Отговори
# 645
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
И мен силиконовите зърна са ме спасявали в началото. Даже аз ги смятам за по-нужната покупка пред помпата.

За ЗК - полагат се 2 или 3 ехографа за цялата бременност. Има доктори, които всеки път "преслушват" с ехограф и не взимат пари за това . Има и такива, които искат пари.

# 646
Момичета, някой да е бил на фетална морфология при проф. Марков ? (МАРКОВС) Моят лекар ме изпрати при него след 2 седмици, като ми каза, че е много добър специалист. И аз като всяка мама, разбира се първо разрових в нета и попаднах на една тема, в която валят клетви и ужасии по негов адрес....  newsm78

# 647
Момичета, някой да е бил на фетална морфология при проф. Марков ? (МАРКОВС) Моят лекар ме изпрати при него след 2 седмици, като ми каза, че е много добър специалист. И аз като всяка мама, разбира се първо разрових в нета и попаднах на една тема, в която валят клетви и ужасии по негов адрес....  newsm78

Аз имам час при него за 6-ти април, на мен само хубави неща са ми казвали, включително и мои близки

# 648
В колко часа си да не пием кафе пред кабинета заедно? Mr. Green  И аз съм за 6-ти (значи не 2, а 3 седмици)

# 649
Здравейте момичета, може ли да се запиша в темата. Това ми е първа бременост, термин 2 август. Heart Eyes

# 650
Здравейте на всички  Peace
първо искам да ви поздравя за прекрасната тема, сигурна съм че е полезна за много все още неопитни мами като мен  Embarassed
Моят термин е на 11 Август и ще си имам момченце.Това е първата ми  бременност и съм страшно щастлива и в същото време доста объркана от всички новости и промени.
С удоволствие ще следя темата и съветите на всички по-опитни от мен  Simple Smile
Пожелавам лека бременност на всички и прекрасни и здрави бебоци  newsm51 1stroller smile3504 ylinfant

# 651
Добре дошли на новозакупените се бъдещи майки! Hug
Относно кърменето можете ли да ми препоръчате крем или мехлем за зърна?Още от сега ми изсъхва кожата там.

# 652
Мамите с опит могат ли да споделят с нас към кои колички да се насочим , в моят случай трябва да е удобно за изкачване на стълби знам , че има доста време , но искам да избера възможно най- доброто

# 653
Мамите с опит могат ли да споделят с нас към кои колички да се насочим , в моят случай трябва да е удобно за изкачване на стълби знам , че има доста време , но искам да избера възможно най- доброто
на мен колежка ми предложи Britax Romer kombi, каза че е много доволна (лека ,лесно подвижна и удобна ) , но и аз още се чудя

# 654
В колко часа си да не пием кафе пред кабинета заедно? Mr. Green  И аз съм за 6-ти (значи не 2, а 3 седмици)

Аз съм от 10,40  Laughing

# 655
Добре дошли, момичета!

Дано темата ви е полезна! Аз пиша основно във фейсбук, доста по- рядко влизам тук. Пожелавам и на двете ви леки бременостти до края!

# 656

Аз съм от 10,40  Laughing

Аз от 12:40 Grinning После ще споделим впечатления дали доктора става  newsm66

А за количките знам от приятелки, че е добре да са с 4 колела и то по-големички, за да е стабилна количката.

# 657
kati4ka крем за зърна lansinoh, ползвала съм го и съм доволна. А за количките ми е станало като болестно състояние  Laughing постоянно гледам, голям кеф ми е  Simple Smile Насочила съм се за сега към JANE, но не съм виждала всичките им модели на живо, отзивите за тях в 90% от случаите са добри  Peace

# 658
  • Варна
За количките - дали с три или четири колела е въпрос на предпочитание. Аз съм с триколка и за мен е най- удобното нещо на света. Съгласна съм, че е хубаво да е с големи, помпащи се гуми. За мен също беше важно да е лека /до 10кг/ и да се сгъва лесно. Взех си Jane Slalolm със система Matrix, която е амортисьори, предна дискова и задна хидравлична спирачка, помпащи се гуми и помпа в комплекта, тежи 9кг, и дори и в гората я карам с една ръка. Кошът Matrix е единствен по рода си, като става за кош за новородено и кош за кола до 13кг, като може да се използва в пълно легнало положение, а монтирането и демонтирането към шасито става с една ръка.
  Направих някаква абсолютна реклама на количката, но действително тя /и ерго раницата/ са най- добрите и смислени продукти, които закупих за детето.

# 659

Аз имам час при него за 6-ти април, на мен само хубави неща са ми казвали, включително и мои близки

Момичета, тъп въпрос, това ще ви е второто ФМ, нали, около 20 г.с.?

Общи условия

Активация на акаунт