Отговори
# 690
Хм, аз съм в средата на 17 седмица и не усещам нищо, уж бебето вървяло 1 седмица напред.

Viktoriq, аз съм с разтройство от първия ден на закъснението, то май и това си ми беше симптома.

# 691
Много зависи с каква плацента си - предна, задна. Кое подред бебе е и т.н.

# 692
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз започнах да го усещам в началото на 19та седмица

# 693

Viktoriq, аз съм с разтройство от първия ден на закъснението, то май и това си ми беше симптома.
[/quote]

а взимаш ли някакви медикаменти или пък нещо от народната медицина  Confused

# 694
Не, не взимам нищо, защото не е чак толкова тежко, а и с оглед на повечето хапване, ми е екстра Simple Smile

# 695
Не, не взимам нищо, защото не е чак толкова тежко, а и с оглед на повечето хапване, ми е екстра Simple Smile
да права си донякъде аз просто за всичко си се притеснявам иначе и при мен не е чак толкова тежко Peace Simple Smile

# 696
А с килограмите как сте Simple Smile) до момента съм + 7 кг ...

# 697
А с килограмите как сте Simple Smile) до момента съм + 7 кг ...

Плюс  5 съм аз.

# 698
Аз съм 7-8 +

# 699
Здравейте, не съм писала няколко дни, че се занимавах с ходене по комисии да ми удължат болничния, еле успях, но голяма бумащина беше, както не ми е добре, едва се придвижвах, но накрая ми дадоха 1 месец, поне другите пъти няма да ми искат повече такива документи.
 За кърменето е строго индивидуално, на мен силиконовите зърна никаква работа не ми свършиха, моята дъщеря не засукваше просто, а помпата ръчна, ми свърши чудесна работа в цеденето 5 месеца, не ме болеше ръката изобщо, а се цедях на всеки 2,5-3 часа. А после като засука на 4,5 месеца съм нямала проблеми, не ме болеше, не съм имала нужда от нищо, скоро след това зарязах помпата.
Добре дошли на новите момичета Simple Smile
kati4ka, аз имам Лансинох, но не ми се е налагало да го ползвам.

Mihaela.L , мен все ме викат на деня преди да изтече болничния, т.е 18-ти, но не ми се е случвало да хвана почивни дни, няма ли как да звъннеш да попиташ
 Повивалник твърд съм ползвала, но сега и той няма да ми свърши работа, понеже няма да ползвам решетката на леглото, така че мисля да купя като шкаф, харесах си от олх, дано не го купят, докато се наканя
Аз в 11 г.с усетих бебето
Аз от тази сутрин съм +3 кг, но може и пак да сваля, досега няколко пъти ги стигам и после пак загубвам апетит и свалям

# 700
Аз вече съм 5+. Попринцип съм доста слаба и може би сега организма си наваксва.

# 701
OMG ей сега вече се депресирах.....+10  Embarassed Shocked .....а сме само в средата

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 18:22 от viktoriq_ardenska

# 702
OMG ей сега вече се депресирах.....+10  Embarassed Shocked
Спокойно на половината си Simple Smile после ще се свалят някак

# 703
Аз свалих няколко първите месеци, защото много повръщах, сега съм си наваксала само 5, остават ми още 3 докато стигна първоначалните килограми. После вече не знам накъде ще дебелея и колко, надявам се малко да кача и то само на корем, но...Божа работа. Само здрави да сме, килограми ще смъкваме като започнат да щъкат малчовците.  Simple Smile Heart Eyes

# 704
eva_tulip - благодаря за отговора! Simple Smile)

По въпроса с теглото, аз съм +3 кг, в 16 г.с., не съм повръщала в началото, та не съм свалило и грам, а напоследък взех да огладнявам все по-често...

Общи условия

Активация на акаунт