че Михаел Шумахер е починал. Бившият пилот от Формула 1, който пострада тежко след падане със ски, всъщност е жив, но новината за смъртта му се завъртя днес в няколко български сайта. "Доброжелател" публикувал фалшивата новина и в групата на БНТ във Фейсбук и именно там тя попаднала в полезрението на Георги Любенов.

Почти час след чутовният гаф водещият все пак се поправи и обяви в ефир: "Едно уточнение: Шумахер не е умрял!" Седемкратният световен шампион е мигнал при провежданите му мозъчни тестове. От понеделник досега Шумахер е бил подложен на редица неврологични тестове, на които е отговорил "положително". По-рано френско издание "L'Ekip",съобщи, че Михаел Шумахер реагира положително на опитите да бъде събуден от изкуствената кома. Главният редактор на медията Жереми Арбона заяви, че е на сто процента сигурен в това, тъй като има много надежден източник в болницата. Неврохирургът Стефан Шабарде също потвърди информацията.

# 1 120
Вчера по БНТ: "...промяна на критериЙте за прием в първи клас..." ooooh!, добре, че някой бързо е забелязал и го поправиха своевременно. Това ме навежда на мисли как е възможно човек, който пише "критерийте", да има достъп до клавиатура в новините.

# 1 121
  • Германия
Така както и някой, който пише БАлгария. Преди доста години го видях в централната емисия по БТВ. И не, не го поправиха до края.

# 1 122
И да го укриват колко време могат да го укриват? Няма цял живот да се крие. Или чакат да мине олелията и след това скрито покрито да уредят проблема?
Като нищо.Нито ще са първите,нито последните.Крият се в чужбина и когато му дойде времето се появяват.Случката се представя по друг начин,някой е болен и т.н.всякакви похвати.

# 1 123
  • София
ще почакат още един месец и на петнайсти септември по живо, по здраво, ще си тръгне на училище. Полицията няма да дебне пред входа, освен ако специално не реши, че й е важно да го задържи. И така ще го пишат "висящо".

# 1 124
А за какво да го крият, като и така нищо няма да му се случи? От вендета ли го пазят? Едва ли е от закона, хора убиха по двама-трима и пак са зад волана.

Общи условия

Активация на акаунт